Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו מגאן 98 ידני דיזל.

גיליתי שלשום שבצירייה השמאלית נפל לי הבנד השמאלי של הגומייה הימנית (הפנימית), שתופס את הגומיה לצירייה. כתוצאה מזה נוצרה נזילה של שמן גיר.ואני שומע רעש מסויים (לא תקתוקים) בנסיעה מהירה מעל 60 קמ"ש גם אם אני לוחץ על הקלאץ או נוסע בניוטרל. יש לציין שההילוכים נכנסים חלק בנסיעה.

השאלות שלי:

האם הרעש הוא בוודאות מהצירייה או שיש אפשרות שניגרם נזק לגיר כתוצאה מנזילת השמן?

אשמח לקבל המלצה על מוסך אמין וזול באזור המרכז (אני מראש העין) להחלפת צירייה ועלות משוערת.

תודה לעונים ויום טוב

פורסם

חוסר שימון לגיר בהחלט עלול לגרום להתחממות הגיר ונזק טוטאלי. ממליץ לגרור את הרכב ולחדש נסיעה רק אחרי בדיקת מוסך.

לא בטוח כלל שנגרם נזק לגיר, כי אני מעריך שהצירייה לא יושבת נמוך בגיר ושלא איבדת את כל השמן. יתכן וגם הצירייה תקינה ורק צריך להשלים באנד חדש.

פורסם

זה היה המיסב בגלגל האחורי(!), כמו כן מולא שמן גיר ובנד חדש לגומייה של הצירייה מקדימה.

הנזק: 280 ש"ח למיסב אחורי + 100 ש"ח עבודה סה"כ 440 ש"ח כולל מע"מ .

הבדיקה של המכונאי היתה פשוטה - הוא סובב את הגלגל ביד כשהאוטו למעלה ושמע את החיכוך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...