Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה ספורטאג' חדש מיובא לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שידוע לו כבר קרא שעקב מחיר גבוה יחסית לטוסון הספורטאג' לא ייובא ארצה.

והוא גם לא מופיע במחירון של מוטוקאר או באתר של קאיה-ישראל.

לעומת זאת היום שחזרתי מהנופש באילת בכביש הערבה ראיתי את הספורטאג' החדש, בהתחלה לא ממש האמנתי שזה ספורטאג', אבל אחרי שעקפתי אותו וגם שהוא עצר אחרי זה באותה תחנת דלק שעצרתי ראיתי שזה ספורטאז' מגוייר עם מספר ישראלי כשר למהדרין.

השאלה שלי האם יש תוכניות לייבוא שלו או שכנראה זאת סתם הזמנה מיוחדת שלו או שהוא כבר מיובא אבל בלי פרסום גדול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עד כמה שאני יודע הביאו לארץ 12 יחידות ומכרו אותן למקורבים של היבואן. אין סיכוי שיביאו את הרכב ביבוא סדיר נכון לעכשיו מכיון שיונדאי בעולם היא בעלת הבית של קאיה ויונדאי לא תאפשר ליצרן לתת מחיר יותר אטרקטיבי מהטוסון ...כך שבינתיים הוא לא יגיע לארץ.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...