Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון- לשים שלט נהג חדש או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלוג'יי-מסכים איתך.

תמיד דאגתי להימצאות השלט על כל רכב שבו נהגתי. עצרו אותי פעם אחת לבדיקת רישיונות ואפילו לא חיפשו אם יש לי שלט או לא.

ועדיין החוק אומר לשים.

אז תשימו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבינועם 666 (יש קשר משפחתי לשטן?)

אולי זה שעצרו אותך אחרי חודש זה אומר שיש לך עכשיו 3 שנים של שקט?

על זה חשבת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה הקשר לחרדת בחינות??

יש לך חרדת שלט נהג חדש??? אם כן תחזיר תרשיון כי כנראה שלנהוג אתה לא יודע

מה לעשות חוק זה חוק וכמו שכתבתי כבר האכיפה שלו צריכה להיות הרבה יותר כואבת ממה שהיא היום, אולי עם שלילה לשנה תחשבו פעמים אם להפר את החוק או לא.

חומר למחשבה

ועוד דבר, גם אני נוסע מהר לפעמים ולוקח בחשבון את האפשרות לשלילה/ קנס שזה בעצם לעבור על החוק אבל נראה לי שרמת הנהיגה של מישהו עם קצת יותר מחודש רישיון (ואולי כמה קורסים נהיגה מתקדמת/ מירוצים כמו שאני עברתי) היא יותר גבוהה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מה הקשר לחרדת בחינות??

יש לך חרדת שלט נהג חדש??? אם כן תחזיר תרשיון כי כנראה שלנהוג אתה לא יודע אני מאחל לכול נהג שמקבל רשיון שתהיה לו הבנת כביש אינסטינטקטיבית כמו שיש לי , תאמין לי היו הרבה הרבה פחות תאונות .

הפחד היה בלנסוע מידי לאט , בלעצור בירוק מהבהב וכאלו , אז שנינו יודעים שעל כאלו דברים לא מחזירים רשיון , אבל הם מסוכנים בכביש . אז העדפתי להוריד את השלט ואז נסעתי בבטחון בלי להאט את התנועה

מה לעשות חוק זה חוק וכמו שכתבתי כבר האכיפה שלו צריכה להיות הרבה יותר כואבת ממה שהיא היום, אולי עם שלילה לשנה תחשבו פעמים אם להפר את החוק או לא.אני מבין שאתה אף פעם לא עברת את המהירות המותרת ? ואם כן אזי מגיעה לך שלישה לפי דבריך ? אז אולי באמת תבדוק

חומר למחשבה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מע, לגבי האפשרות לאפליה זה באמת נכון, ל]פי מה שאני מכיר שוטרים רואים שלט של נהג חדש ובעצם רואים טרף קל (אין חגורות, אין רישיונות, אורות ערפל דלוקים ועל כמעט כל פיפס קטן).

מנסיוני בעצר, החנתי את המכונית מחוץ למכון הכושר באזור שלי, שהחניה היא כחול-לבן ולמרות ששילמתי במדחן קיבלתי דו"ח והסיבה הייתה "לאחר סיבוב מקיף של האוטו לא נראה תו חניה", הקטע היה שהתו היה בחלון מופנה לכל עבר וניתן היה ליראות בבירור תאריך ושעה.

בכל אופן מה שאני בא להגיד, שלפי דעתי שוטרים, משטר עירוני ושאר ירקות אכן נמשכים למכוניות עם שלט הנהג החדש, אבל עדיין זה לא נראה לעבור על החוק ולהוריד את השלט ובעצם לעבור על החוק.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

עכשיו נלך הפוך על הפוך

חוק יבש שאתה עובר כמו חגורה שלט וכו' הענישה צריכה להיות פוגעת (גם בכיס וגם בזכות לנהוג) להבדיל ממקרים שבמקרה או לא במתכון עובר עליו (נסיעה של 5 קמ"ש מעל המותר, עצירה בעצור שלא לפני הקו וכו') לדעתי צריכה להיות הסברה חזקה ואולי אפקט הפחד משוטרים יעלם.

תסיים לקרוא את התגובה שלי למעלה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אצלי ברכב שלי ושל אמא שלי השלט תקוע מאחורה בצד שמאל בקושי רואים אותו אבל רואים אותו, אני נוהג חודשיים בלי מלווה שום שוטר לא עשה לי בעיות על השלט. עצרו אותי 3 פעמים (ואני אשכנזי שנוהג על פולו ואימפרזה דיי חדשות ככה שאין לי אוטו פשע

ולא מראה פלילי) עצרו אותי בכמה נסיבות פעם אחת עצרתי בצד באיזה כביש בלילה מאוחר ובאה ניידת ובדקה רשיונות תאמת זה לקח הרבה זמן, פעם אחרת נסעתי ביפו עצרה אותי שוטרת ראתה תרישיון שתיי שניות והחזירה לי אוטו לא בדקה אפילו במסוף,

ועוד פעם באחד מימי הגשם הראשונים עצר אותי שוטר והייתי עם פנסיי ערפל הוא שאל אותי למה הם דלוקים? אמרתי לו תראה תמזג אוויר זה יותר בטוח ככה הוא אמר לי לכבות ונסעתי לדרכי.

סך הכל לא קיבלתי דו"ח קנס ושאר ירקות ואם כבר עוצרים אותי לבדיקה ומבקשים משהו שהוא אינו רישיון, אני נוהג לשחק את עצמי תמים מה זה ביטוח? איך זה נראה? רישיון רכב? מה איפה זה צריך ליהיות וכל מניי כאלו אני ממליץ השוטר חושב שאתה תמים אידיוט ולא מסוגל לעשות עבירות חמורות אבל זה רק אני לא יודע מה איתכם.

פורסם

השוטר יחשוב שאתה אידיוט ויתן לך את המכשיר לבדיקת אלכוהול, כמו בבדיחה עם הבלונדינית.

וברצינות, אל תתחכם. סירוב להציג משהו לדרישת השוטר, אוטומטית אומר שהמשהו הזה לא בסדר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם שמת לב שהשלט נמצא על השמשה האחורית בעוד שרוב הפעמים ששוטר עוצר הוא נמצא לפני הרכב, כך שבעצם ההחלטה של שוטר האם לעצור אותך או לא איננה קשורה כלל לשלט !

untitled.GIF

פורסם

הפסקתי לשים את השלט מכל הסיבות שנאמרו לעיל.

לדעתי כן יש איזשהי סטיגמה, וכן מקבלים "מבט שני" משוטרים אחרי שרואים את השלט הזה.

:evilbat:
פורסם

איזה שרשור מיותר.

אוסף של נהגים חדשים שמתווכחים מי נוהג יותר טוב, מי עבר יותר קורסים ומי יותר גבר.

פשוט תשימו את השלט, וזהו. כל כך כואב?

פורסם
השוטר יחשוב שאתה אידיוט ויתן לך את המכשיר לבדיקת אלכוהול, כמו בבדיחה עם הבלונדינית.

וברצינות, אל תתחכם. סירוב להציג משהו לדרישת השוטר, אוטומטית אומר שהמשהו הזה לא בסדר.

אם אתה מתכוון אליי אז אני לא מסרב אני פשוט דוחף לו ערימה של ניירות ואומר לו קח מה שאתה צריך למה אין לי מושג מה זה כל אחד (למרות שיש לי כן?) ואז הוא מתבלבל וזה אומר תוציא לי ביטוח וכל מניי כאלו וזה מסיח את דעתו

פורסם

WRX, שום סטיגמה.

אם אתה נוסע ברכב תקין, עם ביטוח ורשיון נהיגה. זה לא אמור לעניין אותך מה השוטר חושב עלייך.

לא מבין את השטויות האלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צאו מהסרט שלכם, אף אחד לא יצפצף לכם יותר או פחות בגלל השלט, אף אחד לא שם לב אליו אפילו, ואף שוטר לא עוצר אתכם "בגלל" השלט.

וגם אם כן - ואתם בסדר, אז אין סיבה לדאגה.

אני שמתי את השלט בכל תקופת ה"נהג חדש" שלי. חסכתי לעצמי כסף ככה. הרבה אנשים שאני מכיר שלא שמו - קיבלו דו"חות.

250 ש"ח - לא חבל? לי כן. לכם אולי לא. הכסף שלכם גדל על עצים. שלי לא.

מה שבאמת מעניין זה חבר שחברה שלו רק עכשיו עשתה רישיון ומחפש איפה לשים את השלט ברודסטר כשהגג פתוח... :lol:

אם מישהו צופר לכם - זה בגלל איך שאתם נוהגים. קחו שנייה ותחשבו פעם הבאה כשזה קורה האם באמת הייתם 100%.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...