Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצלי ברכב מותקנים 4 רמקולים של פיוניר, הקדמיים לא ממש זקוקים להגברה

אבל האחוריים כן, מדובר ברמקולים 6X9 6981 מי שמכיר.

קניתי את הרמקולים לפני בערך חודשיים ורציתי עצות לגבי מגבר, אז אלו הפרטים:

תקציב: 300-400 שקל.

ערוצים: חשבתי על 2 ערוצים כי אני רוצה להגביר רק את האחוריים, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת מה זה אומר "ערוצים" אני אשמח. (במגברים אני לא מבין ממש).

כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך הולכת התקנה של מגבר, אם צריך ללכת למישהו שיתקין את זה או פשוט לחבר חוטים (לא מבין בזה).

הרכב שלי זה מיצובישי סופר לנסר 96', אני גר באזור רמת גן, אם מישהו יוכל לייעץ על מקום ללכת אליו זה יהיה מצוין.

תודה.

פורסם

לגבי ההגברה, רבים היו ממליצים לך להגביר דווקא מקדימה ולא מאחור. (גם אני)

סאונד חשוב שיהיה דומיננטי מקדימה, לא מאחורה.

בכל מקרה - בחירה שלך.

כל רמקול נקרא ערוץ.

לכן, מגבר 2 ערוצים יגביר לך 2 רמקולים (זוג קדמי או זוג אחורי)

ומגבר 4 ערוצים יגביר לך 4 רמקולים (זוג קדמי ואחורי)

אם אינך יודע כיצד - אל תנסה אפילו.

צריך לדעת קצת יותר מרמה בסיסית (שאותה אני מחשיב כהתקנת רדיו דיסק בעינים עצומות+ )

לכן כדאי שתלך למתקין.

החיווט למגבר יעלה כמעט 100 ש"ח, והעבודה עוד כ 100 ש"ח לפחות - תלוי בהתקנה.

היכן?

אני לא מהמרכז, סורי.

מה שכן, כל מתקין ליד מקום מגוריך יוכל להתקין לך, רק תוודא שהמחיר טוב, והוא מקצוען מסביר פנים.

בהצלחה

גל

פורסם

לפי סקר שלי בכל החנויות בחיפה בערך רצו ממני 25-350 שקל התקנה חוץ ממקום אחד שעוד עשה לי טובה כי חבר טוב שלי קונה שמה כל הזמן ועשה לי את ההתקנה ב-200.

איזה רמקולים של פיוניר מותקנים אצלך מקדימה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מיותר!

רמקולים אחוריים בדר"כ לא צריכים הגברה בגלל הנצילות הגבוהה..

לפני שתחשוב להוציא כסף נסה קודם לשחק עם הקרוס ברדיו..

כלומר לתת יותר עוצמה לאחורה מאשר לקדימה עד שתמצא את האיזון

אם תחליט בכל זאת להשקיע עדיף שתקנה כבלים טובים ותלך לבעל מקצוע אמיתי במידה ותרצה בעתיד לשדרג את המערכת שלא תצטרך להחליף כבלים בשביל לשים מגבר טוב יותר

אני חושב שלשים מגבר 2 ערוצים ועוד לרמקול אחורי זה ממש בזבוז.. גם אם הוא יהיה חזק הצליל יבוא מאחורה ולא תיהיה מרוצה מהשמיעה (כל אחד והסטנדרטים שלו)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

א. תודה לכל העוזרים.

ב. פרטים נוספים:

אז ככה:

קדימה -

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069908_291219678,00.html

(משהו בסגנון, דומים להם) בלי טוויטר, אני חושב הם 1 WAY עלו לי 120 ש"ח.

אם אני לא טועה הם 5- 5.5.

אחורה -

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069904_167642573,00.html

(אלה בדיוק) 3 טוויטרים, 4 WAY עלו 430 ש"ח.

6X9.

רדיו דיסק -

DEH-2850

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_290996822,00.html

(לא ה- 2800, כמו באתר).

אז נתתי את כל הפרטים, תראו אני שומע מצוין בהם, חזק וטוב אבל נאמר לי שאני בעצם שומע 1/3 מהיכולת המקסימלית שלהם.

לכן חשבתי להשקיע עוד 300-400 שקל ולשמוע פי 3.

התלבטתי ולכן החלטתי לפרסם הודעה פה, אשמח לתגובות נוספות.

עידן

• תוכן חדש...