Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

שאלה פרטית אך רלבנטית כנראה לכל בעל רכב.

יש לי סלטוס 21, תיכף בת חמש וגמעה כ-32000 קמ, כמו כן מערכת הS.S מושבתת קבוע.

הטיפול הקרוב הא טיפול 75000 או חמש שנים ובתוכו גם כוכבית לגבי החלפת מצתים.

אלא שכאן יש ענין לדעתי קצת שונה מאשר שמנים ונוזלים כי למצתים הבלאי שונה - קראתי גם באתרים אמריקאים (שם נמכר הרכב הזה גם כן) שמצתים מחליפים נסועה ולא שנים

ולכן ההחלפה המומלצת היא  לפי ק"מ ולא לפי זמן,

ולכן אשמח לחוו"ד האם אכן נכונה התייחסות זו ואין חובה להחליף מצתים כעת.

תודה ויום טוב, אבי

פורסם

הכי נכון להתיחס לשעות מנוע כי גם כשהאוטו עומד בפקק, המנוע עובד. אבל בעולם האמתי יש שנים/ק"מ ולכן אפשר להוציא את הפלגים ולראות ומקסימום לחכות עד לק"מ המומלץ. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

כאשר ביצעתי לקקטוס טיפול ביבואן, והיה צריך להחליף נאמר לי שאין צורך עדיין לכן זה לא כול שמן שמאבד את התכונה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתה לי דילמה זהה ב ASX שם יצרן המצתים הגדיר ק"מ ולא זמן. המצתים הוחלפו ב 90 אלף ק"מ (יצרן המצתים קבע 100) סה"כ יצאו במצב מעולה ולא הרגשתי שום שינוי לאחר שהוחלפו.

לא הייתי רץ להחליף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני לא הייתי ממהר כל כך להחליף. כל עוד אין בעיה כלשהי מורגשת, ויש עוד זמן (קרי, ק"מ) עד לנקודה המומלצת להחלפה. 

אם אתה מעוניין ויש לך את התקציב, תרגיש חופשי ללכת על זה, לא יכול להזיק- אם זה הכרחי כרגע, התשובה היא לדעתי לא. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר, ולא בינעירוני, אולי מוקדם יותר מהצפוי. תלוי בנסיעה שלך.

הבלאי של נסיעה בתוך העיר גבוה משמעותית מנסיעה בינעירונית.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...