Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

לאחרונה אני שומע על המוסך שלי (אני מטפל אצלו למעלה מ 12 שנים) יותר מידי תלונות של חוסר אמינות ומעשי נוכלות.

לעניות דעתי איתי הוא בסדר כי הוא חבר טוב, אבל משהו בפנים אומר לי שאני צריך להיות זהיר.

לאחרונה רכשתי סקודה סופרב מנוע 1.8 ליטר דגם סטייל שנת 2018.

במעמד הרכישה ידעתי כי צריך להחליף את משאבת המים ואת תושבת המנוע השמאלית, זה נלקח בחשבון בעת הקניה.

לכן אני מעוניין לדעת כמה אמורים לעלות הטיפולים שהוא עשה לי (אפילו כמה מהם) ע"מ לדעת אם בעתיד לטפל אצלו או למצוא מוסך אחר.

1. משאבת מים גרמנית הכוללת תרמוסטט (לא מקורית, לטענתו מיוצרת במפעל שמייצר את המקורי. אני לא קונה את זה).

2. טיפול 10,000הכולל החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן, ברקסים קדימה (לא סיני), צלחות חדשות (לא זוכר של איזו חברה).

3. חיישן גובה שמן.

4. אלטרנטור משופץ, תושבת מנוע שמאלית.

כמה אמור לעלות כל טיפול מהנ"ל? כמובן שכולל עבודה.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי HakarisH
פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

למה שלא תלך למוסך רון המומחה בקונצרן VW? שומעים עליו ביקורות מעולות מכל כיוון ולא קראתי אפילו ביקורת אחת שלילית האמת

היי. תודה על המענה.

גם אני שמעתי עליו רק דברים טובים. הבעיה שאני רוצה לדעת אם להתעמת עם המוסך שלי ולבקש החזר על החזירות? או שאלו המחירים? 

פורסם

אנשי מקצוע בכלל לרבות מוסכים, לא מספקים החזר על עבודה שבוצעה ושולם עליה גם אם מצאת מקום אחר זול יותר. 

לא כתבת כמה שילמת וגם אם היית כותב לא ניתן לדעת ללא פרטים על החלפים שהותקנו.

בפעם הבאה פשוט תתייעץ ותעשה סקר שוק לפני שאתה מזמין עבודה. 

• אהבתי 3
פורסם

צריך לדעת אם הוא נתן לך הצעת מחיר בכתב או שלא, כמה זמן וכסף הוא גבה על העבודות ועוד, בקיצור חסרים פרטים. קשה לזרוק לך דברים סתם כך, אבל החזר תוכל לקבל דרכו או דרך בית המשפט אם מגיע לך. מחירים של חלק מהחלפים תוכל למצוא באינטרנט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 24.11.2025 בשעה 16:23, HakarisH כתב:

. משאבת מים גרמנית הכוללת תרמוסטט (לא מקורית, לטענתו מיוצרת במפעל שמייצר את המקורי. אני לא קונה את זה).

אם הכוונה ל- OEM -

אז כן, הוא צודק במקרה הזה.

אין לך מה לחשוד פה.

עריכה אחרונה על ידי NickName1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...