Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורטיבי- מה כדאי??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום ובעולם הנהיגה בכלל

אני מחפש אוטו ספורטיבי ידני,בלי abs,הנעה אחורית,מנוע של 1.6 (מנסה לחסוך בדלק) וכמובן אמין

התקציב שלי הוא 20-25k פחות או יותר (כרגע יש לי פייסטה ואני כנראה אמכור אותה בשביל האוטו הזה)

תודה רבה מראש לעוזרים

נ.ב

חיפשתי פה בפורום לגבי נושאים כאלה ולא מצאתי אז מצטער אם הכעסתי מישהו כי פתחתי אחד חדש

- 306 XSI -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מה שיש לי להגיד לך זה בהצלחה... :roll:

אולי איזו אופל ישנה (ישנן דגמים בעלי הנעה אחורית) או משהו בסיגנון וגם כאלו יש בודדות.

פורסם

כדאי לך לשנות את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

ספורטיבי וחסכוני בדלק די מתנגש אחד בשני.

רוב היצרנים עברו כבר ממזמן להנעה קידמית כך שרכבים עם הנעה אחורית הם כבר די נדירים. רק שתדע שלא כל רכב בעל הנעה אחורית הופך אותו לספורטיבי.

הרכב היחיד שאני יכול לחשוב עליו שעומד ברוב הדרישות שלך הוא BMW 316 מסוף שנות ה-80 תחילת שנות ה-90. המנוע בנפח 1.6 הוא די חלש והרכב לא חסכוני במיוחד ולכן אם כבר BMW אז עדיף אחת עם מנוע בנפח יותר גדול.

אם תוותר על ההנעה האחורית, אז יש הרבה רכבים של פז'ו/ סיטרואן אשר יתאימו.

אסף

פורסם

מעט מאוד רכבים בארץ המפותחת שלנו יעמדו בדרישות שלך , תצטרך לוותר על משהו

הכי קרוב שאני יכול לחשוב זה מיאטה משנתונים מוקדמים יותר שבאו עם מנועי 1.6

וקשה לי להאמין שהיא תיכנס לתקציב שלך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

התכוונתי חסכוני בדלק מהבחינה שהמנוע לא יהיה גדול מדיי

אני מחפש מנוע בגודל 1.6 פחות או יותר

אני לא רוצה מנועים גדולים אבל אין לי בעיה עם מנוע קטן שמבזבז דלק (אבל לא בהגזמה)

לגבי הנעה אחורית- אני יודע שזו בעיה למצוא מכונית טובה עם הנעה כזאת בגלל זה שאלתי פה בפורום אחרת לא הייתה בעייה בכלל

תודה לאלה שענו

ותודה מראש לאלה שיענו

- 306 XSI -

פורסם

כפי שנאמר, במוו תהיה הקרובה ביותר לבקשתך, אבל בשנתונים שאנחנו מדברים עליהם אל תבנה על אמינות, ובהחלט לא על חיסכון בדלק.

בנוסף, לא יודע מהו ניסיון הנהיגה שלך, אבל במוו ישנה עם מנוע גדול הוא בהחלט לא רכב למתחילים, ורחוקה מאוד מהפייסטה שלך. אלא אם כן יש לך הרבה ניסיון עם הנעה אחורית סוררת לא הייתי חושב על זה.

במקומך, הייתי מוסיך לתקציב כדי להתקדם ל,איך לא, מיאטה מהדור הראשון, אם אתה חייב הנעה אחורית, או שהייתי קונה 106/306/ZX/סקסו ונהנה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

חשבתי על 106 ראללי או zx או סיוויק esi אפילו אסקורט ישנה (הבנתי שהיא אמינה מאוד)

אבל למיטב ידיעתי כולן הנעה קדמית (תקנו אותי אם אני טועה)

לגבי אופן ההסתדרות שלי - אני אסתדר

שוב תודה מקווה שמישהו יביא פה את הגאולה

- 306 XSI -

פורסם
שלום לכולם

אני חדש בפורום ובעולם הנהיגה בכלל

אני מחפש אוטו ספורטיבי ידני,בלי abs,הנעה אחורית,מנוע של 1.6 (מנסה לחסוך בדלק) וכמובן אמין

התקציב שלי הוא 20-25k פחות או יותר (כרגע יש לי פייסטה ואני כנראה אמכור אותה בשביל האוטו הזה)

תודה רבה מראש לעוזרים

נ.ב

חיפשתי פה בפורום לגבי נושאים כאלה ולא מצאתי אז מצטער אם הכעסתי מישהו כי פתחתי אחד חדש

ממליץ לך ללמוד לנהוג בטרם תעלה על רכבים שיסכנו אותך (ואת הסובבים).

רכוש איזה 106 סטנדרטית וחמודה.

לאט לאט - אל תקפוץ מעל הפופיק. רכב זה לא משחק.

פורסם

מיאטה מהדור הראשון לא תיכנס בתקציב, יש בארץ מיאטות 1.6 בשנים שבין 90 ל95, הן נסחרות "ללא מחירון" למעשה בסכומים כפולים ויותר ממה שהציב פותח השרשור.

לאף אחד אין גאולה, אין פה איזה אוטו שאף אחד לא חשב עליו ואל מכיר אותו אחרת לכולנו היה אותו.

כולם רוצים רכב אמין, חזק, עם הנעה אחורית, התנהגות מושלמת, חסכוני, וכמובן - במחיר נמוך.

אבל בחיים כמו בכל דבר בחיים - אין חיה כזו.

אתה חייב לרדת מאחת מהדרישות, אין מה לעשות.

רוצה הנעה מנהיגה במחיר נמוך?

לך על צרפתייה ישנה.

תשכח מהנעה אחורית ויש שיתלוננו על האמינות.

רוצה הנעה אחורית במחיר נמוך?

לך על ב.מ.ו. ישנה.

תשכח מחסכוניות בדלק.

רוצה הנעה אחורית, התנהגות מדהימה, חיסכון בדלק, אמינות?

תקנה מיאטה.

תשכח מלמצוא אחת בתקציב הנ"ל.

אני כותב את זה כדי שתבין שאין ארוחות חינם, גם אני חיפשתי את כל מה שאתה מחפש רק בתקציב הרבה הרבה יותר גבוה.

אתה חייב להגדיר מה חשוב יורת ומה פחות ואיזה חלק אתה יכול לחיות בלעדיו ברכב.

לי היה חשוב הכל חוץ מהמחיר. אז שילמתי על זה (ביוקר) ואני נהנה מכל רגע.

אגב - הנעה אחורית (אם אתה יודע ואם לא) מתנהגת שונה מאוד ולפעמים אף הפוך מהנעה קדמית. זה פריט מידע חשוב שצריך לשבת לך בראש.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חשבתי על 106 ראללי או zx או סיוויק esi אפילו אסקורט ישנה (הבנתי שהיא אמינה מאוד)

הקשר בין סיוויק כלשהי, פרט לVTI, וגם זאת בעירבון מוגבל, לספורטיביות אינו קיים.

במלים פשוטות - סיוויק היא לא מכונית ספורטיבית

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רק בכי יוצא מפה אה? :)

הבנתי לאן אתם חותרים אז אני אמקד את הדרישות היותר חשובות לי ואת פחות חשובות:

יותר חשוב- במחיר 20-25k הנעה אחורית, ידנית, ספורטיבית, ללא abs ואמינות (כשאני אומר את זה אני מתכוון לאמינות בגדר הסביר לא מכונית שכל שבוע תהיה במוסך וגם לא מכונית שתחזיק לי 4 שנים על טיפת שמן) אה כן גם שלא יהיה לה מנוע גדול מדיי (מקווה שזה צימצם משהו)

אלו הדרישות העיקריות

שוב תודה רבה על העזרה

מצפה לתגובות

- 306 XSI -

פורסם

מתאים לך פרוייקט או שאתה רוצה רכב מוכן ?

אם פרוייקט - קנה סיירה ידנית בגרושים ותתחיל לשפר, השמיים הם הגבול.

חסכוניות בדלק היא לא צד חזק במיוחד, אבל היא פוטנציאל טוב מאוד לשיפורים, לא הכל חוקי בישראל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מתאים לך פרוייקט או שאתה רוצה רכב מוכן ?

אם פרוייקט - קנה סיירה ידנית בגרושים ותתחיל לשפר, השמיים הם הגבול.

חסכוניות בדלק היא לא צד חזק במיוחד, אבל היא פוטנציאל טוב מאוד לשיפורים, לא הכל חוקי בישראל.

לגבי שיפורים אני מתעניין בתחום המכונאות אבל אין לי מספיק ידע וניסיון לעשות דברים עכשיו

סביר להניח שאני אעשה שטויות ועדיף שלא

תן לי עוד כמה שנים ללמוד את הנושא ואז כנראה אני אעשה את מה שאתה מציע :)

- 306 XSI -

פורסם

אדון נכבד.

הרבה אמרו לך פה שכדיי לוותר דווקא על ההנעה האחורית ככה תרוויח יותר

אני לא מבין למה אתה נעול על הנעה אחורית אבל זה קשה מאד בתקציב שלך למצוא רכב שהוא גם הנעה אחורית וגם יתאים לדרישות האחרות אולי אולי במוו ישנה ואת זה אתה לא רוצה,

עדיף לך ללכת על איזה צרפתיה שתהנה מאד ממנה בעיקר מבחינת התנהגות אבל גם אלו מכוניות זריזות

מאד אני אישית מחפש בתקציב שלך איזה 106 XSI או ראלי אם אפשר 1.6 אבל גם ה1.3 סבבה

כמובן שזה הנעה קדמית אבל זה יענה בערך על כל הדרישות שלך חוץ מהנעה אחורית

בכל מקרה בארץ שלנו דלת המבחר קשה למצוא לך כלה מתאימה

פורסם

אוקי

הבנתי שההצעה שלכם היא לצבור יותר ניסיון וכסף ואז להשקיע במשהו רציני- אני מקבל את זה

אז מה לקחת בינתיים בשביל החוויה שוב:

מכונית ספורטיבית, ידנית, כיפית ומהנה, אמינה 20-25k

חשבתי על דיי הרבה סיאט, 106, אסקורט, zx

מישהו יכול לתת הכוונה אפילו על משהו שלא חשבתי עליו (אפילו מומלץ)

שוב תודה על הזמן וההשקעה מודה לכם מאוד

- 306 XSI -

• תוכן חדש...