Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה 6*9 KENWOOD 4WAY 220W במצב מעולה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה רמקולים שמורים במצב טוב מאד של חברת KENWOOD 4WAY 220W סידרה הכחולה דגם: FKC-6908 מהאסכולה הישנה והטובה של קנווד [OLD SCHOOL] רמקולים מעולים מגנט 12OZ מאסיבי.

נתונים:220W 4YAY

Media Included Qty 28 - 30000 Hz

Input Impedance 4 Ohm

Sensitivity 93 dB

Connectivity Technology Cable

Driver Details Car speaker : 1 x woofer driver - 6" x 9" - polypropylene ª Car speaker : 1 x midrange driver - 2.75" ª Car speaker : 1 x tweeter driver - 1" ª Car speaker : 1 x tweeter driver - 0.75"

רמקולים בעלי צליל פתוח ,ערב לאוזן ומשובח כמו שפעם קנווד ידעה לייצר ולהפיק מהאלמנטים שלה.

רוב הזמן ישבו בצד כי באותו הזמן לא היה לי אוטו ורק בחצי שנה האחרונה היו בשימוש [דל מאד כיוון שאני רוב הזמן בצבא]והוגברו מהגברה של 35RMS [כדי להפיק מהם את המירב ולשמור על אורח חייהם מומלץ הגברות בטווח של 30RMS-50RMS]

קיצר די שמורים ללא קרעים [בספיידר,ממברנה,חיווט,סראונד]וכמובן עובדים נהדר.

מגיעים עם 2 הגרילים שלהם[בעבר ההטבעות פלסטיק KENWOOD -הוסרו למניעת משיכת תשומת ליבם של גנבים למניהם!]

המחיר הינו 220שקלים חדשים[*גמיש ממש מעט לרציניים וזריזים]- מחיר מצויין עבור רמקולים כאילו מאסכולת תקופה איכותית של החברה ,להזכירכם אילו רמקולים די נדירים של החברה ומעטים כאילו עוד קיימים בארץ ועולים באיכותם על האובלים הפשוטים של החברה [240W 3WAY ה"עממיים" למניהם]

**לרציניים ב-ל-ב-ד!**

יצירת קשר:

833880 0545

או ה"פ.

אני מאיזור חדרה,זמין בעיקר בסופי שבוע[מגיע שבת הבאה למפגש מרכז בר"ג],

שבת שלום.

תמונות מצורפות:

P4012763.JPG

P4012762.JPG

P4012761.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..