Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי צעיר ופרוע, לא ידעתי מה אני עושה... זה קרה בלהט של הרגע, איבדתי שליטה..

:neutral:

במילים אחרות, הייתי בן 14-15 והייתי מאוד בקטע של jackass, כמו רוב חבריי באותה תקופה.

מי שמכיר את סרטי cky באחד מהם (לא זוכר בדיוק איזה) יש את the mustard man song...

בקיצור זה כינוי שנדבק אליי מאז ולא הצלחתי להיפטר ממנו.. :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
מקלארן F1, כי זה הרכב הכי מהיר בעולם, האמת לא היה לי ניק מקורי להשים אז התלבטתי בין

מקלארן F1 לפרארי F50, שתי מכוניות שאני אוהב.

זה לא הרכב הכי מהיר בעולם- בדוק שיא מהירות ביבשה הוא מגיעה ללמעלה מ1300 קמ"ש F1 לא מגיעה למהירות כזאת...

Spring2005

העונה הכי יפה- בתוספת שנה עדכנית...

פורסם
oogie - בקטע של עוגיה?

בקטע של "עוגי-פלצת".

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הייתי צעיר ופרוע, לא ידעתי מה אני עושה... זה קרה בלהט של הרגע, איבדתי שליטה..

:neutral:

במילים אחרות, הייתי בן 14-15 והייתי מאוד בקטע של jackass, כמו רוב חבריי באותה תקופה.

מי שמכיר את סרטי cky באחד מהם (לא זוכר בדיוק איזה) יש את the mustard man song...

בקיצור זה כינוי שנדבק אליי מאז ולא הצלחתי להיפטר ממנו.. :smile:

עמוס

מה עם ה32?

אני האקר מחשבים מדופלם והכינוי דבק בי משהו כמו 4 שנים, אז לא משנים, כדי שיזהו.

הFBI מחפש אותך?

פורסם

הכינוי שלי M1963 נבחר מכיוון שיש ברשותי רכב אספנות מסוג MORRIS OXFORD מודל 1963.

יש כמה שחשבו שזו שנת הלידה שלי אבל אני טיפה יותר צעיר...ובכלל קוראים לי עופר...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

Alon - שם פרטי. A - השם משפחה - אדלר. מה יוצא ביחד:

Alon_A

כמה מקורי ויצירתי, שעות של מחשבה הושקעו בבחירת הכינוי, ובהחלט רואים את התוצאות.. :-).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
קראתי את ההודעות בפורום מאז היותי בן 14... עד שבגיל 15-16 הבנתי שכדי לראות את תמונות באתר חייבים להרשם.

אז נרשמתי.

ואיך זה קשור לכינוי שלך?

• תוכן חדש...