Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כבר חודש מחפש איפה פקק מילוי וריקון של שמן גיר ולא מוצא :cry:

*האם מישהו יודע איפה אני יוכל למצוא את פקק המילוי וריקון?

דרך אגב יש לי אופל אסטרה שנת 92 נפח 1400.

מודה לכם מראש

בברכה אלכס

פורסם

משום מה לא מצוין לדגם שלך בורג ניקוז, אז יתכן שאחד מברגי המכסה התחתון של הגיר הוא "דוך" והוצאה שלו תנקז את השמן, או שאתה צריך לפרק את המכסה התחתון. בכל מקרה, רואים בשרטוטים את מיקום בורג בדיקת גובה השמן, ובורג המילוי:

opel_drain.JPG

פורסם

שלום שוב לכולם!

צביקה הייתי במוסך שאני עובד בו אף אחד לא מוצא את פקק הריקון ומילוי שמן גיר, הייתי במוסך אחר גם הם לא יודעים.

עם למישהו יש תשובה לגבי זה מדוייקת שיכתוב בשרשור הזה בבקשה.

בברכה אלכס

פורסם

יש מכוניות, בהן לפי הוראות היצרן לא נדרשת החלפת שמן גיר במשך כל חיי הרכב. במכוניות אלו אין בכלל בורג ניקוז מהגיר, יש רק בורג מילוי/בדיקת מפלס. אם ברצונך בכל זאת להחיף את השמן בגיר, יש לפרק קרטר גיר.

יש לי אופל קדט, והגיר שלה הוא כזה, ולכן אני מניח שגם באסטרה מהדגם שלך אין בורג ניקוז שמן גיר, ולכן לא מוצאים אותו, בהנחה ואתה אמיתי, כמובן, כי בעלי מקצוע אמורים לדעת, שהבורג פשוט לא קיים.

פורסם
יש מכוניות, בהן לפי הוראות היצרן לא נדרשת החלפת שמן גיר במשך כל חיי הרכב. במכוניות אלו אין בכלל בורג ניקוז מהגיר, יש רק בורג מילוי/בדיקת מפלס. אם ברצונך בכל זאת להחיף את השמן בגיר, יש לפרק קרטר גיר.

יש לי אופל קדט, והגיר שלה הוא כזה, ולכן אני מניח שגם באסטרה מהדגם שלך אין בורג ניקוז שמן גיר, ולכן לא מוצאים אותו, בהנחה ואתה אמיתי, כמובן, כי בעלי מקצוע אמורים לדעת, שהבורג פשוט לא קיים.[/QUOTE] בוקי אלכס הוא בחור בן 18 הלומד בית ספר מקצועי במגמת אוטורוניקה שנה ראשונה. ועובד שלושה ימים בשבוע במוסך, כללי שכנראה לא מתמחה באופל כמוך.

וזאת הסיבה ששלחתי אותו לחפש את הפקק במוסך, וכנראה שאתה צודק אין פקק ריקון רק פקק מלוי ובדיקת מפלס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הייתי במוסך שאני עובד בו אף אחד לא מוצא את פקק הריקון כי לא קיים ומילוי שמן גיר, שהוא גלוי לגמרי ואין שום סיבה, שכל מוסך, גם לא מומחה לאופל לא ימצא אותו , הייתי במוסך אחר גם הם לא יודעים.

משהוא הפריע לי במשפט הזה.

פורסם
מה שהוא הפריע לי במשפט הזה.
בוקי אתה יודע מה.. גם לי!

אך מה לעשות, תקרא לכך ערב הזוי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות!

דבר ראשון, כנראה במוסך האחר שהלכתי הם התאצלו לבדוק לעומק את העינין, אני מניח שהם ידעו בטח פשוט לא היה להם "כוח" לעזור לי!

דבר שני, מאיפה אני יודע עם חסר או שיש מספיק שמן בגיר?

בברכה אלכס

פורסם

כמו שניסינו להסביר לך, וכמו שרואים בתמונות, שהעלה חנן, יש לגיר פתח ביקורת מפלס שמן. זה הבורג שנמצא בצד שמאל של הגיר, ליד היציאה של הציריה השמאלית מהגיר. גובה השמן אמור להיות עד לגובה של הבורג הזה, אפשר גם להוסיף שמן דרכו, אבל אתה צריך משפך מיוחד. הבורג השני, שמיועד רק למילוי שמן, ולא לבדיקת מפלס, נמצא בחלקו העליון של הגיר, על הנשם גיר.

מיותר לציין, שבזמן בדיקה הרכב אמור להיות על משטח ישר, יותר נכון על הליפט.

יותר ברור מזה, אינני יכול להסביר, לצערי.

• תוכן חדש...