Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום אוף טופיק

אני כבר תקופה מחפש אוזניות מאוד איכותיות לשימוש כללי.

אני מוכן להשקיע סכום מכובד בשביל לקבל מוצר איכותי, אני לא אוהב להחליף מוצרי צריכה כל שנתיים שלוש ומעדיף להשקיע ולקבל מוצק שיחזיק יפה כמה שנים קדימה.

אני מוכן להוציא סכום של 200-400 דולר על אוזניות שיעשו את מה שאני צריך ברמה הגבוה ביותר.

ולמרות שחשבתי שכשמוציאים סכום כזה על אוזניות מקבלים מוצר פרימיום ללא פשרות התבדיתי.

האוזניות שהיו לי לאחרונה הן:

Airpods 3 pro - הכל מעולה הסאונד בשבילי וביחס למחיר ממש לא טוב.

משם ניסיתי Sennheiser Accentum והמיקרופון פשוט ברמה ירודה ביותר, איך שיש קצת רוח או רעש סביבי לא שומעים אותי אבל הסאונד טוב מאשר באיירפודס - אחרי שבועיים האוזניות הוחזרו והוחלפו לSennheiser Momentum 4.

המיקרופון במומנטום אכן היה טוב יותר אבל הסאונד היה פחות טוב מאשר אצל האח הצעיר יותר.

אולי הבעיה בי אבל כשאני קונה אוזניות פלאגשיפ של יצרנים רצינים אני לא מוכן להתפשר על הדברים העיקריים שהמוצר אמור לספק.

השימושים הם שיחות, 4-5 ימים בשבוע חדר כושר, ויום אחד ריצה בחוץ.

לגבי נוחות זה מאוד אינדיבידואלי, אני רוצה איכות סאונד ומיקרופון ברמה הגבוה ביותר, כשאני מדבר דרך האוזניות אני לא רוצה לחזור על עצמי.

ANC קיים בכל האוזניות בטווח המחירים האלה והוא מספיק טוב בשבילי.

שומע הכל החל ממוזיקה ישראלית דרך היפ הופ ועד רוק קלאסי.

חשבתי אולי להזמין Bowers and Wilkins PI6

או

Technics AZ80\AZ100

אשמח אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון עם הדגמים הנל או משהו בסגנון שהוא יכול להמליץ.

*לא סיני בבקשה.

פורסם
לפני 7 שעות, Stangg כתב:

אחרי שבועיים האוזניות הוחזרו

יש אפשרות כזו? הרי זה מוצר חצי אינטימי. לא הייתי רוצה אוזניות שבילו באוזן זרה...

לא מזמן קניתי אוזניות open ear שלא נכנסות פיזית לתוך האוזן,

ולא היו מוכנים להחליף לי אחרי שנפתחה האריזה.

פורסם

אמריקה, וורסנו. אמריקה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Stangg כתב:

אולי הבעיה בי אבל כשאני קונה אוזניות פלאגשיפ של יצרנים רצינים אני לא מוכן להתפשר על הדברים העיקריים שהמוצר אמור לספק.

סאונד זה גם עניין של טעם.

אין לאוזניות אפליקציה שניתן להתאים בה את הסאונד? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי הרבה ביקורות טובות על הסמסונג באדס 4 פרו.

לי יש את ה 3 פרו ואני מרוצה מהם מאוד, אבל אני עושה בהם שימוש רק בחדר כושר לשמיעת מוזיקה. לא מדבר בטלפון ולא עונה לשיחות לרוב מי שרוצה שישלח הודעה.

המחיר הרשמי שלהם קצת גבוה אבל קל למצוא אותם ביותר זול.

• רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתאריך 24.3.2026 בשעה 02:44, falou כתב:

סאונד זה גם עניין של טעם.

אין לאוזניות אפליקציה שניתן להתאים בה את הסאונד? 

לאפל אין ועם Accentum הגעתי לסאונד ברמה מאוד גבוה שלצערי לא הצלחתי לשחזר בSM4 אבל בסנהייזר המיקרופון פשוט לא טוב.

בתאריך 24.3.2026 בשעה 01:34, BoazB11 כתב:

יש אפשרות כזו? הרי זה מוצר חצי אינטימי. לא הייתי רוצה אוזניות שבילו באוזן זרה...

לא מזמן קניתי אוזניות open ear שלא נכנסות פיזית לתוך האוזן,

ולא היו מוכנים להחליף לי אחרי שנפתחה האריזה.

אכן אמריקה

יש 30 יום להחזיר\לקבל זיכוי זה תלוי מוצר.

קניתי קפוצון של נייקי באיזור ה100 דולר ועל השבוע הראשון השתפשפתי באיזה קיר והיה עליו משהו חד ונוצר קרע קטן אבל מאוד מבאס.

הלכתי לנייקי חזרה התנצלו והחזירו לי את הכסף לכרטיס 😐

לקחתי את אותו קפוצון חזרתי אליה ושילמתי שוב חח

אני חושב שהם מחליפים את הגומי של האוזניה ומוכרים כOPEN BOX לפעמים בהנחות משמעותיות

בתאריך 24.3.2026 בשעה 03:57, `Infinity כתב:

ראיתי הרבה ביקורות טובות על הסמסונג באדס 4 פרו.

לי יש את ה 3 פרו ואני מרוצה מהם מאוד, אבל אני עושה בהם שימוש רק בחדר כושר לשמיעת מוזיקה. לא מדבר בטלפון ולא עונה לשיחות לרוב מי שרוצה שישלח הודעה.

המחיר הרשמי שלהם קצת גבוה אבל קל למצוא אותם ביותר זול.

נשמע מוזר לקנות סמסונג באדס לאייפון

תודה אני אבדוק.

פורסם

איך ה- Sony WF-1000XM6 לא נכנסו לרשימה שלך? הן המתחרות הכי טובות לאיירפודס (בכל הקשור ל-ANC, מיקרופון לשיחות וכו') אך עם חתימת סאונד אחרת (V קלאסי של סוני) שאולי תמצא שהיא יותר מתאימה לך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבעיה עם הסוני, זה המתאמים לאוזניות שעשויים מספוג, שהרבה לא סובלים את החרא הזה(אני למשל). 

פותח השרשור, אין לי נסיון ספציפי, אבל לפחות מבחינת ביקורות הטכניקס AZ100 מקבלות ציון מאוד טוב, בין היתר גם באיכות שיחה. 

פורסם (נערך)

כיום אני עם איירפודס פרו 3 אחרי שנים עם ביטס (שני דגמים לפחות - אחד חוטי ואחד אלחוטי) שכיסו את היכולת להתמודד עם מטאל פרוגרסיבי, האוס והיפ-הופ באופן מכובד
(אוהב בס וטרבל מודגשים במעט, המיד אצלי תמיד קצת מופחת באקולייזר..)
בבית אני שנים (רבות, מאוד) עם אוזניות אולפן של סוני, לא מחליף אותן בעד שום הון שבעולם, כיום עם MDR-M1,

לכן,

מצטרף להמלצה על הסוני WF-1000XM6 כחלופה לאיירפודס פרו 3,
אני מאוד אוהב את הסאונד של סוני, חושב שהם עושים עבודה מצויינת,
מציע לך לקרוא קצת ביקורות עליהן במקומות מביני עניין.. למשל פה:
https://www.whathifi.com/headphones/wireless-earbuds/sony-wf-1000xm6

לגבי הסופיות - אתה יכול לנסות את Comply שעושים יופי של סופיות, שירתו אותי נאמנה לא מעט שנים בכמה וכמה דגמים.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

להוציא את האיירפודס, שחסרים אפליקציה עם אקולייזר, לאחרים יש אפשרות להתאים את הסאונד לטעם של המאזין ולהקלטה, עם האקולייזר של אפליקציית האוזניות. כמובן גם שינוי באטמים יוצר הבדל גדול, בייחוד לבאס (ושינוי בבאס משפיע על כל תחושת הסאונד. כלומר, לפעמים עודף בגבוהים הוא למעשה חוסר בנמוכים...).

הרבה עוסקים בסאונד של אוזניות ומתעלמים מזה שלהקלטות/מיקסים שונים גם יש סאונד שונה. יענו, לפעמים ההדגשה בבאס היא בכלל בהקלטה...

כך או כך, אין שום סיבה להיות תקוע עם ברירת המחדל של האוזנייה (אלא אם אתה תקוע עם איירפודס).

בפיקסל שהיה לי התקנתי אפליקציה של אקולייזר גלובאלי, שהשפיעה על כלל הסאונד שיוצא מ-BT. זה דרש התקנה עם Sideload של תוכנה, אבל עבד מצויין, כשהיה לי פרופיל שונה לאוזניות ולסטרימינג למערכת.

באייפון לא בדקתי, לא יודע אם בכלל יש אופציה כזו. 

וכמובן שלאייפון אין High Res בסטרימינג. 

זה בטח לא כל כך משנה באוזניות שיש לי (זולות), ואת מלאכת הסטרימינג בבית אשאיר לפיקסל (שכרגע עושה מילואים אצל מישהו ששבר את הטלפון שלו).

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 25.3.2026 בשעה 19:40, madmaxx כתב:

איך ה- Sony WF-1000XM6 לא נכנסו לרשימה שלך? הן המתחרות הכי טובות לאיירפודס (בכל הקשור ל-ANC, מיקרופון לשיחות וכו') אך עם חתימת סאונד אחרת (V קלאסי של סוני) שאולי תמצא שהיא יותר מתאימה לך. 

בתאריך 28.3.2026 בשעה 13:14, Super_T כתב:

כיום אני עם איירפודס פרו 3 אחרי שנים עם ביטס (שני דגמים לפחות - אחד חוטי ואחד אלחוטי) שכיסו את היכולת להתמודד עם מטאל פרוגרסיבי, האוס והיפ-הופ באופן מכובד
(אוהב בס וטרבל מודגשים במעט, המיד אצלי תמיד קצת מופחת באקולייזר..)
בבית אני שנים (רבות, מאוד) עם אוזניות אולפן של סוני, לא מחליף אותן בעד שום הון שבעולם, כיום עם MDR-M1,

אוזניות שמע

לכן,

אני מאוד אוהב את הסאונד של סוני, חושב שהם עושים עבודה מצויינת,
מציע לך לקרוא קצת ביקורות עליהן במקומות מביני עניין.. למשל פה:
https://www.whathifi.com/headphones/wireless-earbuds/sony-wf-1000xm6

לגבי הסופיות - אתה יכול לנסות את Comply שעושים יופי של סופיות, שירתו אותי נאמנה לא מעט שנים בכמה וכמה דגמים.

בהצלחה.

תודה רבה לכולם על ההמלצות, בסוף הזמנתי את הXM5 כי הם בהנחה יפה מאוד, ודי דומות לXM6.

השתמשתי בהם כרגע רק יום אחד ואני מאוד מרוצה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, Stangg כתב:

תודה רבה לכולם על ההמלצות, בסוף הזמנתי את הXM5 כי הם בהנחה יפה מאוד, ודי דומות לXM6.

השתמשתי בהם כרגע רק יום אחד ואני מאוד מרוצה.

אישית לא הסתדרתי עם הXM5, קניתי אותן אחרי שהלכו לי הXM4 וממש לא הסתדרתי איתן -

מכרתי אותן וקניתי XM4 יד שניה.

דבר ראשון האטימה שלהן עם כל הכריות המסופקות הייתה גרועה - או שהאוזן כואבת אחרי רבע שעה או שאין אטימה בכלל.

דבר שני שהפריע לי מאוד זה החומר של האוזניות עצמן - פלסטיק מחליק שמקשה על ההוצאה מהקייס שלהן-

אז אם אתה עם אצבעות לא שמנות והכריות מתאימות לך לאוזן מדובר באוזניות מעולות, לצערי לי הן פחות התאימו.

פורסם

מסכים - ההבדל יהיה בעיקר בחתימת סאונד במקרה הזה.

האיירפודס הרבה יותר ״שטוחות״

בתאריך 29.3.2026 בשעה 04:07, falou כתב:

וכמובן שלאייפון אין High Res בסטרימינג. 

בא נעשה סדר שניה - אין דבר כזה lossless אמיתי על Bluetooth - זה פשוט טכנית לא אפשרי.

כל אחד עושה פשרות לגבי זה או משחקי מילים.

That said - אם תהייה לא מרוצה מהסוני - יש לי המלצה קצת שונה שלי (ולעוד חברים) שינה המון עם האיירפודס:

Comply TrueGrip MAX | Premium Memory Foam Replacement Earbud Tips for Apple AirPods Pro Gen 3 | Long Lasting Comfort, MAX Durability, Secure Fit, Superior Noise Isolation| White (S/M/L) (3 Pairs) https://a.co/d/02BTIyd2

לגבי הסופיות - אתה יכול לנסות את Comply שעושים יופי של סופיות, שירתו אותי נאמנה לא מעט שנים בכמה וכמה דגמים

בדיוק כמו שציינו פה.

גם האיטום (שמשפיע מאוד על הסאונד) וגם איך שהן יושבות באוזן. ה3 - אף אחד מהגדלים המקוריים לא ישב לי בול באוזן.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...