Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, Nico62 כתב:

טוב, נראה לי אנחנו מתחילים להסכים יותר. הצגנו שני אופציות, רכב יותר צנוע ולעיתים קצת יותר חדש / זול לאחזקה או רכב מעט יותר ישן/מותג פחות מבוקש אך יותר מפנק. פותח השרשור בטח יכול לבחור בעצמו מה הוא מעדיף, אם בכלל הוא עוד קורא פה, זמן מה שלא הגיב.

בהחלט קורא ועוקב... תודה Nico62

לענין האלטו - המיועד ישב באלטו ולא הרגיש צפוף - בכל מקרה כרגע נוסע באוטובוס אז הכל יותר טוב מהקיים

פורסם
לפני שעה, `Infinity כתב:

לא מכיר את הדגם

ואין לי קשר למוכר

אבל מתאים בגודל ובתקציב, אולי שווה לשקול או לפחות להתייעץ לגבי הדגם בפורום:

image.thumb.png.9d45274a6f2c511047dc48830e3e2956.png

מטריף אותי שכותבים יד שלישית על רכב שהוא יד רביעית.

פורסם
לפני 38 דקות, INDY1 כתב:

בהחלט קורא ועוקב... תודה Nico62

לענין האלטו - המיועד ישב באלטו ולא הרגיש צפוף - בכל מקרה כרגע נוסע באוטובוס אז הכל יותר טוב מהקיים

אכן האלטו לא צפוף לנהג

פורסם

הייתה לי פנדה, שנסעה בעיקר בין עירוני ודווקא היה בסדר, היא הייתה בין הנוחות לקטגוריה אבל כמו כול רכב מיני עיקר הבעיה הייתה בעליות והמרווח מאחור, מקדימה לא אמורה להיות בעיה ברכב מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכוניות סופר מיני עם איזור 80 פלוס כ"ס כמו ריו ומיקרה 1.2 עם גיר ידני, בתפעול נכון עולות בעליות יופי וסבירות בבנעירוני וזה צריך להיות הכיוון. 

פחות מזה, אני לא ממליץ. למרות שאפשר לנסוע ויש את ההוא שנוסע כל יום 300 ק"מ עם פיז'ו 107 והכל בסדר.

ועדיין, מכוניות מיני עם מנוע 1.0 אטמוספרי  תוכננו לשימוש עירוני עם גיחות לפרוורים פה ושם ולא לכיסוי מרחקים ארוכים על בסיס קבוע. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

לגמרי יש קשר ישיר בין רכבים שמתוכננים היטב ברוחב שלהם והמרווח לנהג.

מוציא רגע סיניות שתוקעים קונסולה חצי מטר בין הנהג לנוסע במושב הקדמי שזה טמטום של הנדסת אנוש שמתכננים רכב שופוני לאנשים קטנטנים.
ברכבים שבהם תוכננו המושבים הקדמיים כפי שצריך ההבדל בין רכבים צרים לרחבים מורגש. זה ההבדל בין לשים את היד בנוחות על המשענת בדלת לבין להיות תקוע על הכתף בדלת/קורה קדמית או המרפק תקוע באי נוחות על הדלת…

אולי לא רלוונטי לכל אחד? יש מצב. אני נתקל במצבים האלה לעיתים קרובות וגם ברכבים פחות זעירים מסוזוקי אלטו.

אבל שוב פעם זה לא רלוונטי, פותח השרשור אמר שבדקו את הרכב ולו אישית היה נוח וזה מה שחשוב. (מקווה שגם עלו לבין עירוני וחוו רעשי כביש ורוח במהירות גבוהה שמשקפת שימוש יומיומי)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...