Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מי שקרא או לא את כל הבעיות שהיו לי אז לבסוף התגלה שיש לי ברכב SDI מחשב TDI הבאת מחשב SDI תואם את הרכב(לפי מק"ט) עכשיו הבעיה היא שברגע שאני מניע את הרכב הוא מייד נכה ונדלקת נורת אימבולייזר איך אני עוקף את הצרה הזאת (אפילו ניתוק האימולייזר לחלוטין) או מגדיר אותו מחדש יש לי VAG -COM .

RS3 8Y

פורסם

נסה לבצע "ריסייט" ,נתק הדק מצבר שלילי למספר דקות, חבר שוב ונסה להתניע מחדש.

חזור לפורום לדווח על התוצאות.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
נסה לבצע "ריסייט" ,נתק הדק מצבר שלילי למספר דקות, חבר שוב ונסה להתניע מחדש.

חזור לפורום לדווח על התוצאות.

בהצלחה

צביקה

ניסית צביקה זה לא הולך יש עוד רעיונות?

RS3 8Y

פורסם

אין לך מה לעשות אתה חייב להגיע למוסך צ'מפיון לצורך קידוד והתאמה של האימוביליזר למחשב מנוע, המחשב, לוח שעונים והמפתח זו מערכת אחת שבהחלפת אחד החלקים כל המערכת מתבטלת ויש צורך לקודד אותם מחדש וזה נעשה אך ורק דרך גרמניה (צ'מפיון)

פורסם
כנראה מחשב המנוע או הרכב גנוב לכן הוא רוצה בעצמו לקודד את האימובילייזר.
רכב גנוב :? מחשב גנוב :? מה קורה איתכם אנשים? יש תשובות יותר רציניות?

RS3 8Y

פורסם
רכב גנוב :? מחשב גנוב :? מה קורה איתכם אנשים? יש תשובות יותר רציניות?
התשובה שלי לא מספקת אותך? אם עוד לא הבנתה, אז גש לצמפיון רק הם עושים את זה!
פורסם
התשובה שלי לא מספקת אותך? אם עוד לא הבנתה, אז גש לצמפיון רק הם עושים את זה!
העניין שאין לי את המפתח המקורי עם הקוד האם זה יכול להווה בעיה?

האם הם לא ישחטו במחיר?

RS3 8Y

פורסם

היינו כבר בסרט הזה, אני אסביר לך את המצב:

צריך למחוק מהמחשב את הרישום של המפתחות הקיימים ואז לתכנת אותו למפתחות שלך. אגב גם כשמוסיפים מפתח (נניח משכפלים) הפרוצדורה היא למחוק את המפתחות הקיימים ואז מתכנתים את כולם ברצף.

באופן עקרוני ראיתי ש-VAG-COM יודע להיכנס למודול של האימובילייזר ויש שם אפשרות לתכנת מפתחות (גם קראתי על איך עושים את זה באתר שלהם).

אלא מהי- שבכדי לתכנת מפתחות (או בכלל לעשות שינויים במודול של האימובילייזר) צריך קוד. הקוד הזה מסופק כאשר קונים אוטו חדש עם המפתחות. במקרה שלך קנית מחשב משומש אז אין לך את הקוד שלו. גם במקרה כמו שלי שרציתי לשכפל מפתחות ולא היה לי את הקוד הייתה אותה בעיה. אפילו צ'מפיון לא יכולים לעשות כלום בלי הקוד.

מה שהם עושים זה לאמת את הפרטים שלך- מבקשים רשיון רכב ות.ז. ואז הם שולחים את מספר השלדה של הרכב לוולקסווגן בגרמניה והם מחזירים להם את הקוד.

במקרה שלך גם זה כנראה לא יעזור לך היות והחלפת מחשב, כלומר הוא לא תואם לשלדה שלך.

אם יש לך מזל, ופה אני לא יודע ממש איך המערכת עובדת, הקוד מאומת ע"י האימובילייזר (שהוא מודול נפרד) ולא ע"י המחשב. ואז הקוד יתאים ותוכל לתכנת את המפתחות.

בכל מקרה אלה הדרכים החוקיות שאני מכיר. אני סמוך ובטוח שלכל אלו שמחליפים מחשבי רכב (הרי עושים את זה הרבה) יש דרך הרבה יותר יצירתית בלי וולקסווגן ובלי כלום. תייעץ עם מי שהרכיב לך את המחשב או עם מי שעושה דברים כאלה.

פורסם

אם יש לך את המחשב הישן אז זו לא בעיה הכל נמצא שם, פשוט תבוא לצ'מפיון ותביא את המחשב הישן איתך והם יעשו לך את זה, ובקשר למחיר אני לא יודע, אבל לשאול לא עולה כסף...

פורסם

בוקר טוב!

אז כך לגבי שאלתך ובמידה ויש לך את תוכנת VAG ניתן לקודד מחדש-אך כאן יתכן ותתעורר בעיה

מאחר ואני מבין שהמחשב הישן מדגם אחר-ניתן להוריד לך את קובץ האימוביליזר

מהמחשב הישן לחדש .

ואו במידה ותבקש להתמודד לבד צור קשר ואני הנחה אותך בסדר הפעולות בתוכנה שלך

להת נ. איל

• תוכן חדש...