Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון- לשים שלט נהג חדש או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך מפריע לך השלט?

תניח אותו על המדף מתחת לשמשה האחורית.

נהגים אחרים לא רואים אותו, ואם עוצר אותך שוטר - תגיד שנפל לך השלט

אגב, נסיעה עם שלט כאשר הנהג הוא לא נהג חדש = 100 שקל קנס.

מה ההיגיון בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני קורבן של השלטים הנופלים.

יש לי שאלה.

מכיוון שהשלטים לא הפסיקו ליפול נאלצתי לאלתר.

בסיטרואן אני שם את השלט על הפנל ורואים את השלט בצורה ברורה.

באיסוזו אני שם את השלט על מין פנל מפלסטיק שצמוד לשמשה ואפשר להלביש שם את השלט. אך מכיוון שיש קורה של בנייה מקומית לא רואים את השלט בצורה מושלמת :?

אם שוטר עוצר אותי, הוא יעשה לי בעיות בגלל זה?

תמונה 35147551.jpg

תמונה 35147514.jpg

פורסם

אכן זה אחד השרשורים ההזוים ביותר שהיו פה לאחרונה.....

והמצחיק שכמעט כל מי שמגיב זה כאלה עם חצי שנה רישיון....

מה איכפת לכם אם יש שלט או אין שלט? אם צופרים לך הבעיה היא איתך בתור נהג ולא עם השלט. או במילים אחרות תלמדו לנהוג.

אני בטוח שמי שמחזיק ברישיון כבר כמה שנים ממש לא איכפת לו אם יש שלט או אין שלט, מבחינתי לנסוע עם שלט שכתוב בו תעצרו אותי כל חצי שעה לביקורת

כולה שלט כנסו לפרופורציות, אם אתה יודע לנהוג (ולנהוג זה לא יודע להזיז רכב)לא צריכה להיות בעיה.

מצד שני אם אחוק אומר שנהג חדש יסע אם שלט ואתה נוסע בלי (משמע אתה עברין) הענישה צריכה להיות חמורה פי כמה וכמה על מה שהיא היום- היום זה שלט מחר זה אדום בגלל החשיבה של לא רואים/ לא אוכפים

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני זוכר מקרה נורא משעשע שבו יצא לי ליסוע עם השלט באיזה כביש מפותל וחביב בלילה ולהוציא את העיניים למישהו עם מגאן קופה D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קסנון, לא אמור.

רק לא ברור לי למה אתה מתעקש לשים אותו באמצע, אצלי הוא תקוע בפינה השמאלית תחתונה, לפעמים אני אפילו שוכח להוריד אותו, מה שכן - הוא לא 100% בולט, וגם לא 100% לא בולט.

אני לא מאמין שיש שוטר שעד כדי כך קטנוני. אם כן - אז הדוח עליי, בכל מקום אחר בשמשה הוא יסתיר לי משהו מאחורה, (מישהו אחר ילד קטן?), הכי מצחיקים אותי אלה עם השלט אור ירוק שתקוע באמצע השמשה, מעניין איך השוטרים מגיבים לדברים כאלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תראה, לי קרה הדבר הבא:

חברה שלי נהגה ברכב (טרופר) והיא היתה נהגת חדשה באותה תקופה.

השלט של הנהג החדש לא היה ברכב מסיבה כזו או אחרת ( נפל עבר לרכב השני וכו )

התחלפנו בנהיגה כי היא היתה עייפה וניידת ראתה אותנו עוצרים בתחנת אוטובוס ומחליפים.

השוטר החליט לעצור ולבדוק רישיונות, הכל עבר טוב ויפה ואז הוא לקח את הרישיון שלה, הלך אחורה וחיפש שלט.

כשהוא לא מצא, הוא החליט שהוא יתן לה קנס, בסופו של דבר אחרי שאני ואחי שהיה באוטו המצאנו סיפור

יפה מאוד על זה שהוא הוציא את האופניים מהבגאז והפיל את השלט ולא שמנו לב וכו וכו וכו.......... מה שהפך לצעקות עליו ושכנע את השוטר שאני רציני לגבי זה, הוא וויתר על הקנס ונתן לנו לנסוע הלאה...

עכשיו למה להגיע למצב שאתה צריך להמציא סיפורים \ לתרום כסף למדינת ישראל סתם ?

ולגבי זה שמחפשים נהגים חדשים

א. זה בולשיט

ב. ואם כן, יש סיבה שאתה מפחד משוטר? שעוצר אותך ובודק רישיונות? תגיד בוקר\צהריים\ערב טוב תן רישיונות וסע לשלום.

אם לא עשית שום דבר לא יעשו לך כלום.

עמית

פורסם
עכשיו למה להגיע למצב שאתה צריך להמציא סיפורים \ לתרום כסף למדינת ישראל סתם ?

ולגבי זה שמחפשים נהגים חדשים

א. זה בולשיט

ב. ואם כן, יש סיבה שאתה מפחד משוטר? שעוצר אותך ובודק רישיונות? תגיד בוקר\צהריים\ערב טוב תן רישיונות וסע לשלום.

אם לא עשית שום דבר לא יעשו לך כלום.

עמית

צודק ב100%, אף שוטר לא נטפל סתם בגלל שלט נהג חדש, הכל עניין של מזל.

לדוגמא, לי יש רישיון כבר יותר משנה, כמעט שנה וחצי ולא עצר אותי שוטר אפילו פעם אחת.

את חבר שלי עצר שוטר לביקורת באותו יום שבו נגמר לו המלווה. יד הגורל... :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שטויות.

שלט "נהג חדש" מאחורה באופן בסיסי,אמור לסמל לנהגים שמאחוריך לשמור על מרחק אפילו יותר גדול ממך,להזהר אפילו יותר ממך.

להמנע מלצפור ולהלחיץ אותך.

אני זוכר למשל שכשהייתי בהתחלה של הרשיון,אם היה נכבה לי המנוע אנשים כן היו צופרים לי ומתחילים להשתגע.

ודבר כזה יכול נורא להלחיץ-ואפילו יכול להוביל ללעשות טעות.

אני לא יודע מה עם ההורים שלכם,אבל אבא שלי שומר מרחק יותר גדול מנהג חדש,ומנהגת כללית :roll:.

אבא שלי היה מכריח אותי בכל נסיעה לשים שלט,ובתום כל נסיעה להוריד את השלט.

זה עניין של חוק פה,אנחנו לא רפובליקת בננות-יש חוק תעמדו בו,יש אנשים שבונים על השלט הזה כדי לשמור על הרכב שלהם ואולי אפילו על החיים שלהם.

ואני לא מגזים-אני מציין כדוגמא את אבא שלי.

פורסם

אני לדוגמא נוסע ברכב הפרטי שלי עם השלט,אין מה לעשות..זה החוק יש לי כמעט שנה רישיון ואני לא רוצה לסכן אותו או לקבל דוח שטותי בגלל שלא שמתי שלט,אני נוהג גם על הסורנטו של ההורים.וגם שם אני מקפיד לשים..חוק זה החוק,סך הכול שנתיים.

אני אחר שלא מתרגש מהשלט אבל לפעמים שאני נזכר בוא זה עושה לי פאדיחות כי אני כבר נוסע ממש כמו נהג וותיק לכול דבר.

לי קרה סך הכול שעצרו אותי פעם אחת..וזה היה על זה שחניתי פעמים באותו מקום בזכרון ליד חנות במושבה..השוטרת אמרה לי עצור רגע..תביא רישיונות..הבאתי לה..והיא מתחילה לשאול אותי..כמה זמן יש לך רישיון..יש לך שלט נהג חדש? הכול כמובן היה כמו שצריך.

ולאחר מכן היא שואלת..אתה עדיין עם מלווה(לאחר שאמרתי לה שאני עם 8 וחצי חודש רישיון) אני עושה לה..לא,היא שואלת אותי:כמה זמן צריך בכלל ?עניתי:3 חודש ,אמרה טוב אני לא יודעת בידיוק אבל אני מאמינה לך סע לשלום.

אז ככה שכדי ורצוי לשים שלט גם אם זה מציק לך.הכי טוב הכי בריא,גם אם הם ינסו "לחפש" אותך יותר.

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

לכל המגיבים התומכים בעבירה של אי תליית השלט בתירוצים מתירוצים שונים -

אין מצב שבעולם ששוטרים בנקודת בדיקת רשיונות יעצרו אתכם בגלל השלט מהסיבה הפשוטה שהוא תלוי מאחורי הרכב והשוטר שמנפנף לכם לעצור מתוך הטרמפיאדה רואה רק את הפרצוף של הרכב ושלכם.

ואין מה לעשות, יש רכבים ופרצופים שהם עוצרים יותר ויש כאלו שפחות.

אותי היו תקופות שהיו עוצרים לבדיקת רשיונות כמעט פעם בשבוע (רכב ישן ופרצוף לא מגולח), וזה לא אסון גדול. מגישים את הרשיונות בנימוס ומחכים חצי דקה, אומרים לילה טוב לשוטר וממשיכים.

כשזו עצירה של בילוש לחיפוש מלא זה כבר יותר זמן וקצת יותר מעצבן, אבל חבל שהם לא עושים את זה יותר ומטפלים בכל אלו שנוסעים לבילוי עם סכין בכיס או ברכב.

זו העבודה שלהם, ומה לעשות - הם תמיד יעדיפו לעצור חבורה של צעירים על פני זוג פנסיונרים בגלל פוטנציאל הבלגן השונה שלהם. אין שום קשר לשלט נהג חדש.

פורסם

אז זהו, זה לא דיון , זהו חוק, ואנו לא יכולים לבחור אילו חוקים אנו מקיימים ואילו לא.

השלב הבא, האם צריך לעצור בעצור, או רק לתת זכות קדימה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא רואה את הבעייתיות בשלט נהג חדש, אבל CX25GTI, אין קשר בין עבירה של לא לשים את השלט לעברות אחרות.

כמו שתגיד שעבירת מהירות גוררת אי עצירה בעצור או רק לתת זכות קדימה...

פורסם
שטויות.

אני לא יודע מה עם ההורים שלכם,אבל אבא שלי שומר מרחק יותר גדול מנהג חדש,ומנהגת כללית :roll:.

ואני לא מגזים-אני מציין כדוגמא את אבא שלי.

אני מציינת את אבא שלך כדוגמה לטמטום

לעניין השלט - בתקופת הנהג חדש שלי רוב הזמן הייתי נוסעת עם השלט כי הוא היה קבוע ברכב ולא יצא ממנו. קרו לי מקרים שהשלט נפל ולקח לי כמה ימים לשים לב, אבל למזלי, בכל התקופה שיש לי רישיון רק פעם אחת נעצרתי יחד עם אחותי לבדיקת רישיונות וגם אז השוטר התעניין יותר במיקומה של מדבקת הטסט.

השלט הוא חוק - צייתו לו - חבל על הכסף ועל הסיפורים שתצטרכו להמציא לשוטר אם ומתי שהוא יעצור אתכם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הקדמה קטנטונת : יש דבר כזה שנקרא חרדת בחינות , זה מופיע אצל כמעט כול אחד אבל בזמנים שונים ובעוצמה שונה .

אצלי למשל זה הופיע בלימודי נהיגה , כי לדעת לנהוג ידעתי בטסט פנימי תמיד עברתי והייתה לי ראיית כביש . כשהטסטר נכנס , היה משהו מזדחל לבטן ואיכשהו משהו היה נדפק (דרך אגב גם העירו שלמרות ראיית הכביש אני נופל על שטויות) .

בגלל זה אין לי רשיון על ידני אלא רק על אוטומט .

כשקיבלתי את הרשיון , אז בגלל הפחד שרואים שאני חדש ואולי יעשו לי בעיות , הייתי נוהג בפחדנות וזה דבר מאוד גרוע בכביש . ולכן החלטתי להוריד את זה , ואז קיבלתי בטחון .

אם אתה חושש שמצבך מבחינת פחד גרוע כמו שלי אזי אולי תשקול את זה , אם לא תעשה כמו שכולם אמרו לך , ותשים אותו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...