Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורטיבי- מה כדאי??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא חייב לבד, יש אנשים שמתעסקים בתחום שיפורי פורד בארץ.

ועד עכשיו לא הזכרת אלפא, אז אני אזכיר. יכול להיות שבתקציב שלך כבר אפשר למצוא 145/146, רכב נחמד למדי ובעיקר נאה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא חייב לבד, יש אנשים שמתעסקים בתחום שיפורי פורד בארץ.

ועד עכשיו לא הזכרת אלפא, אז אני אזכיר. יכול להיות שבתקציב שלך כבר אפשר למצוא 145/146, רכב נחמד למדי ובעיקר נאה.

כמו שאמרתי מקודם עזוב את זה לעכשיו סביר להניח שאני אעשה את זה עוד כמה שנים (עם עזרה)

הייתה לי הזדמנות לקנות בובה של מכונית אלפא ייבוא אישי 150 כ"ס ידני נראתה שמורה ומטופלת ומשופרת

לא ביררתי מחיר כי באותו רגע לא היה לי כסף :(

שוב לשאלתי תגובה אחת מעליך מישהו......?

- 306 XSI -

פורסם
חשבתי על דיי הרבה סיאט, 106, אסקורט, zx

הסיאט לא ברמה של שאר המכוניות, וגם די נדירה (אני מניח שאתה מדבר על דגם הGTI)

ה106 טובה מאוד, התנהגות וביצועים טובים ואחזקה שפויה, אם תמצא אחת שמורה.

האסקורט RS מאוד נדירה, אבל עם ביצועים (150 כ"ס) והתנהגות טובים, ונכנסת לתקציב.

אני הייתי הולך על 306/ZX (ההבדל העיקרי הוא במראה, המכניקה זהה) - התנהגות מעולה, הגה מצויין וביצועים סבירים, אם כי לא מדהימים (בדגמי הXSI/וולקן).

לגבי מה שאליבאבא אמר לך - האלפות הללו הן רכבים "מודרנים" לכל דבר (בנות כ10-12 שנים). אלו לא רכבי פרוייקט שייקח הון לשפץ, והתחזוקה שלהן לא רצחנית.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
רק בכי יוצא מפה אה? :smile:

הבנתי לאן אתם חותרים אז אני אמקד את הדרישות היותר חשובות לי ואת פחות חשובות:

יותר חשוב- במחיר 20-25k הנעה אחורית, ידנית, ספורטיבית, ללא abs ואמינות (כשאני אומר את זה אני מתכוון לאמינות בגדר הסביר לא מכונית שכל שבוע תהיה במוסך וגם לא מכונית שתחזיק לי 4 שנים על טיפת שמן) אה כן גם שלא יהיה לה מנוע גדול מדיי (מקווה שזה צימצם משהו)

אלו הדרישות העיקריות

שוב תודה רבה על העזרה

מצפה לתגובות

קשה, קשה ושוב, קשה.

זה כמעט לא אפשרי מה שאתה דורש.

במחיר 20-25 הנעה אחורית אתה יכול לקנות רכב ישן, מה שאומור שהוא לא יהיה כלכך אמין, אלא אם כן תמצא רכב ממש שמור שטיפלו טוב, א-ב-ל במצב כזה הרכב ימכר הרבה מעל המחירון, ושוב אנחנו חוזרים אחורה.

כמו שכבר הבנת מקונדסון, ממיאטה אתה יכול לשכוח בתציב הזה.

אז אני מציע הנעה קידמית, בתקציב הזה אתה יכול לרכוש ZX וולקן, אבל היא לא כל כך אמינה כמו שאתה דורש.

אני מסכים עם elibaba, אלפא לא מתאים לך?

איתי.

פורסם

כנראה שלא שמת לב לתגובה שאמרתי שאני יורד מהנעה אחורית אז אני מחפש-

רכב ספורטיבי כיפי ומהנה, ידני ואמין ב20-25k

ממה שהבנתי פה ה-106 והאסקורט הם בחירה טובה אבל נדירות להשגה במצב טוב אז הבחירה המשנית היא הוולקן או ה306 (למרות שאני לא כ"כ רוצה את ה306)

לגבי אלפא אני כרגע לא מעוניין (אני אגוז קשה אה? :))

יש עוד איזשהי הצעה כי כרגע יש 3 מכוניות על הסף (2 מהן נדירות לשגה)

אני מוכן להצעות

- 306 XSI -

פורסם

עזוב זה פשוט משהו אישי

אין לי משהו נגד ה306 זה פשוט איזשהו עניין שלי (לא קשור לאיכות המכונית כי שמעתי שהיא איכותית מאוד)

עוד הצעות חוץ מהוולקן, אסקורט ו106??

- 306 XSI -

פורסם

עשיתי קצת בדיקות ומתוך ה4 הבאים:

1. 106 ראלי 1.6 ל' ידני

2. 306 XSI 2 liter ידני

3. אסקורט RS 2 liter ידני

4. zx וולקן 3דלת' 2 ל' ידני

הכי נראה לי זה ה-106 כי הוא בא עם מנוע קטן יחסית לאחרים וזה מה שאני מחפש מנוע 1.6 וגם השנתון שלו דיי חדש כל השאר דיי ישנים (הוא בשנים 97-98 והשאר ישנים יותר, למרות שזה פחות חשוב אבל עדיין עוד סיבה)

אם למישהו יש עוד הצעות אז בכבוד אני פתוח לזה- אגב אני מחפש יותר גירסאות של 3 דלת' (או לפחות מעדיף)

תודה מראש

- 306 XSI -

פורסם

אם אתה מחפש צרות מצאת, במונחים של שנת 2006 האלפא 75 היא נבלה זקנה ומתפרקת. אני מבטיח לך שעל כל שבוע שהיא תיסע כמו שצריך אתה תשכב שבוע מתחת לרכב לתיקונים.

להזכירך,ה- 75 היא לא יותר מאשר אלפתא שעברה מתיחת פנים ולהזכירך האלפתא נולדה אי שם בסוף שנות ה- 70 וגם אז היא נחשבה ללא יותר מאשר מרכב בינוני.

חבל על הכסף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה לכל העונים

מאיזשהי סיבה קניית הרכב נדחתה בכמה חודשים אז כנראה גם התקציב יהיה יותר גדול (קצת) ואז אני אשאל פה שוב את השאלות מחדש

שלא תחשבו שזה היה סתם אני הסקתי מפה הרבה

שוב תודה לכם על העזרה נתראה בקרוב

- 306 XSI -

• תוכן חדש...