Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע היכן אני קונה צינור מילוי דלק תחליפי של סופר לנסר? אתמול בתחנת תידלוק המתדלק הראה לי נזילת דלק, ראיתי שזה מהצינור גומי שבין הצינור מתכת למיכל,שאלתי בחנות חלפים ואמרו שאין תחליפי רק אורגינל והמחיר יותר מ: א רב ע מ א ו ת שקל וזה רק בשבילי! :shock: אבל אם אני אפרק והראה לו אז אולי יש תחליפי,אבל אם אפרק אז אני לא נייד ומי אמר מבטוח יש בחנות? במוסך אמרו לי שזה סרט אימה וצריך ליפט ואולי גם פרוק הטנק דלק ,ברחתי ליפני שהכניסו לי צינור ל.... אולי מישהו יודע היכן קונים צינור כזה ואיך מחליפים בלי מוסך למה ניראה לי לא אתן להם (החנות+המוסכניק) להכניס לי צ י נ ו ר :wink:

פורסם

גש לרח' יצחק שדה בת"א שם תמצא מס' חנויות של מוצרי גומי - אני מאמין ששם תמצא את מבוקשך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אכן אתה צודק מחיר הצינור הנ"ל נע בין 300 ל-400 ש"ח זו המציאות ואין מה לעשות אלא לקנות רק חדש כי משומש לא שווה לשים כי לך תדע עוד כמה זמן הוא יקרע לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עכשיו הייתי במוסך וראיתי רכב כמו שלי על הליפט,ביקשתי מהמוסכניק שיסביר לי למה המחיר, תשובתו: "
הצינור מיוחד,
צינור חליפי זה צינור מים ואז הצינור לא מתאים לסביבת הבנזין ולא יחזיק הרבה זמן,העבודה זה כ-120 ש"ח לא כולל מע'מ, אם תקנה צינור-אחליף על המקום,אם תגיע בלי צינור אז אני מפרק טנק דלק כדי להגיע לחבק ושולח את הצינור הישן לספק כדי לקבל חדש ומתאים" כלומר: יומיים במוסך ורק בגלל צינור שנוזל בעת מילוי הדלק.
:-x
שאלתי, אפשר לעשות את העבודה הזאת ב'מוסך המידרכה' מול הבית ? ואם כן אז צינור דלק חליפי שיכול להתאים כמה עולה ?
:roll:

פורסם

צינור דלק מורכב מחומרים מורכבים עקב השימוש שלו - הולכת דלק. לכן לכאורה מדובר בצינור גומי פשוט אך בפועל זה לא ככה.

אם אתה מעוניין ללכת ל"חנויות הצינורות" שביצחק שדה, הבא איתך את הצינור הישן. ככה הם יוכלו להתאים לך צינור חדש תחליפי. כמו כן הייתי ממליץ לך ללכת למוסך מורשה מיצובישי ולשאול כמה עולה צינור חדש. אולי תופתע מהמחיר.

לגבי ביצוע העבודה - על פניו זה לא אמור להיות מסובך מידי ל"מוסך מדרכה". וודא כי יש ברשותך את כל הכלים לביצוע העבודה לפני שאתה מתחיל בפירוקים...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...