Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לנו במשפחה פורד מונדיאו 2006 מליסינג ,

לאחרונה הרכב התחיל לעשות בעיות ( בעיה אחת שחוזרת על עצמה ) ,

הרכב פתאום נכבה ( גם באמצע נסיעה ) לא רוצה להניע .

הדרך היחידה שמדי פעם מצליחים להניע היא לאחר שנועלים את הרכב עם האזעקה , מחכים כמה דקות , ומנסים עוד פעם .

התקלה התרחשה כבר 3 פעמים , שכל פעם הרכב נוסע לשבוע למוסך ... וכל פעם מחליפים איזשהם ממסרים וכו' .

* אני חייב לשבח את אלבר שנותנים רכב חלופי במקום ( מביאים לך את הרכב הבייתה ) , וגם נותנים רכב מאותה הקטגוריה , אנחנו קיבלנו זום זום 06 ... מאד נחמד .

כמה שזה מקרה מעצבן אלבר פשוט משחקים אותה ... אתה תקוע עם הרכב .. שולחים גרר ורכב חלופי במיידי .

לנקודה שלי :

הבחור משירותי הרכב של אלבר ציין באוזני שהוא רואה את התקלות האלו בהמון פוקוסים ומונדיאו חדשות,

ובנוסף לכך יצא לי אתמול לראות ביציאה מהרצליה פיתוח שני חברה שדוחפים מונדיאו לשוליים ... שאלתי אותם מה קרה והבנתי שזאת בדיוק אותה התקלה .

האם עוד מישהו נתקל בתקלה כזאת בפורדים 2006 ?

פורסם

עזוב נתקל או לא נתקל - זה מריח יותר כמו התקנה חאפרית של אזעקה, אימובילייזר או קודן מאשר תקלה סדרתית במונדאו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המונדיאו שלנו (2004) נכבית ישר אחרי כל הנעה שלישית בממוצע.

בניו קופל לא מטפלים בבעיה. הרכב נכנס כמה פעמים למוסך בגלל זה וכל פעם מחזירים לנו אותו "מתוקן" רק לא מתוקן.

למדנו להתרגל. :?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אבא שלי הודיע לחברת הליסינג שעוד תקלה והוא מחזיר את הרכב בעד זום זום 6 או B4 ,

הם לא מתווכחים ... הם מבינים שזה מסריח שרכב חדש עם 15K כל הזמן מתקלקל .

פורסם
זאת אזעקה ואימובולוזייר מובנים של הרכב,

לא התקנה מקומית .

אזעקה מובנת? אתה בטוח?

יש לך קודן? אם כן - אולי זאת הבעיה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אימבולוייזר ואזעקה מובנים ,

הקודן הוא חיצוני , והוא נבדק ... הם אומרים שהתקלה זה לא אצלו .

אני הבנתי עכשיו שהרכב מפורק לגורמים ( רכב חדש לגמרי ) במוסך והם מחפשים את הגורם .

פורסם

אזעקה מובנית עוד יותר תורמת לעניין התקלה, התקנה מקומית אפשר להגיד שבכל מקום מתקינים אולי אחרת וזה לא אמור להיות סדרתי אבל במובנית שמותקנת אותו הדבר בכל הרכבים כן יש סיכוי שזאת הבעיה.

נתק את האזעקה כוחח האמובילייזר וכ"ו. ותראה אם הבעיה חוזרת. לדעתי שם הבעיה בגלל שהיא מובנית ומגיעה באותה תצורת התקנה מהחברה וגם אותה האזעקה בדיוק שיכול להיות שיש לה בעיה סדרתית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נתק את האזעקה כוחח האמובילייזר וכ"ו. ותראה אם הבעיה חוזרת.

אי אפשר לנק את האזעקה או את האימוביליזר מקוריים. זה בדיוק הרעיון שלהם. הם "שתולים" במחשב של הרכב ואין אפשרות לעקוף אותם באמצעיים פשוטים ובטח לא "לנתק" ככה סתם. אחרת למה הם קיימים ?

פורסם

לא ידוע לי ספציפית על פורד, אבל כמי שסובל מתופעות דומות כבר שלוש שנים עם סי5, צברתי סיפורים דומים מעוד בעלי רכבים מסובכים. מכיר בעיות כאלו גם במגאן, סי4 ופולו. כולם מטופלים היטב ולא פותרים את הבעיה. מחיר הקידמה... כבר ראיתי מוסכניקים תולשים שערות מרוב ייאוש, ופקסים מצרפת זורמים עם טיפים... נחמד לשמוע שיש עוד מכוניות כאלה )-:

פורסם

שיתחילו בזה שיינתקו את הקודן לחלוטין ייעקפו אותו וישאירו את החיווט המקורי של הרכב ולאחר מכן תבדקו איך הרכב מתנהג.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...