Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
מדובר בביטוח סיעודי מכבי "אחריות לעתיד" של כלל.
אני פתחתי את הפוליסה הזו לפני למעלה מ- 20 שנים. אישתי אומרת לי שחבל על הכסף, עדיף שישכב אצלנו מאשר אצלם וש"הם בכל מיקרה הרי לא משלמים". 
יש כזאת לשנינו.
אני השתכנעתי והשרשור כאן הוא לא למטרת שיכנוע לרדת מזה ושזה כן דבר טוב, אלא איך הכי מהר, זול ופשוט אני מבטל את הפוליסות?
האם אתר 'נתק' יעבוד פה?

image.png.ccb10400bdfe3f4a09756239e3afd08a.png

פורסם

אני מניח שחברת הביטוח תשמח לבטל את הביטוח, אחרי ששילמת למעלה מעשרים שנה ובדיוק כשאתה הופך לסיכון סטטיסטי עבורם.

מציע לך לבדוק שוב ולהתייעץ עם מישהו שמבין ושאתה סומך עליו.

לפני כשעה, ירחמיאל כתב:

הם בכל מיקרה הרי לא משלמים

לצערי אבא שלי נפטר השבוע, אבל בשנים האחרונות הוא בהחלט קיבל תשלומים חודשיים מהביטוח, ללא שהערימו קשיים מיוחדים. וזה היה משמעותי במיוחד בשנה האחרונה שבה היה במוסד סיעודי שעלה 18 אלף שקל בחודש (הביטוח כיסה 10 אלף כל חודש).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@פינדר - תנחומים.

אני מניח שאבא קיבל את הכיסוי מביטוח פרטי.

הביטוחים של קופות החולים נמצאים בצרות צרורות. לפני חצי שנה היה משבר בביטוח של ״כללית״, בינתיים האוצר שינה מהותית לרעה את הקריטריונים לקבלת תשלומי הביטוח וגם הקטין אותם, מה שקנה עוד שנתיים של שקט.

אנחנו נמצאים כעת בהליך תביעה מול הביטוח הסיעודי של חמי - במקרה זה ״כללית״, אבל דומני שלביטוחים הקבוצתיים של כל הקופותֶתנאים זהים - נראה מה תהיה התשובה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

מניח שאבא קיבל את הכיסוי מביטוח פרטי.

זה היה ביטוח של קופת חולים לאומית באמצעות מנורה מבטחים.

אני לא בקי במצב הנוכחי של הביטוחים הללו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@פינדר, מצטער לשמוע. מי יתן ולא תדעו עוד צער. 

ירחמיאל, מה לגבי פשוט לפנות לקופה? קח ליד מסמך של הביטוח, ותראה אם יש שם מספרי טלפון\מוקד שירות\AI בוואטסאפ\אווז דואר או משהו שניתן לפנות דרכו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אם כך כנראה מדובר בביטוח ותביעה מלפני הרבה שנים, או שהיתה לו הרחבה משמעותית. חוץ מזה, גובה התשלום תלוי במקום שהיית המבוטח (בית או מוסד) ובגיל ביום הגשת התביעה.

@ירחמיאל אני חושב שאתה צריך להתחיל בבחינת תנאי הביטוח שלך - עלות וכיסוי. והאם יש לך מקור אחר לשלם טיפול סיעודי אם אין ביטוח.

ולגבי עלויות - בשבועות האחרונים בדקנו עלויות אשפוז סיעודי לחמי וגם לסבה של אחת הכלות, לשניהם בחיפה והסביבה. מתחיל ב-18,000 ש״ח לחודש, אבל במקומות הטובים באמת מדובר ב-22,000-30,000 ש״ח בחודש, בהתאם לתנאי השהיה. לשניהם הוחל בתהליכי גיוס עובד זר, וגם זה עולה לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.7.2025 בשעה 08:17, ירחמיאל כתב:

איך הכי מהר, זול ופשוט אני מבטל את הפוליסות?
האם אתר 'נתק' יעבוד פה?

אין קשר לאתר נתק.

לפנות למזכירות קופ"ח מכבי. לבקש לבטל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני כמה שנים גילינו שעשו לנו לכל המשפחה ביטוח סיעודי מבלי שביקשנו או חתמנו.

חלק גדול מהתשלום החודשי הלך לשם.

עברנו תהליך מתיש של עשרות שיחות טלפון ומיילים, עד שעשו טובה וביטלו והפסיקו לגבות.

ניסיתי לברר את החוקיות של לבטח אדם בלי לשאול אם הוא מעוניין בכלל,

ומסתבר שמתישהו יצא חוק שמותר להם, והלקוח (השבוי) צריך למצוא את האותיות הקטנות ולבטל.

ככה ששנים של תשלומים הלכו לפח ואין סיכוי לקבל החזר.

פורסם

אין היום פוליסות סיעוד חדשות, תשקול אם אתה רוצה לבטל.

באתר של כלל רשום מי הסוכן ביטוח שעשה ואתה יכול ליצור קשר איתו בנוגע לפוליסה.

בכל מקרה אחרי 20 שנה, אתה תקבל דמי סיעוד חלקיים לפי הטבלה שצירפת, במכפלה לפי הסכום שביטחת, במידה ותצטרך.

אז אפילו וביטלת, אתה זכאי לדמי סיעוד על חשבון תשלומי  העבר, אל תשכח את זה.

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

רק עוד הסבר על הטבלה, כנראה הצטרפת בגיל 41, אם אתה בן 61 היום על כל 1000 שקל ביטוח תקבל אם תפסיק לשלם 661 שקלים במקרה ביטוח על הפוליסה המסולקת.

בזמנו הסוכן ביטוח שלי אמר ששווה לבטח ילדים בני 0, כי אחרי 30 שנה אפשר לבטל וזה יוצא בערך 90 אחוז, אז חבל לשלם יותר.

למרות שאם היית משקיע את הסכום בשוק ההון יכול להיות שהיה מספיק כסף בצד כמו הביטוח.

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...