Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב מיועד לבן 19 עם וותק של שנתיים

גר במרכז ולומד במכללת כנרת (באמצע השבוע גר בטבריה)

נסיעות של 180 קמ פעמיים בשבוע + נסיעות של כ15 קמ פעמיים ביום באמצ"ש

נדרש:רכב ידני ולא אוטומט!  טיפולים וחלקים זולים. . תמורה לכסף.

לא נדרש : מקום מאחור, 5 דלתות, מקום בבאגז', ביצועים, חסכון בדלק, סחירות, ביטוח מקיף

רכבים שחשבתי עליהם: פיאט פנדה,פונטו, פג'ו 107, קליאו 2011-13 (עם מנוע 1149), פג'ו 208 (שאינו הפיורטק המהולל), סיאט MI, קיה סיד/ריו, טיפו, X500.

אין לחץ זמן 

דיעות על הרשימה? רעיונות נוספים? 

עריכה אחרונה על ידי INDY1
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שתמצא במצב טוב.

בגדול הייתי מנסה לכוון לסופר מיני כמו הפונטו, קליאו וכו'.

קליאו אתה יכול לחפש גם מהדור השלישי וגם מהרביעי, קח בחשבון שהן חלשות בטירוף עם מנוע 1.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין 208 ידנית שאינה פיורטק. 

הייתי מתמקד במכומיות  קצת יותר גדולות כמו פונטו, קלאיו וריו ולא במכוניות מיני כמו 107 שנועדו בעיקר לנסיעה עירונית.

טיפו ידנית נדירה ביותר,  סיד אני בכלל לא בטוח ששווקה עם מנוע בנזין עם גיר ידני.

ריו ידנית 1.2 2012-2016 יש יחסית הרבה וזו בחירה טובה. רכב אמין ופשוט ביותר. 

יש גם מעט יונדאי i30 עם מנוע 1.4 וגיר ידני בדור שהתחיל ב 2013, אם תמצא כזאת זו גם אופציה טובה.

פורסם

ניסאן מיקרה.

היתה כזו לבן שלי מודל 2012 , גילתה אמינות גבוהה חוץ מבורר חום / קור שהתקלקל ולא תוקן כי נשאר במצב קור.

המזגן מקפיא.חסכונית בדלק ובטיפולים.

נמכרה תוך כמה שעות מהפרסום ללא בדיקה.

אגב , נדמה לי שלרנו קליאו מזגן חלש

• רעיון טוב! 1
פורסם

בוא נעשה קצת סדר:

רוב המכוניות בתקציב הזה יהיו נבלות שחוטות וגמורות ומי שמוכר אותן אפילו שיכתוב שהפרידה קשה עליו, בתוך תוכו היה שמח אם היה נופל על הרכב כתב"מ בחניה.

לניסן מיקרה אגב יש מחלה בכפתור הדלקה של המזגן שעולה לא מעט. 

אני אישית הרגשתי בו כמו מלגזה אבל אולי לדרישות שלו זה יספיק. 

יותר חשוב לחפש מכונית עם תיעוד טיפולים מסודר עד כמה שניתן ולבדוק שהמכלולים בה עובדים.

מציע לקרוא את הסקירה שלי מהפיג'ו שמכרתי ממש לא מזמן אותה רכשתי בתקציב מוגבל לפני 6 שנים:

אתה רציני?! גם החלון ידני?! או: סיכום 6 שנים עם מיצי האריה - פיג'ו 208 ידנית שנת 2014

מציע גם לראות את הסרטון הנל:

פורסם

לא מסכים לגבי נבלות, ברכב ידני במיוחד לא אסיאתי אפשר למצוא דברים יפים פחות מ 10 שנים על הכביש עם פחות מ 100 אלף בגבול העליון של התקציב שלו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אפשרי, צריך לבדוק שלא עשו לק"מ "דיאטה" ויצא לי בחיפושים שלי לפגוש רכבים ללא תיעוד טיפולים עם יותר מדי כיסויים יותר מדי חומרי הברקה שהסתירו בלאי בכל מיני חלקים של הרכב

או בעלי רכב שגימגמו שנכנסתי איתם לפרטים על העבר של הרכב. 

לי לקח בזמנו מעל חודשיים למצוא את הפיג'ו ההיא.

היום גם בגלל שיד 2 עשו שינוי ונותנים עדיפות לסוחרים אז כל בעל רכב ביד 2 מרגיש שהרכב שלו הוא היחיד בעולם ותוקע מחיר אפילו שהוא יד 8 עם 200 אלף ק"מ. 

פורסם

מעניין אותי אגב אם העניין הזה של סוחרים רלוונטי למכוניות ידניות, מכרתי 2 מכוניות ידניות אחת באיזור 55 אלף ש"ח (סוזוקי איגניס)  והשניה באיזור 20 (קיה ריו) בשנים האחרונות ולא התקשרו אלי סוחרים בכלל אחרי פרסום המודעות ביד 2.

שתי המכוניות היו יד ראשונה עם נתונים טובים.

• מעניין 2

פורסם

קליאו דור 3 תהיב נוחה מאוד ויש גם בקרת שיוט, היא לא זריזה נגיד זאת כך.

דור רביעי קשיח יותר אבל בטיחותי יותר.

לדור 4 יש גם מנוע 0.9 טורבו חזק יותר אך מזגן לחלק מרגיש חלש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פירסבי עשו טרייד על הקקטוס 2016 ידני בלי בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתה לנו בשכונה עד לפני כמה ימים I20 ידנית עם ק"מ נמוך ושלט למכירה

אני אבדוק אם היא עדיין שם ואצלם לך, בכל מקרה זאת עדיין אופציה מעניינת לחפש

עוד אופציה טובה פורד פיאסטה

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...