Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,ובייחוד לזקנים שבינינו שאולי יזדהו עם הסיפור

אז ככה,אבי הגיע לשלב שהוא מחפש ריגושים בחיים(אל תשאלו אותי למה) הוא החליט שהוא רוצה אופנוע 500 סמ"ק ומעלה אך לאחר שהוא ראה שזה יותר מידי מפחיד הוא החליט לוותר ולעבור למשהו יותר בטיחותי אך מרגש באותה צורה,הוא החליט לקנות מכונית ספורט:???::roll:

עכשיו אין יותר מידי דרישות חוץ מזה שהיא תהיה מהירה בקו ישר ושהיא תהיה עד 200 אלף שקל,היא לא חייבת להיות חדשה אבל שהיא לא תעלה יותר מ200 אלף גם אם היא תצטרך יישור קו.

אבי נסע על המיאטה והתרשם לא מעט הוא אמר שהיה חסר טיפה כוח(כלומר האצה בקו ישר)

מקווה שתוכלו לעזור לאדם קשיש במשבר:wink:

תודה אלון

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אימפרזה WRX תהיה מצוינת, עדיף שיחכה עד להגעת הדגם שאחרי מתיחת הפנים.

חזקה מאוד בקו ישר, מאוד בטוחה לאדם מבוגר שלא מחפש להתפרע בסיבובים.

מלבד זאת, הוא יכול לחשוב אולי על איזו VAGית מהדור הקודם עם ה-1.8T, או להשקיע קצת יותר ולקנות אחת מהדור החדש עם ה-2.0T.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאני אהיה במשבר כזה, והבן שלי ישאל בפורום איך לעזור לי, אני אשמח אם תמליצו לו על Z3.

בשבוע האחרון פורסמה Z3-2.8 בלוח שבפורום, מקווה שהיא תשאר שם עד המשבר שלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני באמת לא מבין מה יכול, במצב כזה, להתחרות באימפרזה WRX חדשה מהניילון.

יש עליה אחריות (בניגוד לZ3), היא פרקטית בדיוק כמו כל מכונית אחרת (בניגוד לZ3), ולגבי האחזקה - גם אם היא לא עדיפה על הב.מ.וו, היא לא פחות טובה.

מה שגם שאצל אדם בן 50, WRX נתפסת כמשבר, Z3 נתפסת כהדחקה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
WRX נתפסת כמשבר, Z3 נתפסת כהדחקה...

לא אמרתי שיגדל שפם, ינעל מוקסינים ויעשה טאטו של נשר על הזרוע. כולה Z3.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אבא שלי רוצה איזו מכונית ספורטיבית. אני, אם הייתי צריך לבחור לו... הייתי הולך על אאודי TT או מרצדס SLK. גם בגלל שהוא אוהב מרצדס מושבע.

כמו שאני מבין, אבא שלך לא מחפש את הריגוש בסיבוב אלא קו ישר וכמובן פוזה (תאמינו לי, גם בגיל 50 אנשים רוצים פוזה ומשהו מיוחד כדי להראות כמה הם מצליחים). לכן, WRX סתם תראה לו משעממת אחרי חודש האצות ותחנות דלק במיוחד כשהיא מגיעה במרכב סדאן.

אני הייתי ממליץ לו על איזו קבריולט או רודסטאר... אם המיאטה חלשה מדי בשבילו אז שילך על SLK320 או TT או A4 קבריולט. בכל מקרה, בשביל משבר כנראה שעדיף רכב פתוח.

נ.ב.

לא השמצתי פה את WRX. פשוט אני לא מאמין שלבן אדם בן 45+ היא תתאים. בלי קשר לכוח שלה - היא סדאן על סטרואידים. ובן אדם כזה מחפש משהו מיוחד, לא שגרתי, נוצץ, בעל פוזה. ספוילרים, מגנזיום, כונס אויר זה לא מספיק.

Veni Vidi Vici

פורסם

חברה, ב Z3 נהנים גם אם לא נאבקים בכוחות G ב Z3 (או מיאטה או רודסטר אחרת לצורך העניין) נהנים גם שנוסעים עם מוזיקה קלאסית, כפפות עור וכובע קסקט על 40 קמ"ש בכיכר המדינה.

אני לא במשבר והייתי לוקח אחת על WRX בכל שעה ובכל יום.

לחשוב שצפרדע מכוער כמו ה WRX זה האקמול של המשבר שלי...

פורסם
חברה, ב Z3 נהנים גם אם לא נאבקים בכוחות G ב Z3 (או מיאטה או רודסטר אחרת לצורך העניין) נהנים גם שנוסעים עם מוזיקה קלאסית, כפפות עור וכובע קסקט על 40 קמ"ש בכיכר המדינה.

אני לא במשבר והייתי לוקח אחת על WRX בכל שעה ובכל יום.

לחשוב שצפרדע מכוער כמו ה WRX זה האקמול של המשבר שלי...

שלומי ידידי, לא יכולתי להסכים יותר.

TRUE THAT

רק לא הצלחתי להבין את המשפט השני... היא מכוערת ועדיין היית לוקח? לא פספסת איזו מילת קישור?

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני מכיר מקרה דומה...

אדם מבוגר בגיל הנ"ל שהבעיה אצלו זה לא משבר, אלה האהבה למכוניות ספורט.

הוא החזיק 306 XSI מהשמורות והמלוקקות אי פעם (יד 2, ק"מ נמוך, מצב מדהים לחלוטין)

והוא עבר לסיאט לאון טורבו חדשה (אני חושב שזו אופציה מעניינת גם כן)..

אופציות נוספות מלבד ה-WRX וה-Z3 שהציעו כאן:

-גולף V6

-TT בגרסת ה-225 כ"ס

-MR2

*אגב, אני מכיר גם פיאט קופה למכירה (מלבד מקום המכירה, אני לא יודע את שאר הפרטים)

אמיר.

פורסם

מה קשור WRX?

אני באמת באמת לא מבין מה קשורה ה WRX לפה...

הוא צריך, כמו שאמרו פה, רכב פוזה שהוא יהנה ממנו גם ביום יום - ולא רק בהאצות. מישהו אמר שהוא מבקש רכב לרייסים? או לסיבובים?

בגולף הוא לא ירגיש צעיר. בגלל שהמנוע שלה חזק הוא ירגיש צעיר? שטויות.

הוא צריך רכב שנראה צעיר גם, Z3 תעשה עבודה מעולה. TT.

הוא לא צריך WRX בשביל להיות מסופק בקו ישר, אני מאמין שכח כמו של קליאו ספורט יספיק לו. ול TT יש את זה. לZ3 גם. אוודי A4 קבריולט (במידה והייתה נכנסת לתקציב).

אני באמת לא רואה איך הוא לא היה מתבאס מהאימפרזה.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...