Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אשמח לקבל חוות דעת אמיתיות ומקצועיות וכמובן מכאלה שנוהגים ברכב הנל אני פשוט לפני קניה ועדיין קצת "חושש" תודה.

פורסם

בדוק היטב חלודה, בעיקר בדגמים משנת 79.

בדגם V6 משנת 2002 בדוק שבוצע ריקול.

שים לב שלגרסת V5 יש 2 הספקים שונים, 150 ו-170 כ"ס, תלוי בשנתון.

יש עוד גרסאות, פרט לאיזה אתה מתכוון כדי שתקבל תשובה עניינית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשמח לקבל עוד הרבה הרבה יותר פרטים כדי שמישהו בכלל יוכל לעזור לך ...

כדוגמא :

איזה שנתון או לפחות איזה דגם ?

איזה גירסה ?

איזה גיר?

איזה תקציב ?

אתה יודע קצת אבל קצת אינפורציה תעזור .

אני הייתי אומר לך שהגולף גיטיאיי משנת 88 ממש הרכב נהדר! צריכת דלק לא הכי אבל הרכב מהנה לנהיגה בטירוף ! זה עונה לך או בכלל בכיוון שאתה מתכוון אליו!?

תשקיע קצת בהודעה כדי שבכלל מישהו ישקיע בלהגיב לך

עריכה :

Razmel הקדמת אותי ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הנרי-להלן הפירוט:גולף פלוס 2007 1600 .באופן כללי לא היה לי פולקסווגן מעולם,איך שוק יד2 האם שומר על הערך,איך מערך הטיפולים וכו'.תודה

פורסם
הנרי-להלן הפירוט:גולף פלוס 2007 1600 .באופן כללי לא היה לי פולקסווגן מעולם,איך שוק יד2 האם שומר על הערך,איך מערך הטיפולים וכו'.תודה
בדרך כלל טיפולים לפולקסווגן לא ממש זולים אבל יש לך אחריות אם אתה קונה חדש.

הרכב לא שומר על ערכו ! בכלל אין רכב ששומר על ערכו, רכב זו הוצאה ולא השקעה כך שתצפה לירידת ערך גדולה יחסית כי אתה קונה רכב חדש מהחברה עם כל היתרונות והחסרונות .

שוק יד 2 אין לו בכלל ! אני אבדוק עם מישהי מנבאת כדי להגיד לי אם יהיה לו שוק עוד כמה שנים או לא, אי אפשר לדעת ! ובכלל בדרך כלל אם הרכב שלך יהיה במצב טוב ומטפול דומני שתמיד יהיה מי שיחפש רכב שמור אבל הכל תלוי ואי אפשר לדעת .

לדעתי הרכב יקר בטירוף ולא שווה את המחיר שלו אבל זו דעתי בלבד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מהיכרותי עם גולף 2005 (לא פלוס כמובן) מנוע 1600 רגיל (ולא FSI) הרכב, 3 אנשים ומזגן בעליות לירושלים מתאמץ מאד.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
מהיכרותי עם גולף 2005 (לא פלוס כמובן) מנוע 1600 רגיל (ולא FSI) הרכב, 3 אנשים ומזגן בעליות לירושלים מתאמץ מאד.
שאלתי היא, האם מדובר כעת על מנוע FSI? וכיצד הוא מתפקד?
פורסם

ומהיכרות שלי עם גולף 99 1.6 ידנית דור 4 המנוע מעולה גם בעומס וגם עם מזגן (וזה אותו מנוע שאתה מדבר עליו, 8 שסתומים אבל אולי אתה נסעת עם גיר אוט'), צריכת הדלק טובה (אמנם לא כמו בפולו 1.4 ידנית שהאוטו היה מגיע בשקט ל- 20 ק"מ/ל' מחוץ לעיר אבל היא עושה בערך 16-17 ק"מ/ל' מחוץ לעיר ובתוך העיר הכל תלוי בסגנון הנהיגה, משהו כמו 10 ק"מ/ל').

לפותח השרשור, שוב לא ציינת שנה ודגם, איזה מנוע אתה רוצה ואיזה גיר ואם אתה מדבר על גולף חדשה קשה לדעת מה התקלות שלה אלא אם תפנה לקוראת בקפה או פותחת בקלפים.

מה אתה מחפש באוטו בקיצור? שמירת ערך? מה, שאתה הולך להכיר בחורה ולהתחתן איתה אתה כבר חושב איך להתגרש ממנה?

ולכל אלה שאומרים שלגולף אין שוק, רק שתהיו בעניין לאוטו הזה יש שוק מאוד טוב קודם כל יחסית לשנת 99 מחיר לדגם הבסיסי והידני מאוד יקר, האוטו אצלנו חודש וחצי וכל הזמן שואלים אם האוטו למכירה והיה אחד שרדף אחרי ורצה לסגור על 2000 מעל המחירון! היה גם בחור שעצר את אבא שלי והתחנן בפניו שימכור לו את האוטו רק שאבא שלי דרש הרבה מעבר למחירון והבחור לא הסכים.

אז סליחה מכל אלה שאומרים שאין לאוטו שוק, תפסיקו לבלבל ת'מוח!

הגולף, קורולה ולנט-איכס כמעט באותו טווח מחיר, תעשו את השיקולים שלכם מה כדאי לקנות.

בקורולה אין אפשר לשבת מאחורה כבר בסובארו די אל יש יותר מקום והיא יותר נוחה ושלא נדבר על זה שאיכות ההרכבה פשוט מזעזעת (אבל המנוע מצויין).

בלנטיס תנוחת הנהיגה מחורבנת, המנוע גרוע ומבזבז דלק, נדיר למצוא לנטיס ידנית ויש גם אצלה תחושה שהאוטו זול. (נהגתי על 2 הרכבים ולכן אני יודע איך הם ביחס לגולף)

איתמר ג'ורג'

פורסם

ל"שוק" אין בדיוק הגדרה.

בוא ונסכים שמכוניות עם "שוק" זה מכוניות יפאניות פשוטות שכל מי שקונה אותם זה מגיוון שהשכן קנה.

מדיניות העדר.

המצב של הגולף לא בקרשים מבחינת השוק. המחיר שלה דיי גבוהה. היא אמנם לא "עפה" כמו הלנטיס ובאמת אין לי מושג מה אנשים איבדו בה ובקורולה אבל בהחלט מצבה לא כמו של קוריאניות כגון דייהו קאיה והמחירון שלה לא צונח כמו של סיטרואן (שדווקא רכבי סיטרואן מצויינים).

בואו נגיד שמי שירכוש גולף לא יירקב איתה עד סוף חייו. אבל זה מה שאנשים חושבים ש"אם קונים אוטו גרמני הוא יישב אצלנו עד שהוא יילך למוזיאון" וזה ממש לא נכון!

אנשים פה מבלבלים ת'מוח בדברים שהם לא מבינים!

אגב האסטרה, באירופה בכלל יש המון רכבי אופל ולפני חודש שהייתי עם חבר בבולגריה נסענו (לא נהגנו) הרבה על אסטרות, ווקטרות, וגם אומגה אחת (בעיקר מוניות והאומגה של חברים של החבר שלי מבולגריה וכל הרכבים על גז או מתאן!) ואני רוצה להגיד לכם שהופתעתי. אחרי נסיעות מאוד ארוכות ואחרי שראיתי איך הרכבים מחזיקים מעמד והנוחות מצויינת למה שציפיתי בהחלט שינית את הדעה שלי על אופל לטובה גם מבחינת המנוע- עליות הרבה יותר גבוהות וחדות מאשר הקסטל או של סדום פשוט לא מורגשות והרכבים האלה טסים פשוט, גם העמידות של הפלסטיקים וגם הנוחות (גם בבולגריה יש כבישים שהם לא משהו בלשון המעטה)

ולפני שקופצים עלי ואומרים שאסטרה לא אמינה, כל מקרה לגופו. כמו שאמרתי, אמינות זה מזל!.

לי יש חבר שהייתה לו אסטרה 2001 1.6 אוט' שהוא היה מתעלל בה (לא שאני בעד, ממש לא)

והאוטו היה עובד המון ק"מ בחודש שהוא בעיקר נוהג עלייה ולאוטו לא היו בעיות רציניות מלבד מה שחבר שלי עשה לה (עבר מעל פס (הר) האטה ב- 80 קמ"ש ופיצץ את קרטר השמן ואת כל הפלסטיקים כולל הטמבון כי הוא עבר על חצי מפס (הר) ההאטה, ובפעם אחרת הכניס אותה בעמוד על מהירות גבוהה והשבית אותה)

ואני מכיר עוד אחד שיש לו אסטרה 2001 1800 אוט' שהוא יד ראשונה ולא מוכן למכור והוא מאוד מרוצה מהאוטו.

אז מי טועה, כמה אלפי ישראלים או חצי אירופה?

חומר למחשבה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ראשית תודה לכל העונים

שנית רב המלל אולם עד כה לא ממש ברור המצב אז בואו נמשיך עוד קצת...

האם לדעתכם "האיכות הגרמנית" אכן ראויה לכבוד השמור לה?

האם במילים פשוטות כדאי לקנות גולף ב 145000 בערך

או להשתפן וללכת על בטוח למשל הונדה סיוויק??

אגב הגולף הסטנדרטית מגיעה עם 102 כ"ס שזה בינוני למדי אבל אולי מספיק.

כנראה שברכב חדש ההחלטה קשה יותר לא ככה?????

פורסם

אבל הסיוויק מגיעה עם מנוע הגיוני למחיר שלה.

לדעתי המחיר של הגולף מגוחך, יש משפחתיות 2 ליטר באותו מחיר של ה-1.6

• תוכן חדש...