Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את יודעים מה יש לי את הסט הזה סאונד סטורום בקופסא

אצלי מורכב מורל פולס מחר אני אפרק את הפולס

ארכיב את הסאונד סטורום לבדיקה

ואני העדכן אותכם :wink:

אולי אתם צודקים :roll:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

רק אל תבלבלו בין soundstorm לsoundstream שתיהן חברות אמריקאיות

אבל soundstream מייצרת מוצרים הרבה יותר טובים מהחברה השניה - סדרות הואן-גוך והמייקל-אנג'לו שלהם ממש טובות ומאוד מוצלחות בכל העולם.

ראיתי לפני תקופה מסויימת מגברים של סאונדסטורם בN מערכות בראשון - מגברים קטנים מאוד, נראים טוב לעין אבל בספק אם הם אכן מייצרים את ההספקים שרשומים עליהם - וגם אלה, היו מגברים בהספקים נורמטיביים כמו 50*2 או 50*4 והיה גם חמש ערוצים.

המוצרים שלהם דווקא נראו לי סבירים, פחות או יותר מקביל לרמה הבינונית של רד-סאונד (זה נשמע קצת מעליב... לא?!?) אבל זה רק השארה - כי לשמוע לא יצא לי - ייתכן ואני טועה בגדול

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר פה על סאונד סטורום ולא סאונד סטרים אנחנו יודעים את זה.....

רובן מחר נחבר אותם ונבדוק...

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...