Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגירסה האוטומטית אכן עולה 137K,אך גם טויוטה קורולה או מזדה 3 די מיתקרבות אליה במחיר.

לגולף יש אמנם מנוע 8 שסתומים,אך זה חסר חשיבות;102 כ"ס הוא הספק סביר למדי,והחשוב מכל,לגולף תיבה אוטומטית בת 6 הילוכים,מה שמסייע לה מאד לצופף את יחסי העברה,וכפועל יוצא להעניק לה רמת ביצועים טובה בהחלט.

שום מכונית 1.6 לא אמורה לספק תאוצות עוצרות נשימה,אלא כושר תנועה סביר ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אין לך סנטימנטים מיוחדים לגולף הייתי הולך על הסיוויק . יש לנו גולף 5 1.6 FSI במשפחה ,סהכ הרכב טוב התנהגות כביש משופרת בהחלט לעומת הדור הקודם ומרווח מאחור בין הטובים בקבוצה ובגולף + כנראה עוד יותר טוב. הFSI נוסע בסדר אבל לא מעבר- גולף פלוס(תוספת משקל)עם מנוע רגיל תהיה קצת כבדה כנראה. ובכלל התמורה למחיר בסיוויק עדיפה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ראשית תודה לכל העונים

שנית רב המלל אולם עד כה לא ממש ברור המצב אז בואו נמשיך עוד קצת...

האם לדעתכם "האיכות הגרמנית" אכן ראויה לכבוד השמור לה?

האם במילים פשוטות כדאי לקנות גולף ב 145000 בערך

או להשתפן וללכת על בטוח למשל הונדה סיוויק??

אגב הגולף הסטנדרטית מגיעה עם 102 כ"ס שזה בינוני למדי אבל אולי מספיק.

כנראה שברכב חדש ההחלטה קשה יותר לא ככה?????

למה שלא תעשה לעצמך מלאכה קלה? הן את הגולף והן את הסיוויק, כמו גם אחרות, תוכל לקחת לנסיעת מבחן ואני משוכנע שתוכל להחליט לבד. מריבוי הדעות כאן, לא נראה לי שתחכים. בהצלחה.
  • תוכן חדש...