Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 185/55R15

killer6664
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש צמיגים במידה הנ"ל. עד כה, הוצעו לי שתי אפשרויות:

• GT Radial ב-1100 ש"ח לרביעיה אצל אנטון.
  • Kumho KH-18 ב-1395 ש"ח לרביעיה אצל צמיגיה של היבואן (נעמן).

שתי האופציות לא זוהרות לי, לכן אני מבקש ממי שקנה צמיגים במידה הנ"ל להביע את דעתו על מרכולתו. גם מי שלא ויודע משהו, שיאמר.

בברכה ותודה מראש,

פורסם

לא ציינת מה הדרישות שלך מהצמיגים...

מה שבטוח, ה-GT Radial הם זבל. בהנחה שאתה מתייחס לדגמים הפשוטים.

תשקיע עוד כמה עשרות שקלים ותקנה צמיגים של חברה נורמלית.

ניר

פורסם

• Kumho KH-18 ב-1395 ש"ח לרביעיה אצל צמיגיה של היבואן (נעמן)

בברכה ותודה מראש,

לידיעתך,המחיר שקיבלת אצל היבואן לא כל כך אטרקטיבי מכיוון שגם אני כשחיפשתי את אותה המידה ואת אותם הצמיגים הציעו לי אצל היבואן במחיר דומה לשלך, הצלחתי למצוא את אותם הצמיגים בפנצ'ריות רגילות שעובדות עם אותו היבואן במחיר נמוך בהרבה מאשר היבואן עצמו הציעה לי.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין הרבה בחירה במידה הזאת. אני שמתי לפני 3 חודשים פלקון 512 על הגורמט (306 XSI), אצל שואף ברמת גן, בערך 1200 ש"ח. צמיג ספורטיבי "לייט", הדעות לגביו בפורום חלוקות. אני מרוצה גם מהצמיג וגם מהמחיר.

פורסם

בינואר קניתי מאנטון קומהו 195/65/15 ב 1000 ש"ח. למידה שלך זה צריך להיות טיפה יותר יקר

אחרי 30000 ק"מ של נהיגה אינטנסיבית ב B4 AWD , אני מאד מרוצה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ממליץ בחום על ה C-drive. רביעיה טרייה מאוד עלתה לי 1700 ש"ח אצל אנטון.

אצלי בשימוש כבר כמעט חצי שנה, ואני נהנה מכל רגע.

!AWDSOME

פורסם

איזה רכב יש לך? שואף אמרו לי שיש בארץ רק שני רכבים עם הצמיג הזה - הרובר שלי ואופל טיגרה.

אנטון הציעו לי דנלופ במידה הזו, במחיר די יקר, ואת ה- GT. בסוף קניתי בשואף רביעיית הנקוק ב- 1100. להפתעתי הם שקטים ואני מרוצה מהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הצלחתי למצוא את אותם הצמיגים בפנצ'ריות רגילות שעובדות עם אותו היבואן במחיר נמוך בהרבה מאשר היבואן עצמו הציעה לי.

יהיה נחמד לדעת איפה ובכמה מצאת?

וצבי, אילו קומהו?

בר72, איזה הנקוק?

הרכב הוא קורדובה קופה אשר נועל עכשיו הנקוק K406 פצועים.

• תוכן חדש...