Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה או בעצם הבעיה שלי מתמקדת בזה שאני צריך להאריך קו שמן בלמים ברכבי.

אני מעוניין לעבור לווסת (מתכוונן) נוזל בלמים אחר מהמקורי ובעקבות השינויי אני צריך להאריך את אחד הקווים של נוזל בלמים.

השאלה שלי היא כזאת - האם בעקבות הארכת קו שמן בלמים תשתנה דחיסת הנוזל? האם זה ישפיע על עוצמת בלימה של אותו הגלגל?

תודה מראש

לכולם.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אסור לך לגעת במערכת הבלמים (כמו בהרבה מערכות אחרות ברכב). זהו שינוי מבנה והוא אסור על פי חוק. חסוך מעצמך ומהסובבים אותך את הסיכויים הקיימים לסכנות. אל תכעס, אני מניח שלא תרצה לשמוע תגובה כזאת. אני פשוט אומר זאת לטובת הכלל.

פורסם
נוזל לא ניתן לדחיסה!

במקרה של נוזל בלמים אתה טועה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
במקרה של נוזל בלמים אתה טועה.

אני חושב שאתה טועה

אם נוזל בלמים היה דחיס אז בזמן שתלחץ על הדוושה הוא ידחס במקום לעצור את הרכב. למה מנקזים אוויר מהמערכת? כדי שלא תיהיה דחיסה!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

נוזל הוא לא דחיס, זאת עובדה חבל להיתווכח.

אבל ביגלל שצינורות הבלימה כביכול מתרחבים קצת בלחצים גבוהים, תמיד עושים את הצינורות באותו אורך לכל הגלגלים, או יותר נכון לכל זוג גלגלים (קידמי\אחורי) מאז הוספת הווסת לחץ בלימה אחורי. גם אם המשאבה קרובה יותר לצד מסויים אז יהיה בצינור איזה לולאה שתשווה עם הצד השני, מיותר לציין שבלימה טובה יותר בצד אחד של ההגלגל האחורי יכולה להיות מעניינת מאוד לפעלולים בסרטים..

ולכן כל שינוי באורך הצינור מצריך שינוי בתגובת הווסת.

אני מצטרף לקריאה לא להתעסק עם מערכת הבלמים וההגה, אבל שאלת..

• תוכן חדש...