Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחורנה אולי בגלל שינוי המזג האוויר כאשר אני מניע את האוטו

אני מסתכל מהיציאה של האגזוז והוא טיפה מעשן לי

ונוזל לי משם כמה טיפות של מיים

מה זה לחות ?

פורסם

כן. לחות שמתעבה. אין בעיה. סע לשלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זיבה?

אורן מה נסגר איתך :-)

לפותח השרשור,

אחד מתוצרי בעירה הוא H2O- מים. כשמערכת הפליטה עדיין קרה וכן טמפ' הסביבה קרה אתה רואה את האדים שהם תוצרי הבעירה מתעבים במערכת הפליטה ויוצאים החוצה. אורן כבר חשב שיש לאגזוז זיבה :-)

בקיצור הכל תקין. כמובן שלא מזיק לבדוק נוזל קירור.

פורסם

סליחה שאני גם שואל באשכול זה אבל גם לנו יש את המים מהאגזוז רק שאצלנו המיים לא מטפטף אלה בא בכמויות ממש גדולו שנות נים גז חזק בניוטרל למשל אז יוצא במכה אחת איזה חצי כוס מים בלי להגזים ממש ממש הרבה מים אז ניערתי את הדוד באגזוז ושומעים שיש בוא מלא מים איך אפשר להוציא את המים שיש בפנים?

בטוח שהמיים לא ניכנסו מיבחוץ כי תמים אנחנו משתדלים בשטיפה של הרכב לא להכניס מים לאגזוז

אז בקיצור אצלנו עף כמויות ממש גדולות של מים נסענו הרבה עם הרכב והמיים כל הזמן מיתאדים משם ושוב חוזרים

יש לצין שלא חסר מים ברדיאטור ולא חסר שמן..

האם זה בסדר.??

"הבעיה" הזאת כבר 4 חודשים ולא מפריע לנו אלא רק מסקרנת...

• תוכן חדש...