Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...שמתי לב לאחרונה כאשר אני מושך הילוכים ברכב יש ריח רע מאוד, הריח החל לפני כשבוע בערך הייתי עם הרכב עמוס ובעלייה די ארוכה משכתי הילוכים עם הרכב, אימצתי את הרכב אפשר להגיד בסוף העלייה הרחתי ריח רע עצרתי בצד פתחתי מכסה מנוע להריח אם זה ממני ולא היה ריח מוזר.

היום גם בעליונת קצרה משכתי הילוך (אם זה משנה הילוך שני) והתחלתי להריח אותו הריח שהיה לי אז לפני שבוע (אם אני זוכר). עצרתי מהר בצד פתחתי מכסה ואין ריח מהמנוע אבל יש בקרבת הרכב את הריח ולאחר כמה שניות הוא נעלם במצב עמידה.

יש לציין שהרכב עובר טיפולים בזמן ואין את הריח בזמן נסיעה רגילה, אם זה קשור יש חור בדוד עקב לחות שהצטברה בו ויש גם צליל יפה מהאגזוז אולי הריח מהאגזוז?

בד"כ אני מרסס על הגומיות במנוע ועל המנוע עצמו סקאי בשביל להשאיר אותו מבריק אולי זה מהחום מנוע שבמגע עם הסקאי נוצר הריח הרכע אני סתם משער וזורק ניחושים לא יודע אם זה קשור אם מישהו נתקל בבעייה דומה אודה לו מאוד.

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר גיר רגיל שנת 95 עשה סה"כ 73 אלף ק"מ.

תודות לעוזרים

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

גם לי זה קורה , הפעם בגיר אוטומט ...

מישהו פעם אמר לי שזה ריח של שמן גיר כשהוא מתחמם עקב מהירות סיבוב גבוהה בגיר ...

ים long time no

פורסם

אני משער, שכשהטורים גבוהים עבודת החזרת השמן המשמן את הבוכנות לא נעשית במלואה, וקצת שמן נשאר בתאי השריפה, וכך יוצא עשן מסריח יותר כשהטורים גבוהים. ובסוף עליה המנוע חם יותר, שמגביר את הסיכוי לדבר כזה לקרות.

ייתכן אפשרויות אחרות.

פורסם

יכול ליהיות מאוד שזה ריח של הקלץ'!

כשאצלי הקלצ' היה גמור בעליות הוא היה מסתובב על ריק ומסריח תבדוק אם הקלצ' שלך בסדר,אצלי זה התאפיין בכך שנקודת החיכוך היתה גבוהה מאוד(לא יודע אם זו רק האפשרות היחידה לדעת אם הוא גמורבטח יש אחרות)

בברכה

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אצלי באמת הריח דומה לגופרית (ביצים סרוחות חושילינג
:-)
)

מה גורם לממיר הקטליטי לפלוט את הריח בסל"ד גבוהה ??

ים long time no

פורסם

אוקיי תודה על התגובות הרבות אז ככה:

 

הריח מופיע רק כאשר אני מושך את ההילוך עד ל6000 סיבובים בערך (המקסימום הוא עד 6.5).

הריח לא מופיע כאשר אני נוסע רגיל כלומר אם אני ימשוך עד ל4000 אין עדיין ריח.

יכול באמת להיות שהריח מגיע מהממיר הקטיליתי כי יש גם רעש מוזר מהאגזוז והריח לא בקרבת המנוע כלל.

*יש לציין שמעולם לא הוחלף ברכב הממיר קטיליתי!

אני יבדוק את הבעייה שוב היום והפעם אי יריח אם הרי בא מאיזור האגזוז.

נ.ב

באמת יכול להיות שרכב שעבר סה"כ 73 אלף ק"מ כבר יכול ללכת לו קלאץ'?

תודות לעוזרים.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

בוודאי שברכב שעבר 73000 ק"מ יכול ללכת קלאצ".

 

 

באופי הנהיגה שאתה מתאר סביר מאוד להניח שעוד מכלולים ילכו מוקדם מהצפוי.

סופר לנסר זה לא אוטו ספורט:-D למרות שיש הרבה שחושבים שכן!!

 

סביר מאוד להניח שמה שאתה מתאר זה באמת ריח של הקלאצ".

בדוק.

 

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אבל חוץ מהריח אין סימנים אחרים שמעידים על כך שזה הסוף של הקלאץ'?

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

בכלל לא בטוח שזה רעיון טוב לקחת רכב בן יותר מעשר שנים לבקר ב 6K סל"ד כל כך קרוב לקו האדום, על בסיס יומיומי. כמו שאנשים מזדקנים כך גם מכוניות ומאמץ שבחור צעיר יעשה בקלות עלול לגרום לזקן להתקף לב. אם ב 4K סל"ד אין ריח תנסה להישאר שם ותרוויח גם חיים ארוכים יותר למנוע.

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני הייתי ממצליץ לבדוק את מצב הקלאץ'

לי היה אותו סיפור עם הריח אחרי סל"ד גבוה,אז בסופו של דבר החלפת קלאץ' (הסלסלה והלקאץ' עצמו) פתרו ת' בעיה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

×
×
  • תוכן חדש...