Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מרווח ברגים של 4*100?

חיפוש שטחי בגוגל העלה חרס.

אשמח לשמוע תשובות במידה ויש פה מי שיודע את התשובה \ תשובות

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם הלאנטיס על שלל דגמיה נועלת את הצמיגים במידה הנ"ל.

ולגבי מרווח הברגים איני בטוח.

ראיתי עוד מס' מכוניות יוצאות המזרח בעלות המידות הללו, אך איני מצליח לזכור כרגע אילו בדיוק.

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

דיהוו סופר רייסר

הונדה סיוויק מודלים 92-96

אופל אסטרה

רובר 216

לא חסרים...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגבי המרווח בין הברגים מיצובישי סופר לנסר מתאימה רק הגדול לא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
דיהוו סופר רייסר

הונדה סיוויק מודלים 92-96

אופל אסטרה

רובר 216

לא חסרים...

המידה בסיוויק זה 185/60/14

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מיצובישי כריזמה (בוודאות לגבי שנת 98, לא יודע לגבי שאר השנתונים ומתי הוחלף הדגם)

לגבי מרווח ברגים, מצטער אך לא יודע.

מקווה שזה עוזר

פורסם
אל תשכח לבדוק גם קדח מרכזי.

מוטי.

זה כאב הראש הבא שלי, בעיקר כשהגלגלים בב.מ.וו הם "האבצנטריק" ואין ברירה אלא להתחשב בזה.

המטרה, למי ששאלה היא "ללמוד לנהוג על האוטו שלי" - התקנה של זוג צמיגים אחורי נחות וצר יותר ממה שיש לי עכשיו - גם ישמור לי על הצמיגים הנוכחיים וגם יאפשר לי ללמוד את האוטו מבלי להגיע למהירויות גבוהות יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בבימרים יש לך בעיה עוד יותר גדולה (תרתי משמע) - אם זכור לי נכונה, הקדח המרכזי שלהם הוא הגדול ביותר האפשרי בגלגלי 4X100, משהו כמו 57 וקצת מ"מ... זה אוטומטית פוסל לך הרבה מאוד גלגלים כולל את אילו שמאזדה ולדעתי גם הונדה משתמשות בהן...

בכל מקרה, לדעתי אתה הולך בכיוון הלא נכון, ללמוד נהיגה ע"י הפחתת יכולת האחיזה של האוטו - רק אם אתה מנסה ללמוד דריפטינג במשטח מבודד.

מעבר לזה, למד על צמיגים נורמליים.

מוטי.

פורסם
התקנה של זוג צמיגים אחורי נחות וצר יותר ממה שיש לי עכשיו

למה לא להשתמש בג'נטים של במוו? אני מכיר שתי 316, אחת אחרי תאונה ואחת שלמה,

שעומדות במוסך בא.ת. חדש של ראשל"צ. אם אתה מעוניין בג'נטים שלהם, אני יכול לברר פרטים.

No worries 8)

• תוכן חדש...