Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אין יותר מידי דרישות חוץ מזה שהיא תהיה מהירה בקו ישר ושהיא תהיה עד 200 אלף שקל,היא לא חייבת להיות חדשה אבל שהיא לא תעלה יותר מ200 אלף גם אם היא תצטרך יישור קו.

אבי נסע על המיאטה והתרשם לא מעט הוא אמר שהיה חסר טיפה כוח(כלומר האצה בקו ישר)

תנסה לעזור לנו לעזור לך...

כמה שאלות:

1. האם "פוזה" חיצונית של הרכב חשובה ?

2. האם נוחות חשובה ?

3. האם לאבא שלך יש העדפה ? (יפאני/גרמני/צרפתי/וכד')

4. תגדיר ביצועים טובים בקו ישר (זה שרשמת על המיאטה זה מצויין אבל נסה לחדד יותר)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

-גם אם כבר קשה להכנס לאוטו בקפיצה..:?

-גם אם כבר השערות בפדחת לא מתבדרות ברוח..:?

-גם אם קשה לשבת במושב הקטן והצפוף..:?

-גם אם פוחדים שהרוח מהמשאית לידך תעיף לך את המשקפיים..:?

-גם אם יהיה לך קשה לעצור טרמפסתיות , כי כמה שהאוטו וואווו אתה ...:?

גם אם ואם ואם כל הכבוד לכל המפלצות מיפן הדרך היחידה בשביל הבחור להרגיש צעיר זה אוטו פתוח ( ממליץ bmw z-3 )

מנסיון של אבא שלי , שכל פעם לוקח לי את האוטו ביום שבת שאני ישן :|

יוגב

פורסם
[/right]

תנסה לעזור לנו לעזור לך...

כמה שאלות:

1. האם "פוזה" חיצונית של הרכב חשובה ?

2. האם נוחות חשובה ?

3. האם לאבא שלך יש העדפה ? (יפאני/גרמני/צרפתי/וכד')

4. תגדיר ביצועים טובים בקו ישר (זה שרשמת על המיאטה זה מצויין אבל נסה לחדד יותר)

איציק

תודה לכולם על התגובות

קודם כל כמה הבהרות הוא לא בן 50+ אלא רק בן 44 אין לו פדחת והוא עדיין לא מתחיל להתקרח(חדשות טובות בשבילי):wink:

אחרי שיחת בוקר יום שישי עם אבא והעלת הרעיונות שלכם בפניו הדבר הראשון שהוא אמר זה שהוא האימפרזה זה לא מה שהוא מחפש,הוא רוצה מכונית ספורט קטנה כלומר הz3 או המיאטה.

אבא אהב את הרעיון של מוטי לקחת מיאטה ולשפר אותה אבל הוא לא בטוח שזה יכנס בתקציב.

לפי הדברים שלו הבנתי:

1.שהפוזה חשובה לו

2.הנוחות לא ממש(בשביל נוחות יש לו את הC5 מהעבודה).

3.אין לו העדפה למכונית מארץ מסויימת.

4.היה לי קשה להבין ממנו עד כמה הוא רוצה שהמכונית תהיה חזקה בקו ישר ולכן קשה לי לענות על השאלה הדבר היחידי שרלוונטי לשאלה הזאת היא שהמכונית צריכה להאיץ מהר יותר מהמיאטה הרגילה(דגם ה1.8)

הרעיונות על הZ3 והמיאטה מצאו חן בעיניו כפי שאמרתי קודם אבל השאלה שלי היא האם הם יכנסו בתקציב?

כמה צריך יהיה להשקיע במיאטה כדי שהיא תספק האצה יחסית חזקה?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
אם יש דבר כזה S2K משומשת במצב טוב שיחפש אחת.
:shock::shock::shock::shock::shock:

אתה נורמלי??

אתה רוצה להרוג את הבן אדם?

:lol:

אני גם הייתי ממליץ על רודסטר, המיאטה החדשה צריכה להגיע לארץ כל רגע והיא קצת יותר מאובזרת/פרקטית/חזקה מהקודמת..

רוני - רמז! :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מיאטה החדשה תיתן הרגשה שהיא משמעותית חזקה מהקודמת .

Z3 2.8 אומנם לא נראית מפלצת על הנייר (193 כ"ס ) אבל היא מפלצת אמיתית עם מומנט מצויין ומנוע חלק וגמיש כמו שרק 6 בטור של במוו יכול לספק.

ל STI05 , אני באופן אישי לא הייתי לוקח אותה , בשביל להנות מ STI או WRX צריך להיות חוליגן , אין הרבה מקומות בארץ שאפשר להיות עם האוטו חוליגן ולצאת בשלום\לא לשבת במעצר.

רודסטר עושה לי את זה הרבה יותר , מה גם שלדעתי הנעה אחורית טהורה הרבה יותר מענגת מהנעה כםולה , אבל זה בקטנה.

פורסם
מיאטה החדשה תיתן הרגשה שהיא משמעותית חזקה מהקודמת .

Z3 2.8 אומנם לא נראית מפלצת על הנייר (193 כ"ס ) אבל היא מפלצת אמיתית עם מומנט מצויין ומנוע חלק וגמיש כמו שרק 6 בטור של במוו יכול לספק.

ל STI05 , אני באופן אישי לא הייתי לוקח אותה , בשביל להנות מ STI או WRX צריך להיות חוליגן , אין הרבה מקומות בארץ שאפשר להיות עם האוטו חוליגן ולצאת בשלום\לא לשבת במעצר.

רודסטר עושה לי את זה הרבה יותר , מה גם שלדעתי הנעה אחורית טהורה הרבה יותר מענגת מהנעה כםולה , אבל זה בקטנה.

לא חובה להיות חוליגן. :roll:

הרכב מאוד נחמד ומהנה גם בנסיעה די מנהלתית.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מיאטה חדשה. היא תעלה מעט פחות מ200K שקל, היא חזקה יותר מה1.8 שהגיע עם הקודמת (תגיע עם 2.0) ומאובזרת יותר. זולה משמעותית לאחזקה מול Z3, החל ממחיר הביטוח, ועד עלויות חלפים. (מה גם שהיא מגיעה עם 3 שנים אחריות).

גיא

פורסם
:shock::shock::shock::shock::shock:

אתה נורמלי??

אתה רוצה להרוג את הבן אדם?

:lol:

למה?

הוא יכול קנות S2K ולקחת את זה באיזי ללמוד את הרכב. לא כל אחד חייב להרוס אותה.

מה הקטע? אפשר הסבר בבקשה :)

:smilecolr
פורסם
מיאטה חדשה. היא תעלה מעט פחות מ200K שקל, היא חזקה יותר מה1.8 שהגיע עם הקודמת (תגיע עם 2.0) ומאובזרת יותר. זולה משמעותית לאחזקה מול Z3, החל ממחיר הביטוח, ועד עלויות חלפים. (מה גם שהיא מגיעה עם 3 שנים אחריות).

גיא

:mm_yeah: מסכים לחלוטין!

פורסם

אם הוא רוצה פוזה,וגם אוטו מהיר אני הייתי ממליץ החום על אוודי TT .

כמובן שהיא תהיה דגם הרודסטאר.

אוטו יפה מאוד,מושך את העין ומה גם שהוא קל לשיפור מכיון שהוא טורבו.

ב200,000 הוא יוכל לקנות אחת כזו כמעט חדשה ועוד ישאר לו כסף ליישור קו(אם צריך)וגם לקצת שיפורים.

דבר שני הוא:מזה לעזאזל האוטו הזה S2K??????

יום טוב ושבת שלום:)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

• תוכן חדש...