Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת די וי די באוטו של חברת NESA יש בפנים דיסק שירים של די וידי והוא לא יוצא(ככה קניתי תאוטו) והדיסק עובד אפשר לשמוע תשירים והכל ,איך אני מוציא אותו ??שאני לוחץ על הכפתור של ההוצאה זה עושה רעשים חלשים כאלה ואין כלום לא יוצא, ניסתי גם עם השלט.

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=11809271&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False

עכישו המערכת שמעלייה היא של חברת VOD אם אני לא טועה ושאני רוצה הלכניס דיסק אז לוחצים על כפתור והמערכת נפתח וצריך להכניס פנימה דיסק אבל יש בפנים שתי פינים בצדדים שאני לא יכול להכניס בגללם תדיסק (מצורפת תמונה)

בתמונה הזאת אפשר לראות בחריץ של הדיסק שתי פינים כאלה מכסף שבגללם אי אפשר להכניס דיסק

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=11809287&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=11809277&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False

מה עושים אז ?

פורסם

התמונה לא כל כך ברורה אחי תנסה לצלם באיכות טובה יותר

אבל בגדול תעשה חיפוש באתרים מהארץ מי מוכר את הרדיו דיסקים הנ"ל תיגש אליו ותראה מה עושים

זה הרעיון היחידי שעולה לי בראש

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לפי תאורך מדובר בגומיה רופפת/קרועה

אתה לוחץ יש רעשים (מנוע מכניקה עובד) והדיסק לא יוצא.

אם יש לך ידים טובות תפרק את המכשיר ותחליף גומיה

אם לא תשאיר את זה למקצוענים.

לגבי הVOD דורש פירוק ובדיקה, אולי איזה חלק במכניקה יצא ממקומו או שכל המנגנון יצא מסנכרון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה רק אני או שזה נראה שהעליון לוחץ חזק על התחתון ?

תנסה להוציא את הרדיו דיסק העליון

אולי זה יוריד לחץ מהתחתון , והדיסק יוכל לצאת

אם לא , אני לא רואה פתרון אחר חוץ מפירוק ובדיקה לעומק מה פשר הבעיה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

VDO שירות על ידי "גיל קאר",

NESSA שירות על ידי חנויות שעובדות עם חברת "ניפון אירופה ישראל" , שהם היבואנים גם של היי פוניקס, באזוקה- SAS , MB_QUART ועוד,

גש למתקין שעובד עם הציודים האלה.

אם אתה מחיפה, אוכל לעזור לעניין ה DVD .

בגדול, נראה לי שבמקרה ששני היחידות הנ"ל תקולות, עדיף לרכוש מכשיר גודל 1 דין סטנדרטי הכולל MP3 ו VCD_DVD במכשיר אחד, כל שנותר הוא , מסך חיצוני שכנראה יש לך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

באמת יש לך כח לשבור את הראש על שני רדיודיסקים?

היום יש לך בשוק רדיודיסקים באותה רמה שקוראים אמפי3\דיוידי\ויסידי\וכל מיני פורמטים שאין לי כח לציין

באותו המחיר

רק תריץ חיפוש זריז בזאפ

איך שזה נראה, יהיה יותר זול לקנות אחד חדש מאשר לתקן את שניהם , וגם להסתכן בזה שהבעיה תחזור

כאב ראש

אבל מה שעושה לך את זה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...