Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

כשאתה קונה BRZ יש אמירה!

כשאתה קונה יונדאי שכל מה שמפריד בינך לבין הליסינג של השכן זה הספויילר זאת לא אמירה.

רוצה 5 שניות למאה... קח חשמלי בפחות כסף.

לא מבין את ההתלהבות.

סליחה שהרסתי את החגיגה.

נכון, בBRZ יש בהחלט אמירה.
אבל 0-100 זה לא הפרט המעניין.
יש פה מתלים אדפטיביים (חשוב מאוד, בטח בדיילי), הגה יחסית טוב, מושבי באקט טובים, בלמים ממש טובים, כיול ספורטיבי וחיזוקים ו... דיפרנציאל מוגבל החלקה. תוסיף לזה צליל ספורטיבי שמאוד חשוב לאווירה ואני לא מבין למה שחשמלי יכנס פה באותו משפט.
כן, למי שחשוב תאוצות -> קנה חשמלי. מודל 3LR רכב פצצה.

למי שמחפש רכב ספורטיבי? האמן לי, אני יודע מה זה חשמלי מהיר, זה לא זה... והיו לי תקוות אחרות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 6

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בונה על לקנות רכב כזה ב-10 שנים הקרובות(מה לעשות אני עוד לא הייטקיסט, ואין ירושה שמנה בדרך). רק יכול לפנטז. וחלק מהפנטזיה זה לקרוא ביקורות וסיכומים של אנשים.

בעידן של טאבלטים על 4 גלגלים שצצים כול יומיים בשאר שמות אליאקספרס כאלה ואחרים, יש מעט רכבים שמעניין אותי לקרוא ביקורת עליהם. האלנטרה תהיה חלק מהקבוצה הזאת.  

• אהבתי 9
פורסם

למרות שהן מיצרות פי 1000 מכוניות משעממות, אני יכול בלי קושי למנות לפחות 10 דגמי ספורט נחשקים גם של טויוטה וגם של רנו.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, ניקו פ. כתב:

לא מבין את הביקורת. 

מה הקשר שם וספורטיביות. למה סדרה 1 ספורטיבית? עגלה עם סמל שחולמים עליו. 

למה לרנו יש שם? מישהו חולם על רנו בתור ילד? אולי מוסכניקים.

והנה מגאן אר אס - הדור הראשון הייתה מכונית שאני אישית לא חושב שאפשר להגיע לדיוק, איזון וכיף במכונית הנאה קדמית יותר ממנה. הייתה פשוט הוט האצ׳ מושלמת ועם מלא סקס אפיל, על אף שהיא רנו.  

למה לטויוטה יאריס יש שם?

מישהו חולם על יאריס בחניה? 

והנה יש בדרך לעולם יאריס gr עם 600 כ"ס ומנוע אחורי. אשכרה מכונית ראלי חוקית לכביש שהייתי לוקח גם לפני פרארי ובוודאי שלפני brz או כל מה שצוין כאן. 

כל יצרן שמייצר מכונית ספורטיבית מוצלחת, ועוד מתמחר אותה תחרותי, מבורך. 

סקס אפיל זה לחלוטין דבר סובייקטיבי. 

ספורטיביות זה הרבה דברים אחרים לפני 0-100, בעיניי.

מכוניות הוא האצ׳ קיימות בשביל אנשים שאוהבים נהיגה ספורטיבית באמת וצריכים גם פרקטיות. זה סגמנט די מצליח בעולם וטוב שיונדאי הביאו את המכונית הזו (שלטעמי גדולה וכבדה, אך הביקורות מאנשים שמבינים יותר ממהי חיוביות מאוד, אז קטונתי). 

היא לא כזאת כבדה כמו שהיא נראית. באופן מפתיע שוקלת כמעט אותו הדבר כמו ה 30N (ואמורה להיות יותר מוצלחת) 

יחסית לגודל החיצוני היא מפתיעה במשקל ממש סביר. 

חוץ מזה מסכים עם ההודעה שלך אבל מבחינת תודעה למותג GTI של וואג כן יש יותר כוח מליונדאי, לא סתם האסטרטגיה של יונדאי עם הרכב וסדרת N בכלליות זה להציע הכי הרבה ערך לכסף ולא במקרה היא הזולה יותר בסגמנט (בחו״ל, עד לאחרונה טרום האלנטרה N היתה יקרה בצורה לא הגיונית בארץ) 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)

השאלה שלי האם זה יכול לגרום לצ'מפיון להביא קופרה לאון גיר ידני לשם תחרות? או כל קומבנציה אחרת עם גיר ידני ?

עריכה אחרונה על ידי shrie
  • אהבתי 1
פורסם

תודה על התיקון. היה זכור לי נתון אחר אבל אולי טעיתי או שהנתון לא היה נכון בכתבה. 

בהחלט משקל יפה למשפחתית גדולה. 

לפני 31 דקות, Doron_Z כתב:

היא לא כזאת כבדה כמו שהיא נראית. באופן מפתיע שוקלת כמעט אותו הדבר כמו ה 30N (ואמורה להיות יותר מוצלחת) 

יחסית לגודל החיצוני היא מפתיעה במשקל ממש סביר. 

חוץ מזה מסכים עם ההודעה שלך אבל מבחינת תודעה למותג GTI של וואג כן יש יותר כוח מליונדאי, לא סתם האסטרטגיה של יונדאי עם הרכב וסדרת N בכלליות זה להציע הכי הרבה ערך לכסף ולא במקרה היא הזולה יותר בסגמנט (בחו״ל, עד לאחרונה טרום האלנטרה N היתה יקרה בצורה לא הגיונית בארץ) 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

והנה מגאן אר אס - הדור הראשון הייתה מכונית שאני אישית לא חושב שאפשר להגיע לדיוק, איזון וכיף במכונית הנאה קדמית יותר ממנה.

לדעתי אתה מתכוון לדור השלישי של המגאן, שהוא הדור השני שהייתה לו גרסת RS.

לפני שעה, shrie כתב:

השאלה שלי האם זה יכול לגרום לצ'מפיון להביא קופרה לאון גיר ידני לשם תחרות?

לא חושב שעדיין מייצרים את ה-VZ בגרסה ידנית.

לפני 5 שעות, mcshmupi כתב:

על הvr6 אומרים שהוא

"best sounding 6 cylinder engine"

רחוק מזה.

לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

עוד לא שמעתי על מישהו שחולם שיום אחד תהיה לו יונדאי.

זו לא מכונית לחלומות, גם על סובארו לא חולמים.

חולמים על פורשה.

האלנטרה הזו היא מכונית למציאות, במחיר מציאה.

עריכה אחרונה על ידי Avia
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

בתור בנאדם עם ילדים שלא רוצה יותר מרכב אחד במשפחה, בהחלט אשקול את הדגם כשיגיע זמן להחליף את הרכב הנוכחי. קשה עד בלתי אפשרי למצוא בארץ רכב עם גיר ידני ואבזור וביצועים טובים, אז מבחינתי זאת באמת מציאה. רק מקווה שהם לא יוותרו על הדגם הידני עד אז.

פורסם
לפני 11 שעות, GTאי כתב:

אני לא רואה שוק גדול לרכב הזה. אוקטביה מרגישה פרימיום ביחס ליונדאי (שיהיו בריאים)

מי שרוצה ספורט במחיר הזה קונה BRZ, מי שרוצה ספורטיבי מחפש חבילה יותר שלמה ו 30 אלף לא יעשו את ההבדל.

אבל סחתיין על התמחור שלהם

לפי הביקורות, אלנטרה ידנית היא הדבר הכי קרוב שיש לברז עם 4 דלתות.

אז מי שרוצה ספורט וצריך דלתות מאחור, זה האוטו בשבילו.

ולפחות כרגע, מי שרוצה לקנות ברז צריך לפנות ללוחות.

פורסם

טוב אז רשום שרק באוקטובר נובמבר יגיע הרכב. יש עוד זמן לראות אם צ'מפיון יביאו משהו שיתחרה.

אחרת אני קונה את הידנית. תהיה יונדאי ראשונה שלי גם.

• אהבתי 7
פורסם
לפני 14 שעות, Avia כתב:

לדעתי אתה מתכוון לדור השלישי של המגאן, שהוא הדור השני שהייתה לו גרסת RS.

לא חושב שעדיין מייצרים את ה-VZ בגרסה ידנית.

רחוק מזה.

זו לא מכונית לחלומות, גם על סובארו לא חולמים.

חולמים על פורשה.

האלנטרה הזו היא מכונית למציאות, במחיר מציאה.

אני חלמתי על פורשה עד שהבנתי איך המציעות הכלכלית עובדת במדינה עם 100% מס על מכוניות ועברתי לחלום על סובארו.

ולגבי הצליל של ה vr6: זה לא אני, זה ג'ייסון

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 22 שעות, amosbmw כתב:

ומותג מעפן. סליחה.

עוד לא שמעתי על מישהו שחולם שיום אחד תהיה לו יונדאי.

כשהייתי בצבא התחלתי להתעניין במכוניות ואחת הראשונות ששמתי לב אליה היתה היונדאי קופה. היא היתה יפה והיה לה סמל  v6 מאחור וגם שני מפלטים. בהחלט מכונית לחלום עליה אז

Screenshot_20250627_160756_Chrome.jpg

• אהבתי 3

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אכן היונדאי היחידה שאי פעם העליתי לשירשור הרכבים המעניינים.

https://carsforum.co.il/topic/726919-שירשור-תצפיות-רכבים-מעניינים/?do=findComment&comment=6775795

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...