Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון- לשים שלט נהג חדש או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם רישיון כ8-9 חודשים, ואני נוהג עם השלט קבוע.

עד עכשיו אף שוטר לא נטפל אליי, גם כאלה שחלפו על פניי, ולא עצרו לבדוק אותי.

ועד עכשיו לא קיבלתי יחס "מיוחד" מנהגים אחרים בגלל השלט. לא צופרים, לא משתוללים. אני לא מבין מאיפה קפצה לך השטות הזאתי, לי זה לא קרה, וכך גם כל מבוגר שנסעתי איתו, שלא ממש התייחס לשלט וצפר לנהג בכוונה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיון אישי, מעולם לא עשו לי בעיות בגלל שיש לי \ אין לי שלט נהג חדש (נהגים\משטרה).

עצרו אותי לבדיקות שגרתיות כמה פעמים, לפעמים הייתי עם השלט ולפעמים לא - ככה או ככה לא אמרו לי על זה כלום.

אתה רוצה לנסוע בלי שלט? סע בלי שלט.

בשביל לא "להסתכן", סע עם השלט זרוק איפשהו מאחור, ובמקרה ויעצור אותך שוטר, תגיד לו שהשלט נפל (99 אחוז שהוא יגיד לך להחזיר אותו וישחרר אותך לדרכך).

פורסם

לפותח השרשור, אתה מוזמן לא לשים את השלט ולתת לשוטר שיעצור אותך סיבה להרביץ בך חוכמה (עם דוחות קטנוניים) , אולי ככה תלמד.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

גם אני חשבתי ככה.. אבל חשבתי על זה טיפה והבנתי שזה סתם פארנויה..

תחשוב שמתי ששוטר עומד בצד ועוצר אותך הוא לא רואה את השלט של הנהג חדש שיש לך מאחורה..

הוא פשוט מסתכל על הפנים שלך, רואה בחור צעיר ולפעמים גם הססן - ומחליט לעצור אותו..

כמה פעמים קרה לך שנסעת ובזמן נסיעה השוטר התחיל לקרוא לך בכריזה שתעצור בצד?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש סיבה שאתה חושש שיעצרו אותך?

יבדקו את הרכב ורישיונות?

הליך של מספר דקות, ואתה ממשיך בנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה הלאה?

סקר האם לעבור באדום או לא?

יש חוק,הבסיס הוא להקשיב לחוק.

השאר הוא לשחק עם החוק.

אם אתה רוצה-שים את הנהג חדש בפינה.

קח בחשבון שלרוב כששוטר עוצר אותך הוא לא עוצר אותך לאחר שהוא עובר מאחוריך אלא קורא לך מקדימה או מהצד.

אולי לעשות השתלת פנים? לשים פנים של מבוגר?

צאו מהפרנויה.

בחייאת.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם
מנסיון אישי, מעולם לא עשו לי בעיות בגלל שיש לי \ אין לי שלט נהג חדש (נהגים\משטרה).

עצרו אותי לבדיקות שגרתיות כמה פעמים, לפעמים הייתי עם השלט ולפעמים לא - ככה או ככה לא אמרו לי על זה כלום.

אתה רוצה לנסוע בלי שלט? סע בלי שלט.

בשביל לא "להסתכן", סע עם השלט זרוק איפשהו מאחור, ובמקרה ויעצור אותך שוטר, תגיד לו שהשלט נפל (99 אחוז שהוא יגיד לך להחזיר אותו וישחרר אותך לדרכך).

היום מחמירים עם הכל ולפול בגלל שלט נהג חדש לא משתלם,אם יעצור אותך שוטר תנועה אתה יכול לתת את כל הסיפורים שבעולם והוא לא יוותר,אני למשל שם את השלט בשכבה מאשר לקבל על שטות 250 שקל וגם זה לא ממש בסדר כי לפי החוק השלט צריך להיות למראית העין...

ונכון שעוצרים אותך בגלל השלט אבל אין מה לעשות בסה"כ ביקורת(אותי למשל עצרו מאז שאין לי מלווה 4-5 פעמים ואני עם 4 חודש עם רישיון ושהייתי עם מלווה לא עצרו אותי רק מאז שאני נוסע לבד..)

בקיצור אתה לא למד זה בסה"כ שלט נהג חדש.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

נגמרה לי תקופת הנהג חדש לפני כמה חודשים,במשך כל התקופה כמעט לא נסעתי עם השלט,רק בחודשיים הראשונים.

עצרו אותי כמה פעמים,ולא קיבלתי שום קנס על זה שאין לי שלט נהג חדש. וגם לא קנסות אחרים במשך השנתיים וחצי של הרישיון שלי.

אני ממליץ לכולם לנהוג בלי שלט ולהסתכן במקרה שאולי תקבלו קנס של 250 ש"ח,עדיף מאשר שיחפשו אותכם בכבישים כל הזמן.

אורן,שלעולם כבר לא יזכה לשים כזה שלט,ומאושר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

השלט אצלי תמיד זרוק איפשהו באוטו.

או שהוא תקוע על המגש האחורי, והוא נראה בקושי, או שהוא על המשוב האחורי.

במידה ועוצר אותי שוטר, ויש לו משהו להגיד בנידון, אני אגיד שהשלט עף ממקומו, ולא שמתי לב. אני גם בנאדם, לא?

סה טו.

אור.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רישיון כבר 4 שנים.

כשהייתי נהג חדש, שמתי את השלט באופן קבוע כי חבל על 250 שקל.

מי שמצפצף ומהבהב יכול לחפש תחברים שלו, אני מתעלם לחלוטין, זה לא מלחיץ אותי ולא מעצבן אותי.

אגב, בחיים לא תראה נהג שמצפצף לרכב אחר שנוהג כמו שצריך - כשאני אומר כמו שצריך אני מתכוון ל

- במהירות המותרת, ולא פחות.

- בנתיב הימני ולא בשמאלי

- לא מתמהמה בתוך צמתים וכיכרות

- לא עומד במקום שהוא לא אמור לעמוד

ואם כן ראית נהג כזה, כנראה שהוא היה מצפצף בכל סיטואציה כי אין לו סבלנות לכלום.

עכשיו בעניין השלט - תמיד שמתי אותו, פעם אחת ויחידה הרכב יצא ממוסך, והשלט לא היה שם.

יצאתי מהמוסך עם הרכב, בתום לב עברתי באין כניסה - שוטר תפס אותי, (הייתי בדרך לאסוף את החברה מהרכבת) חשבתי שזו בדיקת רשיונות שכרתית, ביקשתי ממנו להזדרז כי אני מאחר...

הוא הסביר לי מה עשיתי - ואמרתי לו, "אני נהג חדש, עבירה ראשונה, בתום לב, באמת לא שמתי לב"

אז הוא אמר "נהג חדש הא? איפה השלט???"

בסוף נתן לי קנס על השלט נהג חדש וויתר לי על האין כניסה.

אז - מסקנה, שווה להשמיט את השלט (-:

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מצטער להגיד אבל חלק פה חיים בסרט, לא קרה לי שצפרו לי או חתכו אותי בגסות..

מי שרשם את זה אולי באמת מפריע לתנועה או שנוסע כמו זקנה

• תוכן חדש...