Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר מת, הנתונים שלו: E12 12V 74Ah 680A

יש לי מגבר אחד קטן של 1000W 4X75RMS.

ואני הולך לקנות מצבר כנראה של "שנפ", האם יש דגם מומלץ שיוכל להחזיק את המערכת כשהאוטו כבוי כשעה בווליום גבוה בלי להתפגר ?

תודה.

פורסם

לפני שאתה קונה,תבדוק את מצברי ווארטא, יש להם מצברים אטומים עם זרם הנעה גבוהה במיוחד והם שורדי יותר טוב ממצברים "רגילים" , כמו כן הם מגיעים עם 3 שנים אחריות.

מבירור בעבר בחברה שמייצרת אותם,המחיר שלהם מאוד גבוהה (סביבות ה 1000 ש"ח למצבר), נאמר לי שם מפורשות ללכת ולקנות מאוטו דיפו , כי שם יש מבצעים,גם הם לא הצליחו להסביר לי איך זה שבחברה יותר יקר.

כמו כן,אם אתה באמת רוצה להשקיע, ב 1300 שקל, ,את זה ניתן לקנות רק מהחברה , וולטא, יש להם מצברים בסיגנון של אופטימה,שהם המצברים החזקים ביותר שיש, המצבר מגיע בצב אדום והוא קטן מימדים ועם פינות עגולות.

הכל שאלה של כמה אתה מתכוון להשקיע.

בכל אופן,כל מצבר יתרוקן לך אם אתה שומע כדרך קבע שעה מוזיקה בווליום עם מגברים וכו.

פורסם

אני מתכוון להשקיע 600 ש"ח +-

ברור לי שמצבר יתרוקן אם אני יטחן אותו כל יום כל היום, דבר שאני לא מתכוון לעשות, אני מתכוון איזה מצבר הכי משתלם במחיר הזה ומה ההבדלים בין הסוגים.

תודה.

פורסם

כמו כן,אם אתה באמת רוצה להשקיע, ב 1300 שקל, ,את זה ניתן לקנות רק מהחברה , וולטא, יש להם מצברים בסיגנון של אופטימה,שהם המצברים החזקים ביותר שיש, המצבר מגיע בצב אדום והוא קטן מימדים ועם פינות עגולות.

הם לא בסגנון של אופטימה, וולטא מייבאים את אופטימה. 1300 ש"ח זה מחיר טוב למצבר הזה.

ואם כבר אופטימה - ילו טופ.

אבל מאחר ואין לך מערכת סאונד עם 70 מגברים ורכב עם דרישות חשמל מטורפות, כל מצבר פשוט יעשה את העבודה נאמנה ויחיה כמה שנים טובות.

לפני חודשיים רכשתי מצבר "ספארק" באוטו דיפו ב 360 ש"ח. עכשיו יש עליהם מבצע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רציתי לשאול באותו נושא, אם יהיה לי 1500 אראמס במערכת(סאבים + קומפננט) אני יצטרך לקנות מצבר נוסף או להחליף את הנוכחי?(לא בקיא בנושא זה). מדובר על טויוטה קורולה 2005 אם מצבר 70 אמפר אני חושב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שתתחיל משדרוג אלטרנטור ותראה מה קורה. זה לפחות מה שאני עושה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאמין שעד 1,000 ש"ח.

חשמלאי טוב יתן לך הצעת מחיר מדוייקת.

כמו כן תעשה חיפוש תחת המושג "אלטרנטור" של ניר, green monster ותקבל שני משפצי \ משדרגי אלטרנטורים מומלצים בפתח תקווה.

איתמר.

• תוכן חדש...