Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על שמן הנ"ל?

שווה לקנות אותו ב 110 ש"ח?

האם יש לנקות בפעולות כלשהן כשאני מחליף משמן חצי סינטטי לסינטטי מלא?

את השמן אני הולך למלא במנוע של מיצובישי סופר לנסר.

22032006(001).jpg

22032006(002).jpg

22032006(003).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היי,

אכן שמן מעולה.

לפני מעבר לשימוש בשמן סינטטי מלא אין צורך לבצע הכנה מקדימה.

פשוט רוקן את השמן היישן החלף מסנן שמן ומלא שמן חדש.

אחרי 2000 קילומטר החלף שוב פעם וזהו.

אני לפמי שעברתי לשימוש בשמן סינטטי מלא של חברת LM שפכתי ליטר שמן לתוך המנוע על-מנת לנקות שאריות שמן יישנות.

איזה כייף לי :)

פורסם

השמן הוא שמן מצויין, אבל הוא סניתתי חלקי. שים לב שכתוב על האריזה Synthtic technology

ולא Fully synthtic. יש לזה משמעות רבה, אולם עדיין איכות השמן מצוינת. אגב, לאיזה מנוע השמן מיועד ? אם מדובר במנוע טורבו, אני ממליץ לך לבקש את ה ELF EXCELLIUM 5W40 העונה למפרט VW 505.01.

בברכרה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

בקישור המצורף במקום אחד רשום סינטטי ובמקום אחר מבוסס על טכנולוגית שמנים סינטטים (כנסו לקישור ותבחרו שמנים).

טוב אני ניתקלתי במידה לא ברור/שגוי/מטעה כבר מספר פעמיים.

http://www.elf.com/lub/lubroot.nsf/VS_OPM/3C44780A936138B4C1256E7F0043CBA4?OpenDocument

פורסם

ELF EXCELLIUM LDX 5W-40 Universal synthetic oil for Gasoline and Diesel engines. Designed for maximum oil change intervals, including in extreme operating conditions.

ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, RENAULT; VW 502.00/505.00; BMW Longlife 98;MB p.229.3; GM-LL-B025

מהמידע הנ"ל ניתן להבין שזהו כן שמן סינטטי.

מפרט לשאר השמנים: http://www.lubadmin.com//Restitution.aspx?Marque=3&Famille=4&Type=2&Language=1&Site=4&Parametre1=2

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מדובר בשמן סינטטי מלא.

לגבי המחיר, ב 80 אתה משיג את החצי סינטטי שהוא על בסיס סינטטי ולא מינראלי - אתה מתבלבל, לגבי הסינטטי מלא 110 ש"ח זה מחיר מעולה.

פורסם

גם אני מבולבל מהמידע שמפורסם באתר היצרן.

מצד אחד השמן ELF EXCELLIUM LDX 5W-40 נמצא בקטגורית שמנים סינטטים.מצד שני בקובץ המידע כתוב שהוא מבוסס על טכנולוגית שמנים סינטטים וגם אורן רשם שהשמן אינו סינטטי מלא.

פורסם

טוב חברה באמת תודה לכולם מאוד עזרתם לי,אני לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך לאחד מאותם השירשורים בעלי כ 20 עמודים על וויכוח האם השמן סינטטי או לא,אני חושב שהשמן הזה יהיה מספיק טוב למנוע של הסופר לנסר שלי.

תודה לכולם!.

פורסם
טוב חברה באמת תודה לכולם מאוד עזרתם לי,אני לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך לאחד מאותם השירשורים בעלי כ 20 עמודים על וויכוח האם השמן סינטטי או לא,אני חושב שהשמן הזה יהיה מספיק טוב למנוע של הסופר לנסר שלי.

תודה לכולם!.

השמן הזה יהיה לא רק טוב אלא מצוין. לדעתי מנוע סופר לנסר יכול להסתפק גם ב 15W40 עם החלפה של שמן ומסנן כל 10K ק"מ.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...