Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע לעבודה פתאום עוצר אותי שוטר ... אני הייתי נוסע במהירות מותרת וחגור עם רשיונות בקיצור נהג לדוגמא ... השוטר ביקש רישיונות ואמר לי שיש לי מנורה שרופה . מיד הוצאתי את הקרטון עם המנורות על מנת להחליף ... אני מנסה להוציא את המנורה מהתושב ואני רואה שפלא היא נדלקה ... השוטר רשם לי קנס על המנורה השרופה בסך 100 שקל ... הוא ציין בו שתיקנתי את המנורה ואחרי ויכוח הוא אמר שאני יכול לשלוח את הדוח בצרוף מכתב ליחידת התנועה מרחב לכיש והם יבטלו את הקנס ... מה אתם אומרים על מטומטם כזה ... והוא עוד אומר לי:" תגיד לי תודה שלא נתתי לך אלפיה והורדה מהכביש ... רכב כמו שלך אמור לנוע על גרר בלבד".

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הוא אמר לך את זה בגלל שאתה נוהג על רנו 5?????

זה לא קשור לשיעמום, זה קשור לזה שהוא פשוט לא אוהב רכבים ישנים.

haters will hate

פורסם
הוא אמר לך את זה בגלל שאתה נוהג על רנו 5?????

זה לא קשור לשיעמום, זה קשור לזה שהוא פשוט לא אוהב רכבים ישנים.

ועכשיו מה שנותר הוא לא לבקש ביטול אלא לבקש להשפט ולדאוג שיבוא להעיד. אם כבר כיף אז עד הסוף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם לא ילך אני יפעיל קשרים... זה לא הקטע העל ה100 שקל זה ממש לא מגיע למדינה הזאת להרוויח ככה אני יעדיף לתת את זה לצדקה ולא לשמוק הזה

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה לא נורא ליסוע עם נורה שרופה, כל עוד יש לך אחת תקינה להחליף אותה.

זה רק הגיוני שיהיה רגע שבו תשרף לך הנורה (טבעי, לא?), הרי הן לא נשרפות במוסך בטיפול 10K.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

איך אתה אמור לדעת בזמן הנסיעה שנשרפה הנורה? :roll:

השוטר השב את תשומת לבך לעניין, ופעלת בו במקום כדי לתקנו, בין אם זה בלהחליף נורה או לסדר את החיבורים.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השוטר פעל בניגוד גמור להוראות החדשות של מפקד משטרת התנועה.

גש ליחידה ובקש לבטל את הדו"ח , וכן למלא תלונה על השוטר . ציין במדוייק את כל הפרטים.

פורסם

לא מתעסקים עם נורות שרופות ,לא מתעסקים עם רכבים ללא ביטוח , לא נותנים דו"חות על אי נשיאת רשיונות , לא נותנים דו"ח על נסיעה ללא טסט עד חצי שנה.

מתמקדים בעבירות בריונות ובעבירות "איכות" (למרבה הצער גם מהירות גבוהה נחשבת כ"עבירת איכות" - ללא קשר למקום האכיפה).

פורסם

שמר הוראות מפקד מתנ"א אינן תחליף לחוק - משמע : אם הוא מורה לדוגמא הוראה גורפת ללא עוררין שמעכשיו בכביש ירושליים תל אביב עוצרים רק! מ25 קמ"ש מעל המותר...ושוטר יתן לך דו"ח על 15 קמ"ש מעל המותר, דבר זה לא! יהווה עילה לביטול שום דו"ח, היות וכן! עברת על החוק....

כל ההנחיות של מפקד מתנ"א או כל מפקד שהוא הן בגדר הנחיות והחוק קודם להן, זה בדיוק כמו הסיפור עם הכובע...שוטר שיצא אליך בלי כובע אתה יכול לתת לו תלונה משמעתית אבל על החוק אתה כן עברת ולכן אתה כן נקנס !

מה שכן - ורלוונטי למקרה, בגלל שאין לך דרך לדעת שהמנורה נשרפה (בזמן הנסיעה לצורך העיניין כל בוקר לפני הנסיעה אתה בודק את תקינות מהכלולים השונים) יש לך האפשרות להחליף המנורה בו במקום ולהמנע מלקבל דו"ח, במידה ועל אף הימצאות נורה רזרבית בנמצא ועל אף החלפתה השוטר עדיין ירשום לך דו"ח על זה אתה כבר יכול להתלונן שהוא מטריד אותך, כמו כן אתה יכול להתלונן על העלבה (אין לו שום זכות לצחוק על מכוניתך או להעליבך על כך שאתה נוסע ברכב ש"אמור להתנייד על גרר") וכמובן לדרוש את ביטול הדו"ח בשל היותו לא חוקי (כי אתה הבאת המכונית למצב תקין בו ברגע שהוסבה תשומת ליבך)

פורסם

איזה שמועה ששמעתי אומרת שאם קיבלת דו"ח על נורה שרופה משוטר ויש לך נורה להחלפה ברכב - חובת השוטר להחליף את הנורה בעצמו אם אתה לא יודע להחליף לבד.

האם זה נכון? יש בזה אמת?

סתם מעניין...

Back to the original - NC again.

פורסם

שמר אני מקווה שאתה צודק ואם זה כך אני מחר יגש ויזמבר אותו בתלונה ואני יפנה לכל הגורמים האפשרים ... זה הדוח הכי מטופש שראיתי בחיים שלי ובאמת שהשוטרים התעסקו בדברים גדולים ולא בחרא !

פורסם
איזה שמועה ששמעתי אומרת שאם קיבלת דו"ח על נורה שרופה משוטר ויש לך נורה להחלפה ברכב - חובת השוטר להחליף את הנורה בעצמו אם אתה לא יודע להחליף לבד.

האם זה נכון? יש בזה אמת?

סתם מעניין...

וודאי!

אחרי שהוא גומר לעשות לרכב פוליש ופדיקור בשבילך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...