Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצויין!!! אם כבר מדברים על מש' סימפסון, התחילו לשדר לא מזמן סופסוף את התכנית במדינות ערב (בכל העולם).

הראו בטלויזיה חלקים איך זה נראה ונשמע, אין שמה קללות קודם כל, מצנזרים את כל מה שלא נראה להם, וזה נשמע כל כך רעעע בערבית...רצחו פשוט את התכנית.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מצויין!!! אם כבר מדברים על מש' סימפסון, התחילו לשדר לא מזמן סופסוף את התכנית במדינות ערב (בכל העולם).

הראו בטלויזיה חלקים איך זה נראה ונשמע, אין שמה קללות קודם כל, מצנזרים את כל מה שלא נראה להם, וזה נשמע כל כך רעעע בערבית...רצחו פשוט את התכנית.

ליאור

מה?

לא הבנתי כלום...

פורסם

אם זה נקרא לרצוח תוכנית, אול כדאי שתראה פרק של סיינפלד\סאות'פארק בדיבוב לגרמנית !

כשהייתי בגרמניה כל התוכניות המצליחות בעולם היו מדובבות לגרמנית, זה היה סיוט :x

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זה לא רק בגרמניה, זה גם ברוסיה ככה, שמתי לב שאני מזפזפ בין ערוצים מדי פעם אני רואה את מיטב התכניות עם דיבוב רוסי, בערוצים רוסים כמובן. זו תופעה שקיימת בכל מיני מדינות - לך תבין למה... אולי הם חושבים שבשפה שלהם זה נשמע יותר טוב...(זהו שלא).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גאוות השפה...

זה כמו הצרפתים שאתה הולך ברחוב וניגש למישהו ושואל אותו משהו באנגלית, למרות שהפודל הזה יודע לדבר אנגלית הוא יענה לך בצרפתית, מן גאווה פטריותית שכזאת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תגיד תודה שלא שמעת טלנובלה (ספרדית במקור) בגרמנית

רק תחשוב לעצמך רגע איך זה היה נישמע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
זה לא רק בגרמניה, זה גם ברוסיה ככה, שמתי לב שאני מזפזפ בין ערוצים מדי פעם אני רואה את מיטב התכניות עם דיבוב רוסי, בערוצים רוסים כמובן. זו תופעה שקיימת בכל מיני מדינות - לך תבין למה... אולי הם חושבים שבשפה שלהם זה נשמע יותר טוב...(זהו שלא).

ליאור

ברוסיה זה יותר גרוע , כי הם לא טרחו להוריד את פס הקול המקורי , אלא הוסיפו עליו את הדיבוב.

האירופאים לא מתים על אנגלית , אז שמים את שפת אימם . כמו שאמר לי פעם חבר :

אתה מאמין שיש ילדים באירופה שמעולם לא שמעו את קלינט איסטווד אומר

I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?

:roll:

• תוכן חדש...