Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניב,

מספיק לרשום תחת היוזר שלי! מספיקקקקקקקק!!

תודה!

טוב ניב כבר ענה במקומי והתגובה שלו מאוד דומה למה שרציתי לכתוב

הייתי בתערוכת זנבה האחרונה וההבדל בין המיאטה החדשה לקודמת מבפנים למיטב זכרוני גדול מאוד!

הגה מתכוונן - פשוט המצאה גאונית!

תום

קודם כל, אם תפסיק לשנות את השם במחשב שלי ליוזר שלך, לא יהיו לך בעיות. דבר שני אם תפסיק לשנות את היוזר במשרד שלי, גם יעזור ...

ואני לא מבין על מה אתה מדבר הגה מתכוונן. גם במיאטה שלי אין לי בעיות עם ההגה, אני מכוון אותו ימינה והרכב פונה ימינה, שמאלה והוא פונה שמאלה. איזה עוד כיוונונים צריך :?: זה לא עך או צולל אתה יודע ... :wink:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מחפש גם פוזה או רק כוח בקו ישר?

אם הוא מחפש כוח שיקנה אמריקרית כל שהיא, אם גם יציבות וכוח ופוזה סיאט לאון 20 vt אי אפשר לשא לסובב מבטים, היא מהממת.

בעיקר רכבים גרמנים עדיף.

אם איזו רודסטר או קופה או גם וגם, אז שיקנה 307 cc היא מהממת, או איזו slk משומשת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

המלצה שלי, מאבא של חבר שלי רופא, קנה לעצמו הונדה פרלוד חדשה בזמנו, אני לא מכיר כאלה חדשות אז אולי תמצא ישנות יותר במצב טוב, אני שמעתי ממנו שהוא מאד נוח, אמין ולא חסר לו כוח... עם המותג הונדה עליו הוא גם לא מאבד ממחירו הרבה, ונראה ממש טוב. אוטו מצויין למשבר גיל העמידה.

אבא של חבר שלי מכר אותו אחרי כמה שנים לטובת וולוו S80 חדשה ומאובזרת כי הוא גם היה צריך יותר פרקטיקה עם המשפחה.

פורסם
" קוטלת אימפרזות"

איך אני אוהב כשאומרים את זה בזילזול כאילו אימפרזה טורבו זו איזו פיאט אונו מסכנה....

גם אני אוהב שכותבים לי תגובות כאלה בלי שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

ב-200K אתה בונה מיאטה שעושה רונדלים מסביב לאימפרזה טורבו.

חבר'ה, גיל 40+ זה לא סוף החיים, אתם מדברים על הבנאדם כאילו הוא בן 80 ומחפש סתם פוזה של גג פתוח בעוד שפותח השרשור דיבר על משהו אחר, לדבריו האבא התרשם מהנהיגה במיאטה לטובה רק שהיה חסר לה קצת כוח, ולכן ציינתי שבתקציב שהוא מדבר עליו אפשר להוציא ממיאטה המון כוח... אף אחד לא אמר שמוכרחים, תמיד אפשר להוציא פחות ולקבל אוטו שהוא עדיין מהיר אבל לא של 5 שניות 0-100 ולהישאר עם עודף בכיס.

מיאטה של 6-6.5 שניות 0-100 היא גם אוטו זריז למדי :wink:.

מוטי.

פורסם

מוטי.

מוטי, באיירץ הקוידש חיים אנו. שיפורים כאן הם עניין בלתי חוקי בעליל ולכן שאיננו מוסדר בחוק. זה לא כמו אצל הגויים, אשר בארצותיהם אפשר להכניס את המכונית לסדנה מסודרת שתתפור לאוטו חבילת שיפורים מאוזנת ובטוחה וגם תוציא אותו עם אחריות. כאן הכל חפראז', גם אם יש בעלי מקצוע מצויינים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחי *** אני אדבר ישירות עם אבא *** גם אני די ממליץ על הZ3 אבל בנפחים היותר גדולים שלה ולא ב 1.8 1.9

וגם ראיתי לא מזמן הודעה בקארלוס על Z3 עם מנוע 3.0....תבדוק את זה

פורסם
ואתה שוכח את הדבר הכי חשוב - שבמדינה עם חוקים מתקופת האבן, לא לכל אחד יש את הזמן או הרצון להתחיל לבנות פרויקטים. אני יותר מבטוח שאם היית חיי בארץ, לא היה לך את היד החופשית לשפר את המיאטה שלך.

מי שבאמת מצליח הם יחידי סגולה.

או שהם קומבינטורים / עקשנים, או שהם אחלה שודדי בנקים...:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תגובה שלא תשמעוט ממני שוב :

שיחפש סאאב 93 קבריולט.

ירוקה.

ומוטי, רז עבר את הגיל של המשברים הקטנים הללו, עכשיו הוא צריך דברים יותר "חזקים".

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
איזו שנה היתה ה XSI הזאת, איזה צבע?
צבע כחול- מעבר לזה אין לי מושג.

הבחור מבנימינה אם זה עוזר בזיהוי..

אמיר.

• תוכן חדש...