Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון- לשים שלט נהג חדש או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה מתכוון אליי אז אני לא מסרב אני פשוט דוחף לו ערימה של ניירות ואומר לו קח מה שאתה צריך למה אין לי מושג מה זה כל אחד (למרות שיש לי כן?) ואז הוא מתבלבל וזה אומר תוציא לי ביטוח וכל מניי כאלו וזה מסיח את דעתו

יום אחד תיפול על שוטר עצבני וזה יהיה דווקא ביום שבו השארת את הרשיון רכב אצל אבא, הביטוח אצל אמא והרשיון שלך אצל סבתא. ולגבי ההודעה הקודמת שלך, אם אתה משחק אותה כאחד שלא יודע איך נראה רשיון רכב וביטוח, השוטר ייכנס בך יותר חזק.

אפשר לחשוב, לשים שלט, כולה שנייה וחצי לשים ועוד שנייה להוריד. מי שיש לו שלט נהג חדש ולא יודע לנהוג, לא יעזור לו גם אם לא יהיה שלט. הוא עדיין לא ידע לנהוג.

סעו עם ניירות מסודרים, תראו מה שאתם נדרשים להראות, שימו את השלט מאחורה, ואם לא תעשו שטויות בכביש אף שוטר לא "יחפש" אותכם דווקא. יש קשר ישיר בין הזלזול לחוקים הקטנים האלה ולבין זלזול בחוקי תנועה קריטים ועקרוניים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מסכים עם קונדסון.

אתמול שנסענו,אפילו ציפצוף אחד לא קיבלנו, נכון קונדסון?:wink:

בגלל שהם ידעו שנסענו ברכבים עם ההנעה הנכונה... :twisted:

להדריפט באותו יום גם עם רכב בן 3 וגם עם רכב בן 30... חווייה 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יום אחד תיפול על שוטר עצבני וזה יהיה דווקא ביום שבו השארת את הרשיון רכב אצל אבא, הביטוח אצל אמא והרשיון שלך אצל סבתא. ולגבי ההודעה הקודמת שלך, אם אתה משחק אותה כאחד שלא יודע איך נראה רשיון רכב וביטוח, השוטר ייכנס בך יותר חזק.

אפשר לחשוב, לשים שלט, כולה שנייה וחצי לשים ועוד שנייה להוריד. מי שיש לו שלט נהג חדש ולא יודע לנהוג, לא יעזור לו גם אם לא יהיה שלט. הוא עדיין לא ידע לנהוג.

סעו עם ניירות מסודרים, תראו מה שאתם נדרשים להראות, שימו את השלט מאחורה, ואם לא תעשו שטויות בכביש אף שוטר לא "יחפש" אותכם דווקא. יש קשר ישיר בין הזלזול לחוקים הקטנים האלה ולבין זלזול בחוקי תנועה קריטים ועקרוניים.

אני נוסע עם השלט כדרך קבע וכל מה שאמרת לא יקרה כי הרישיון תמיד עליי רישיונות רכב וביטוח תמיד ברכב

קיצר אתה תעשה מה שאתה חושב אני יעשה מה שאני חושב סגרנו?

פורסם
אני נוסע עם השלט כדרך קבע וכל מה שאמרת לא יקרה כי הרישיון תמיד עליי רישיונות רכב וביטוח תמיד ברכב

קיצר אתה תעשה מה שאתה חושב אני יעשה מה שאני חושב סגרנו?

התחלנו עם משפטים כגון אם אין אני לי מי לי?

פורסם

תכניסו לכם לראש , קינדרלעך.

יש לכם יותר סיכוי להיעצר ע"י מתנדב זקן מאשר ע"י שוטר "אמיתי" (איפה שאני מתנדב , 7-8 מ 11 ניידות תנועה מאויישות בד"כ ע"י מתנדבים , יש למת"נא כ 10000 מתנדבים , כ 2000 סדירים ).

המתנדבים לא באו כדי לשחק בקקה , בשביל זה אפשר להשאר בבית עם הנכדים .

המטרה היא להוריד את הקטל , הבריונות והג'ונגל בכבישים .

למי שנוסע כמו בנאדם לא ייטפלו סתם . בזבוז עוד זמן בבית המשפט לא מוסיף לנו כייף .

פורסם
תכניסו לכם לראש , קינדרלעך.

יש לכם יותר סיכוי להיעצר ע"י מתנדב זקן מאשר ע"י שוטר "אמיתי" .

סבא,ואיך מבדילים ביניהם? בין המתנדב הזקן לשוטר שבקרוב יוצא לפנסיה? לפי הכרס?

פורסם
סבא,ואיך מבדילים ביניהם? בין המתנדב הזקן לשוטר שבקרוב יוצא לפנסיה? לפי הכרס?

למיטב ידיעתי אותו הקו מנחה את הרוב המוחלט של השוטרים . אם לא תשתולל , לא תגיע למרחק של ראיית הכרס/שיער שיבה / שיניים תותבות והליכון .

אף שוטר לא אוהג להרגיש פוץ כשהוא עסוק במישהו שנשרפה לו נורה ולא יכול באותן 5-10 דקות לעצור את המשוגע .

פורסם
למיטב ידיעתי אותו הקו מנחה את הרוב המוחלט של השוטרים . אם לא תשתולל , לא תגיע למרחק של ראיית הכרס/שיער שיבה / שיניים תותבות והליכון .

אף שוטר לא אוהג להרגיש פוץ כשהוא עסוק במישהו שנשרפה לו נורה ולא יכול באותן 5-10 דקות לעצור את המשוגע .

*ואני כבר חשבתי שהם נהנים מזה.

*המשוגע? אבוי,זה עם האגזוז הרועש מטורף! זה עם פנסי הערפל הדולקים? חולה נפש

פורסם
*ואני כבר חשבתי שהם נהנים מזה.

*המשוגע? אבוי,זה עם האגזוז הרועש מטורף! זה עם פנסי הערפל הדולקים? חולה נפש

על ראש הגנב בוער הכובע ?

לא צריך לשמוע הרצאות של פסיכולוגים , מספיק להסתכל על הכביש כדי לראות מיתאם בין אוטו עם סממנים של אישיות מוחצנת וצעקנית , לנהיגה מחוץ לנורמות.

פורסם

אז בעצם כל רכב שהוא לא בצבע לבן\כסף\שמפניה ואין לו 4\5 דלתות הוא רכב שמתפיקך כשוטר\מתנדב אתה חייב לעצור?

אויי לבושה שזו דעתה של המשטרה.

במקום לנסוע בכבישים ולחפש את המשוגעים עם הליסינג\ברלינגו שחותכים בכבישים אתם עוצרים אנשים שאוהבים רעש של אגזוז פתוח? תהיו בריאים רק..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
על ראש הגנב בוער הכובע ?

לא צריך לשמוע הרצאות של פסיכולוגים , מספיק להסתכל על הכביש כדי לראות מיתאם בין אוטו עם סממנים של אישיות מוחצנת וצעקנית , לנהיגה מחוץ לנורמות.

חיים,זאת גם הסיבה שהתרבות המוטורית שלנו נראית ככה.

פורסם

אני נהג חדש מזה חצי שנה ובמהלכה קניתי יותר משבעה שלטים

כולם נופלים ונקרעים

לכן אני ממקם את השלט על הרמקולים האחוריים ובמקרה שיעצור אותי שוטר, אומר לו שנפל השלט :agrue:

פורסם
אז בעצם כל רכב שהוא לא בצבע לבן\כסף\שמפניה ואין לו 4\5 דלתות הוא רכב שמתפיקך כשוטר\מתנדב אתה חייב לעצור?

אויי לבושה שזו דעתה של המשטרה.

במקום לנסוע בכבישים ולחפש את המשוגעים עם הליסינג\ברלינגו שחותכים בכבישים אתם עוצרים אנשים שאוהבים רעש של אגזוז פתוח? תהיו בריאים רק..

אם תיסע בזהירות בד"כ לא יעצרו אותך רק על זה ששמת מבערים של F- 15 על האגזוזים . אבל כשהרכבת אותם כדי למשוך תשומת לב , היית צריך לקחת בחשבון שלא רק בחורות תתרשמנה מזה שאתה תותח. גם שוטרים .

• תוכן חדש...