Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפש רכב עד 20 אלף- לא סופר מיני אבל כן מיני (פיאט פנדה, סיאט איביזה, סוזוקי סוויפט וכו)

בעיקר מה שאני מחפש זה שתהיה אמינה וחסכונית - כמה שפחות להתעסק במוסכים, ובעיות. (ושנסיעות בין עירוניות לא יהיו נוראיות)

אשמח לקבל המלצות על דגמים מאוד אמינים ומה צריך לבדוק לפני כדי לראות שאין לרכב בעיות שחוזרות?

פורסם

מיני זאת הקטגוריה הכי קטנה כמו פנדה.

סופר מיני למרות השם זאת קטגוריה גדולה יותר כמו איביזה.

ידני אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני אופציה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיצובישי אטראז' / ספייס סטאר  תעשה את העבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידני לגמרי אופציה.
נהגתי בספייס סטאר והרגיש לי קופסה מידי.
אני חושב על המשפחה של סיאט איביזה/סוזוקי סוויפט וכו׳ בשנים 2014-2016. מבחינתי כמה שיותר מכאני ואמין. לא מחפש יותר מזה ברכב.

יצא לי קצת לשוטט ביד 2, נתקלתי בalfa romeo MITO ידנית שנראית מעולה ותפסה לי את העין במחירים טובים וממש מעט ק״מ - מה אומרים עליה?
וגם יצא לי לראות סוזוקי סוויפט ואיביזה ידנית (איביזה לא tsi ידנית) 
כולם באיזור ה2014-2016 
המלצות למכוניות אמינות מאוד? איך לבחור יד שניה עם פער של עשור?

פורסם

אם גרמניות עדיף ידני, הרהה יותר אמין.

סוויפט/קיה ריו/ i20 אין בעיה עם אוטומט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין גדול ברכבים , אני עוד טירון בכל נושא הרכבים, ולכן לא אמליץ לך על דגם ספציפי.

אבל יש לי משהו אחר וחשוב לומר לך, ואני עושה את זה בזהירות ובלי כוונה להיכנס לאף אחד לכיס:

כתבת שאתה מחפש רכב עד 20 אלף ש"ח, ומצד שני שאתה מחפש ״כמה שפחות להתעסק במוסכים ובעיות״.

לדעתי, שני הדברים האלה פשוט לא הולכים ביחד.

אם המטרה המרכזית שלך היא ראש שקט במוסכים, כנראה שתצטרך להגדיל את התקציב לאזור ה-45–50 אלף ש"ח כדי למצוא משהו שנתון מתקדם ושמור יותר.

אם 20 אלף ש"ח זה הגג המוחלט שלך, קח בחשבון שאתה קונה רכב ישן מאוד. ברוב המקרים בתקציב הזה, הרכבים עברו כמה ידיים, לא תמיד טופלו כמו שצריך(אני בספק אם בכלל יהיה לך ספר טיפולים ), והם יגיעו ככל הנראה ללא מערכות בטיחות.

בסופו של דבר, אתה עלול למצוא את עצמך משלם את ההפרש במוסכים וביישור קו רציני ויקר.

ככה זה נראה מהצד שלי, ואני מאמין ומקווה שחברי הפורום המנוסים יותר יסכימו איתי ויעזרו לך לעשות תיאום ציפיות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...