Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש נואש

Peugeot 106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר דיי הרבה זמן מחפש פג'ו ראלי 1300 שנת 94 או 95. נגמר לי עוד מעט המלווה ואני חייב למצוא אחת לפני שיגמר לי המלווה, אז אם מישהו מעוניין למכור את הראלי שלו שיצור איתי קשר, או שמכיר מישהו שמעוניין למכור את הראלי שלו.

חשבתי על האפשרות לחפש בפירוקיות, אבל אני לא יודע אם אני יכול להשיג שם מכוניות, או שזה רק חלקים של מכוניות.

אני אפילו מחפש ראלי במצב גרוע שאני ישפץ אותה לחדשה.

תודה רבה, PEUGEOT 106...

רנו קליאו 96 RT

פורסם

מי ישמע... בסך הכל ראלי, לא חסר במיוחד מהן מסתובבות בארץ.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אני חייב למצוא משהו במחיר טוב

עזוב אותך ראלי.

לך ישר על סמים.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אם מישהו יודע על פיג'ו 205GTI במצב טוב שנת 90-92 אז זה יעזור לי מאוד.תודה!

תפתח לוח פוקוס :)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תכנס לכל תחנת דלק ותיקח בחינם ויש גם תמונות של הרכבים

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם תוכל להשיג עיתון ידיעות של שבת, חפש בלוח, פורסמב שם ראלי לבנה שנת 95.

בהצלחה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
שכדאי לבחור כמוך לרכוש אוטו כזה כמכונית ראשונה לא לדבר על זה שאתה בקושי מסיים עם המלווה

לא נורא, אתה תוכל לתת לו שיעורים... :lol:

הראלי לא מכונית חזקה, אין לה רמות אחיזה גבוהות במיוחד וההתנהגות שלה אינה מסוכנת במפגיע (בניגוד לעדויות על ה-205, בה לא יצא לי לנהוג). בקיצור, אפשר להתחיל את חווית הנהיגה בראלי. צריך רק מידה טובה של שיקול דעת, אבל את זה בד"כ אין בגיל 18 בכל מקרה, בלי תלות ברכב... 8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על התשובה.. אבל למה לא? ועל איזה מכוניות אתה או מישהו אחר פה ממליצים לקנות בסביבות ה20 אלף? כמכונית ראשונה?

רנו קליאו 96 RT

• תוכן חדש...