Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך nrg מעריב:

עובדי אגף הרישוי ייצאו לנופש של 4 ימים עקב שדרוג של מערכות המחשבים. "מדובר בסיור לימודי"

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/514/446.html

הצחקתם אותי: סיור לימודי...נו באמת !

למה לא? תחלבו את המדינה...כלאמר אותנו הנהגים...תמשיכו למצוא תירוצים בשביל להצדיק את זה...וכן...ממתי עושים טסטים עם מחשב?

שטויות...רק רבע מיליון שקל...אז מה? ממילא זה לא על חשבונכם, אלא על חשבון המדינה, כלאמר אנחנו...הנהגים הפריירים ישלמו...אז למה לא?

smiley7.gif

מופתע כל יום מחדש, ועדיין מתפלא למה לעזאזל...:shock:

פורסם
תן לי לנחש, אמור היה להיות לך טסט?
תן לי לנחש: זה היה היום האחרון לטסט ובגלל ה"נופש" של עובדי אגף הרישוי הוא לא יכול להעביר את הרכב טסט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מתוך הכתבה:

בארבעת ימי השדרוג לא ניתן יהיה להעביר בעלות על כלי רכב או לבצע מבחני נהיגה עיוניים (תיאוריה) ומעשיים (טסטים).
אין קשר לטסט לרכב

פורסם

ממש אין קשר לטסט עצמו, למרות שכן, נהגים חדשים ייפגעו..., וגם כל מי שירצה להעביר בעלות כמובן...

מה שהתכוונתי להדגיש הם 2 דברים:

1. התירוצים העלובים ( סיור לימודי) , וזה שלמעשה אני ואתה משלמים על הנופש הזה,ואמנם נרשם כי המדינה משלמת...אבל מי משלם אגרות רישוי,מיסים וכו'?

2. וכן...זה לא רק משרד התחבורה...זה נהוג בכל המדינה !

( גם החגיגה וגם התירוצים האבסורדיים)...

וכן ארז, הכל תקין אצלי...תודה !

פשוט מרגיז לשמוע על זה כל פעם מחדש...וזה לא היה מרגיז גם אותך?

שיהיה לנו יום טוב !

פורסם

אני לא יודע למה אתה עושה מזה כזה סיפור.

הפעם זה לא משהו מיוחד.

כמעט כל החברות בארץ יוצאות לימי כיף וגיבושים באיל ואף בחו"ל. זה מקובל לפנק את העובדים מידי פעם.

אז הפעם, הם הרגו 2 ציפורים במכה אחת, גם השדרוג וגם היציאה לחופשה בבת אחת.

פורסם

גם אני יוצא לסיורים ונופשים לפעמים, אתה יודע, כחלק משבירת השגרה.

אם היית בא ואומר "למה הבנקים עובדים בשעות שלא ניתן להשיג אותם" הייתי מבין, או אם היית אומר למה בסניף הדואר יש 10 פקידים וכל אחד עסוק במשהו אחר מלבד קבלת לקוחות, הייתי מבין, או אם היית אומר למה אי אפשר לפטר עובדי דואר, ובגלל זה הם מתייחסים ללקוחות כמו שהם מתייחסים, הייתי מבין.

אבל יצאו לסיור, את מי זה מעניין, שיהנו.

פורסם
היו היום תאוריות וטסטים כרגיל לידיעתך.

הכתבה דיברה על 25.12.06

:lol:

פורסם
היו היום תאוריות וטסטים כרגיל לידיעתך.

כמה שזה מועיל לפעמים לקרוא את הכתבה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממש צרות עין.

הם אמרו שהם משדרגים את המערכת, ובגלל זה לא ינתנו מס' שרותים למשך מס' ימים.

מה אכפת לך שבימים הללו העובדים יוצאים לנופש? איך זה מפריע לך?

אגב, חברת טבע (שהיא חברה בורסאית, שלא יכולה לעשות מה שבז*ן שלה) מוציאה עשרות מיליונים על נופשים לעובדיה, לא רבע מיליון.

אם יש כאן מחדל, הוא רק בזה שהם משתקים את המערכת בשביל השדרוג, לא בעובדה שהעובדים יוצאים לנופש.

פורסם

מצטרף לZVIH. נופש לעובדים הוא דבר מקובל במקומות עבודה גדולים. לטעמי לא מגיעה לעובדים הנוכחיים במשרד הרישוי משכורת על מה שהם עושים, אבל זה כבר לדיון אחר.

איני מכיר את המערכת הספציפית של משרד הרישוי, אבל אני מסוגל לשער לעצמי מה סדר הגודל שלה. להוריד מערכת כזו לארבעה ימים לצורך שדרוג זה פשוט חוסר מקצועיות, ורק משרד ממשלתי יכול להרשות לעצמו כזה דבר (אין להם דו"ח רווח והפסד, או סיכון בטחוני כמו במערכות אחרות), תוך צפצוף על האזרחים הנזקקים לשירותיה. אני גם מסוגל לתאר לעצמי שהעלות של השדרוג גדולה בהרבה ממה שהיא אמורה להיות, אבל זו רק סברת כרס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1. התירוצים העלובים ( סיור לימודי) , וזה שלמעשה אני ואתה משלמים על הנופש הזה,ואמנם נרשם כי המדינה משלמת...אבל מי משלם אגרות רישוי,מיסים וכו'?

2. וכן...זה לא רק משרד התחבורה...זה נהוג בכל המדינה !

( גם החגיגה וגם התירוצים האבסורדיים)...

שיהיה לנו יום טוב !

תן לי לחדש לך, אתה גם משלם להם משכורת, וגם על הקפה בבוקר, וגם על הניר טואלט בשירותים - אז מה אתה מתרגש?

STI 2004

• תוכן חדש...