Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי בורה דיזל 2001 110 כ"ס

1. כמה אני יכול לעשות קילומטר במיכל סולר מלא ?

2. ובמידה והרכב צורך סולר מעבר למה שצריך מה אמורה להיות הבעיה למרות שהרכ עבר טיפול 100 אלף קילומטר

3. ומה הסיבה לכך שאני נוסע לע 90 קמ"ש או פחות הרכב כולו רועד עד שאני נותן גז וזה מסתדר וחוזר שוב עוד פעם אחרי כמה מטרים?

פורסם

לגבי צריכת דלק זה מאוד תלוי באופי הנהיגה. נהיגה מאומצת יכולה לגרום לצריכה יותר גבוהה אפילו ב 30%.

אם הוא צורך יותר ממה שהוא אמור יכולות להיות הרבה סיבות. החל מלחץ אויר לא נכון בגלגלים, מזרקים מלוכלכים וסתומים דרך משאבת סולר, חישנים, אם הגיר אוטומטי אז ממיר מונט ועוד סיבות רבות אחרות

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לחבר שלי יש גולף דיזל שנתת 99 עם 110 כ"ס אוטומט והוא עושה במיכל דלק מלא כמעט 800 ק"מ

ואני עושה 600 650 ק"מ זה הגיוני?

או שאולי הבודי של הגולף פחות (כלומר המשקל) מבורה

פורסם

לא ככה מודדים צריכת דלק.

תמדוד מדוייק ותחזור עם מספר מדוייק.

מלא מיכל מלא, אפס TRIP, סע 200-300 קילומטר.

מלא מיכל מלא שוב, וחלק את מספר הקילומטרים בTRIP בכמות הליטרים שתדלקת.

ככה מודדים.

מעבר לעובדה ששניכם לא נוהגים אותו דבר ויכול להיות שהוא חסכוני ממך כי הרגל שלו קלה יותר. (ואתם בכלל לא מדברים על אותה מכונית!)

פורסם

1. תלוי עד כמה כבדה רגל ימין שלך והיכן הרכב מבלה יותר (כביש עירוני/בינעירוני).

המנוע שיש לך והמנוע בגולף הוא אותו מנוע. גם המנוע של האוקטביה TDI זהה לשלך לצורך העניין אפילו עם 20 כ"ס פחות אבל זה לא משנה. בכביש המהיר בשיוט במהירות סבירה צריכת הדלק תהיה הכי טובה. נסיעות מרובות בתוך העיר וסחיטה כבדה של דוושת הגז תגרום לצריכה מוגברת.

הרעידות יכולות להיות תוצאה של איזון גלגלים לקוי או צמיגים שהגיע זמנם. צריך לבדוק.

פורסם

אם הבעיה היא איזון גלגלים אז כשאני נותן גז זה מסתדר אז בכל זאת זה בעיה של איזון או אולי כיוון פרונט?

ואגב כן הנסיעה היא רוב הזמן עירוני

• תוכן חדש...