Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
יש משהו מוזר מאוד באפליקציה של יס בטלוויזיה בצפייה בהמשך שהיא פשוט לא תמיד זוכרת איפה עצרתי.
אני אנסה להסביר אם בנטפליקס הפרק/סרט עוצר ממש איפה שעצרת בYES הוא לא תמיד זוכר בכלל שראית את התוכן ואז לא מכניס לקטגורייה של המשך צפייה או שלפעמים הוא לא עוצר בזמן שעצרתי אלא לפני .
מישהו יודע אם זה ניתן לשינוי או "חשוף מרפא" ?

פורסם
Just now, גולדן191 כתב:

מה מונע ממך להתקשר לתמיכה שלהם? זמני המתנה פסיכיים?

למשל + להסביר לנציג גנרי את הבעיה משהו שאולי חוכמת ההמונים יכולה לפתור בפוסט.

פורסם

האם אתה דואג לצאת מהסרט בצורה מסודרת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

האם אתה דואג לצאת מהסרט בצורה מסודרת?

מה הכוונה? אני לא כל כך הבנתי את הפרוצודורה שלהם . ניסיתי פשוט ישר להעביר ערוץ לא עובד, וגם ניסיתי לעצור ואז להעביר ערוץ גם לא כזה עוזר

פורסם

גם אני נתקל בזה.

במסך הבית, תחת המשך צפייה:

לפעמים זה זוכר את הפרק שהייתי בו ואת הנקודה שהפסקתי לצפות.

לפעמים מופיעה התוכנית אבל הנקודה שהוא זוכר היא לפני הנקודה האחרונה שצפיתי בה.

לפעמים הוא מחליט להחרים את הסדרה שאני צופה בה ואז היא בכלל לא מופיעה שם ואני צריך לחפש אותה בכל פעם מחדש, אבל כשאני מוצא אותה היא מופיעה עם נק׳ צפיה אחרונה.

נראה כמו באגים של האפליקציה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 שעות, פינדר כתב:

גם אני נתקל בזה.

במסך הבית, תחת המשך צפייה:

לפעמים זה זוכר את הפרק שהייתי בו ואת הנקודה שהפסקתי לצפות.

לפעמים מופיעה התוכנית אבל הנקודה שהוא זוכר היא לפני הנקודה האחרונה שצפיתי בה.

לפעמים הוא מחליט להחרים את הסדרה שאני צופה בה ואז היא בכלל לא מופיעה שם ואני צריך לחפש אותה בכל פעם מחדש, אבל כשאני מוצא אותה היא מופיעה עם נק׳ צפיה אחרונה.

נראה כמו באגים של האפליקציה.

בדיוק אצל נטפליקס ודיסני + וגם בHBO MAX זה עובד מושלם באסה שככה זה עובד באפליקציה של בין החברות סטרימינג היקרות בשוק...

פורסם (נערך)

אני בסטינג, ונתקלתי באותה בעיה ביום שלישי.

הפתרון שמצאתי הוא להסיר את האפליקציה -> לעשות הפעלה מחדש לטלויזיה -> להתקין אפליקציה מחדש  -> עוד פעם הפעלה מחדש לטלויזיה.

אח"כ להתחבר מחדש לחשבון דרך האפליקצייה.

אממה... אני נתקלתי בבעיה בשלב החיבור מחדש לחשבון באפליקציה. הייתי צריך להתקשר פעמיים לתמיכה טכנית שלהם עד שהגעתי למישהו שידע איך לטפל בבעיה (התומכת הראשונה טענה שזה בעיה בשרת אימות. היא מעבירה פנייה בנושא).

מודה - הייתי כבר על סף התנתקות ומעבר לאמזון/ נטפליקס.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
בתאריך 6.2.2026 בשעה 05:31, guya72 כתב:

אני בסטינג, ונתקלתי באותה בעיה ביום שלישי.

הפתרון שמצאתי הוא להסיר את האפליקציה -> לעשות הפעלה מחדש לטלויזיה -> להתקין אפליקציה מחדש  -> עוד פעם הפעלה מחדש לטלויזיה.

אח"כ להתחבר מחדש לחשבון דרך האפליקצייה.

אממה... אני נתקלתי בבעיה בשלב החיבור מחדש לחשבון באפליקציה. הייתי צריך להתקשר פעמיים לתמיכה טכנית שלהם עד שהגעתי למישהו שידע איך לטפל בבעיה (התומכת הראשונה טענה שזה בעיה בשרת אימות. היא מעבירה פנייה בנושא).

מודה - הייתי כבר על סף התנתקות ומעבר לאמזון/ נטפליקס.

והבעיה נפתרה לפחות ?

פורסם (נערך)

במחשבה שניה, יתכן שהבעיה היא למעשה בשרתים של יס/ סטינג, ובעיית ההתחברות שהיתה לי אח"כ קשורה לזה.

הבעיה שאינני יודע מה תמיכה טכנית עשו בדיוק (אולי איפוס לחשבון ? ), כך שאינני יכול לתת תשובה ודאית.

@lolmit

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד שאלה , 
ידעו לכם איך מסדרים את העניין עם הזה של הקטגוריה של ה-4K ביס היא ממש למטה? אני רוצה לסדר את הקטגוריות צפייה ולעלות אותה למעלה כי זה ממש מעצבן כל פעם לגלול עד למטה..

פורסם

השאלות האלו צריכות להיות מופנות ליס, לא לפה. זה המגבלות באפליקציה ויש רק גרום 1 שיכול (וכנראה שלא) יפתור אתם.

פורסם
לפני 34 דקות, shake כתב:

השאלות האלו צריכות להיות מופנות ליס, לא לפה. זה המגבלות באפליקציה ויש רק גרום 1 שיכול (וכנראה שלא) יפתור אתם.

אני חושב שדי ענית לעצמך בתאכלס אין מה להתקשר ולשאול כי התשובה כנראה כתובה מראש לכן אני שואל אם מישהו נתקל בחוסר נוחות הזאת והצליח לסדר באופן עצמאי

פורסם (נערך)

אתה לא אמור סתם להתקשר ליס לדעתי לתמיכה, אלא לבקש שזה יעבור עם מס' פניה למחלקה רלוונטית שמטפלת ב GUI וכאלה, ולדאוג שיחזרו אליך עוד X ימים לגבי זה (נניח 7 ימי עסקים)

במידה ואתה נתקל בבלבול מצד הנציג, לבקש לדבר עם מנהל.

אסרטיביות.. נחוצה במקרה הזה

לא אומר שאין לך את זה, אומר שנחוצה כאן יותר אסרטיביות מהממוצע

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...