Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור באופל טיגרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה תדירות החלפת פ*** אלטרנטור באופל טיגרה 1.4?

?????

פורסם

כשהוא מתקלקל מן הסתם...

עד כמה שידוע לי, אין ברשימת הטיפולים הוראה על החלפת אלטרנטור כל X ק"מ וגם לא נראה שתהיה...

פורסם

לא ידוע לי על מועד מסויים.

מה שעושים זה נוסעים עד שמתחילות הבעיות.

לעיתים קיימים הוראות יצרן להח' יחידות פגומות, לא ידוע לי על מקרה כזה באופל, בטח לא באלטרנטור.

למה אתה שואל? יש בעיה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הסיבה לשאלה:

החלפתי אלטרנטור לפני 8 חודשים, אחרי 3 חודשים הרגשתי בדעיכה וחזרתי למוסך בו התקנתי את האלטרנטור, והחלפתי אותו ללא תשלום.

הבוקר יצאתי מוקדם לעבודה, נכנסתי לרכב וניסיתי להניע לשווא. הנעתי את הטרופר שלי אבי, חיברתי כבלים וניסיתי להניע את הטיגרה. הצלחתי להניע (לאחר שהמצבר התמלא) ולפתע שמעתי זמזום משונה מהאלטרנטור ואחרי 5 דקות של הנעה, הטיגרה כבתה.

שוב אלטרנטור?

??

פורסם

אכן יש סיכוי טוב שזה שוב האלטרנטור.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

יכול להיות שיש חלק כלשהו הגורם בעיות באלטרנטור?

???

פורסם

קראתי והחכמתי.

כמה זמן אלטרנטור אמור להחזיק מעמד?

האם קיים חלק נוסף שיכול להשפיע על פעולת האלטרנטור ובכך לגרום לבלאי מהיר יותר ואפילו להרס?

אני עובד מחוץ לעיר ואני חושש להתקע בדרך...

?

פורסם

האלטרנטורים בקורסה\טיגרה ידועים כבעייתים,ובעלי אורך חיים קצר יחסית.

הסימפטום:אי יכול התנעה ונורית טעינה דלוקה שהמכונית כבוייה דווקא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

Guest אסי הראל
פורסם

טוב, ביליתי את הבוקר + צהרים במוסך, החלפתי אלטרנטור (אחח אני שונא ת'מילה הזו) ללא תשלום ועל הדרך החלפתי גם מצבר (שנפ) ויצאתי לחופשי.

• תוכן חדש...