Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר שאליו מחוברים קומפננט וסאב ויש לי גם רמקולים 6*9 שמחוברים לרדיו דיסק ואני רוצה להנמיך אותם אייך אני עושה את זה?

תודה יניב.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

איזה רדיודיסק יש לך? אתה צריך להעביר את הסאונד קדימה בבאלנס. גם ברדיודיסקים פשוטים יש אופציה כזאת להעביר את הסאונד לצדדים וקדימה ואחורה. שחק קצת עם הרדיו ותגיע לזה. בהצלחה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא אחי זה לא ככה מתי שיש מגבר...

צריך משהו כמו לנתק את המגבר אין לי מושג בגלל זה אני צריך עזרה...

+ מתנה לקונים

פורסם

מה זאת אומרת זה לא ככה שיש מגבר? :shock:

זה כן ככה כי יש לי מגבר, בתחילת דרכי (הצנועה) בתחום היה לי מגבר רד בוקס שהפעיל סאב P1 ו6X9 של פיוניר.

ומקדימה היו לי רמקולים אורגינלים של פיג'ו 206 (גרועים!) שהבלאנס היה על האמצע שמעו טוב מאחורה ומקדימה הרמקולים כמעט התפחלצו והיו זוועה. פשוט שחק עם הבאלאנס שאתה בווליום גבוה ושומע בדרך כלל.

ב ה צ ל ח ה :wink:

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

ברגע שאתה מעביר קדימה זה אומר שאתה מנמיך את האחורים!

יכול להיות שאצלך היציאות מחוברות הפוך!

תעשה מה שאמרו לך זה אמור לעזור.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

זה לא עוזר.

אבל אני זוכר מתי שהמתקין כיוון לי את המערכת הוא ניתק את המגבר בשביל לכוון את עוצמת הרמקולים האחוריים...

האם זה הגיוני?

+ מתנה לקונים

פורסם

יש לך רדיו דיסק עם יציאה אחת למגבר נכון?

יופי. אז תעשה ככה.. תחבר את הרמקולים האחוריים ליציאות הקדמיות של הרדיו דיסק ותכוון את הFADER לאחורה..

זה יגביר את הסאב והקומפוננטים הקדמיים וינמיך את הרמקולים האחוריים.

למה? כי כשיש יציאה אחת למגבר היא נחשבת יציאה אחורית. ויוצא שהרדיו דיסק שלך "חושב" שהקומפונטים שלך נמצאים מאחורה ולא מקדימה. לכן תעשה מה שאמרתי ויהיה בסדר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

יש אולי עוד דרך? כי המתקין לא נגע ברדיו דיסק מתי שהוא כיוון לי את האחוריים.

פשוט הכול היה מושתק ורק האחוריים פעלו, ואז הוא כיוון אותם ואז הוא עשה משהו והכול עבד ביחד.

אבל האחוריים עדיין חזקים מדי.

+ מתנה לקונים

פורסם

אתה עונה לעצמך על השאלה אם אתה לא שם לב!

המתקין שלך כיוון בדרך מסויימת את האחורים ושים לב לתוצאה, האחוריים חזקים מידי. אתה חייב לשמוע בעצמך את הרמקולים ביחד עם הסאב והקומפוננט וככה תוכל להנמיך אותם בדיוק במידה הרצויה לך!

אל תנתק שום מגבר כי זה לא יעזור בכלום. אם אתה מסתבך עם הרדיודיסק תן למישהו אחר לעשות את זה בשבילך או שתיסתכל בחוברת של הרדיודיסק. למרות שהאופציה של הבאלאנס היא מאד בסיסית ומאד פשוט להגיע אליה ברב הרדיודיסקים.

דרך אגב, אולי פשוט תגיד לנו איזה רדיו זה ונוכל לעזור צעד צעד. בהצלחה :)

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כיוונו ביחד אבל זה עדיין חזק מדי... זה עזר כי פעם זה היה הרבה יותר חזק ממה שזה עכשיו אז יש שיפור אבל אני רוצה עוד שיפור:wink:

+ מתנה לקונים

פורסם

תגיד, אתה בכלל רוצה את האחוריים?

לפי דעתי תשקול את הצורך בהם, כי אני שם לב שהם רק מפריעים לך לבמה הקדמית.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני רוצה אותם חלשים כאלה רק בשביל צליל מקיף ובשביל האלה שיושבים מאחורה.

+ מתנה לקונים

פורסם

שמע, נראה לי שאני היחיד שמגיב לך בגלל שאת התשובה נתתי לך כבר ואין הרבה מה להוסיף. שחק עם הבאלאנס זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו. מעולם לא שמעתי שמישהו מנתק מגבר כדי להנמיך אחוריים שבכלל לא מחוברים למגבר :roll:

תגיד בבקשה איזה רדיודיסק יש לך?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הולך פה.. האחוריים לא מחוברים למגבר והקידמיים כן ואת האחוריים שומעים יותר חזק מאשר את אלה שעם המגבר? זה בכלל נראה לכם הגיוני? מה זה המגבר הזה? זה מגבר או איזה פלטה? או שזה בכלל הרמקולים הקדמיים שהם פשוט חלשים ביותר ולא מסוגלים לנגן בעוצמות גבוהות או שבכלל לא מגיעים לעוצמות גבוהות. לא באתי לרדת עלייך פה אבל זה פשוט נשמע לי ממש ממש ממש לא הגיוני מה שהולך פה. באמת שלא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...