Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פיז'ו 306 1.6 מודל 1997

יש לי תופעה שהמוסכים שהלכתי לבקר אצלם לא הצליחו לפתור את הבעיה.

ובכן בתקופה האחרונה דלקה נורה ששיכת למערכת ההצתה ותגובת הגז היא לא ישירה ללחיצת הדוושה.

תגובת האצה מתקבלת מאוחר יותר מזמן הלחיצה ובצורה של מכת גז.

במוסך החליפו את חיישן הלמדה וחיישן חמצן.

הנורה כבתה אך התופעה של תגובת האצה מאוחרת עדיין ישנה.

בנוסף מד הטורים לא יציב ומרקד מטה ומעלה.

האם מישהו יכול לייעץ???

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

המנועים האלה 1.6 מצוידים בסעפת יניקה מפלסטיק בתוכה יש 4 גומיות אטימה הגומיות האלה נוטות

להתיבש ולהסדק ואז יש משיכת אויר שמשגעת את חישן הMAP וזה גורם לזיוף ותגובה לא חלקה למצערת

תבדוק את הדבר הזה-סעפת מניפול

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
תגיד, מאיפה משיגים שיחון שמר-עברית-שמר מהדורת CF יוקרתית?
דניאל, מהדורה מעודכנת יש להשיג אצל דוד הכי טוב, אוהד שרוף

של ביתר ירושלים, חברו האישי של שמר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
המנועים האלה 1.6 מצוידים בסעפת יניקה מפלסטיק בתוכה יש 4 גומיות אטימה הגומיות האלה נוטות

להתיבש ולהסדק ואז יש משיכת אויר שמשגעת את חישן הMAP וזה גורם לזיוף ותגובה לא חלקה למצערת

תבדוק את הדבר הזה-סעפת מניפול

סעפת ומניפולד זה אותו דבר. אתה יכול לבדוק בשיחון המהודר עליו המלצתי לדניאל.

אכו זוהי תקלה אופיינית למנוע האמור , כדי לבדוק אותה אין צורך בפירוק הסעפת - יש להשפריץ ספריי קרבורטורים על החיבור בין ראש המנוע והסעפת , ולבדוק אם יש שאיבה של הנוזל (תראה מעין בועות והמנוע אמור להתייצב באותו זמן).

אם חיברו את המנוע למחשב, אמורים לראות אם ישנן תקלות (אגב ,חיישן חמצן וחיישן למבדא זה אותו דבר. אני מקווה שלא שילמת פעמיים).

כמו כן , מכשיר 4 גזים יגיד אם יש תערובת ענייה - המרמזת אף היא על כניסת אוויר.

נסה לקרוא כאן כדי לדעת מעט יותר. כמו כן - כמה ק"מ עברו על המנוע ?

• ספונסר פורום
פורסם

כן שמר אתה צודק כמובן -אבל אתה יודע זה הסלנג בגרז נתתי לו אותו שידע מה לומר למוסכניק לבדוק

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אולי יש למישהו עוד הצעות ....

בכל אופן עשו דיאגנוסטיקה עם מחשב, האוטו טופל במוסך פיז'ו מורשה.

לא כל אחד שמחבר מחשב (סקנר)לאוטו, יודע לקרוא נתונים, ואם הוא קורא קודי תקלה (שאלו נתונים בסיסים בלבד) יש לעיתים לנסות גם להבין מה עומד אחרי קוד התקלה המתוארת, ולא תמיד לרוץ להחליף את החלק ששמו מופיע שם.

דיאגנוסטיקה זה מקצוע, חיבור סקנר לאוטו והפעלתו (בצורה כזו או אחרת) עדיין לא הופך את מפעילו לאיש דיאגנוסטיקה ברמה הנדרשת.

אני לא טוען שצריך איש דיאגנוסטיקה מובהק בלבד, יש אפשרות למכונאי / חשמלאי "רגיל" אך עם ידע מוכח באיתור תקלות מסוג זה, (להלן דיאגנוסטיקה)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מהקריות,

האוטו מודל 1997, 120,000 ק"מ.

הוא נוסע מצויין וכאשר נוסעים בכביש מהיר לא מרגישים בבעיה.

אבל בנהיגה עירונית כאשר מאיטים ומשחררים את הגז וחוזרים ללחוץ על הדוושה אז התגובה מאוחרת.

כעיקרון הרכב המדובר של חבר שלי אשר שילם במוסך 3500 ש"ח תיקון של הבעיה (הנורה של הלמבדה דלקה)

אך הבעיה של התגובה המאוחרת עדיין קיימת.

בקיצור אני בטוח שעבדו עליו גם כיוון שהצהירו שהחליפו למבדה וגם החליפו חיישן חמצן.:x

בסופו של דבר אני מעוניין לקנות את הרכב הזה אך אני חושש מבעיה רצינית וגדולה.

האוטו שמור ובמצב נסיעה פנטסטי. אך.......זקוק לעזרתכם.

תודה

פורסם

קצת קשה לאבחן את עניין הגובה המאוחרת כאן בפורום. על פי דבריך הבעייה תוקנה , עניין הסרק הלא יציב ידוע במנועים הללו , וצריך לא מעט ידע כדי לסדר אותם - עם זאת - הוא לא קשור ל"תגובה מאוחרת".

מציע לגשת למוסך מבין עניין (דני, לצורך העניין, בהחלט נחשב לכזה. יש לך גם את מוסך י.ש. הגליל בחיפה , ששייך לאביו של אחד מחברי הפורום ונחשב למוסך טוב) כדי לאבחן הכצעקתה.

• תוכן חדש...