Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר זה 200? אז אם אפשר זה הרכב ליסינג הבא שלי במקום האלנטרה היבריד. למה לשלם 180אלף (למרות שהליסינג מקבל הנחה) על 100+42 כס כשאפשר לשלם 200 על זה?

מקווה שאפשר להתקין וו גרירה בשביל המנשא אופניים שאני צריך ואז יהיה מושלם.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 21 שעות, Avia כתב:

לפי הביקורות, אלנטרה ידנית היא הדבר הכי קרוב שיש לברז עם 4 דלתות.

אז מי שרוצה ספורט וצריך דלתות מאחור, זה האוטו בשבילו.

ולפחות כרגע, מי שרוצה לקנות ברז צריך לפנות ללוחות.

מי שרוצה ספורט וצריך 4 דלתות יבחר בType R או מגאן RS.

מי שרוצה ספורטיבי ברמה גבוהה ובמחיר טוב יכול ללכת עליה, והיא בהחלט אטרקטיבית לטעמי עד שמתיישבים בפנים.

ב BRZ אנחנו מוכנים לאכול את כל הפאקים שיש ברכב מתוך ידיעה שהחבילה בעלות שלה מחייבת ויתורים. מי שיקנה את ה N הוא לא מאותו זן. ימים יגידו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מעט מאוד אנשים יכולים להרשות לעצמם Type R ב 340,000 שקל. אתה לא מבין כנראה עד כמה ברמות המחירים האלה זה הפרש ענקי, יותר מאשר רכב של 1.2 מיליון לעומת 2 מיליון לבנאדם עשיר. 

ב 225 המון אנשים ממוצעים לגמרי (יחסית) שאוהבים רכבים כאלה נותנים את הפוש הקטן ומגשימים את החלום. ב 340 אלף זה סיפור גמור, גם כל החבר׳ה שקנו ברז וכאלה לא היו יכולים לרכוש אחת בתקציבים האלה או סביב להם כולל עצמי וזאת אחת הסיבות שהמיאטה ירדה לרמה של 10 רכבים בשנה כשהם התחילו להתקרב ל 270 על הכביש וזה היה כבר גדול מדי על רוב הלקוחות של הסגמנט. 

ואם אתה מתכוון ליד 2 אחת ישנה - השוואה לא רלוונטית כמו כל השוואה של חדש מול משומש. אישית לוקח בקלות כזאת חדשה על פני הונדה משומשת דור קודם שמי יודע מה עברה. בנוגע למגאן - אין אופציה ידנית וגם פה אין חדשה עוד. אין ממש השוואות ישירות בין הרכבים כי המגאן אירופאית (וכבר לא מיוצרת) וזאת אמריקאית  אבל ממש לא בטוח שהיא מציעה חוויה מהנה יותר בהכרח. 

• אהבתי 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האלנטרה הבסיסית אכן מרגישה פשוטה מבפנים, השאלה אם בN יש שדרוגים.

אבל אתה מסתכל על זה לא נכון. לא יקנו את הרכב הזה בשביל להרגיש פרימיום כמו שלא קונים אימפרזה wrx בשביל להרגיש פרימיום.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

האלנטרה הבסיסית אכן מרגישה פשוטה מבפנים, השאלה אם בN יש שדרוגים.

אבל אתה מסתכל על זה לא נכון. לא יקנו את הרכב הזה בשביל להרגיש פרימיום כמו שלא קונים אימפרזה wrx בשביל להרגיש פרימיום.

פשוטה, אבל בהשוואה למה?

לקורולה? אה... לא ממש. 

לאוקטביה? כן. הפנים שם הוא דור קדימה. 

לסיד? לא.

לנירו? לא. לפחות לא בהשוואה לנירו הקודם. את החדש אני לא מכיר.

סך הכל האלנטרה רכב ראוי שמתומחר לדעתי יקר מדי. אבל ה-N ? איזו חבילה עדיפה יש במחיר הזה בארץ?

ועל אופציה ידנית אני יכול רק לברך.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 37 דקות, Fraysa כתב:

אני עדיין עומד על כך שלשלם 340,000 ש"ח על רכב הנעה קדמית זה הזוי בעיניי.

ישבתי באלנטרה חדשה של חבר לפני כשבוע. לא מבין על איזו קפיצה אתם מדברים שיונדאי עשתה; הכל עדיין מרגיש זול וניסיון פתטי לתת הרגשה של פרימיום. זה קצת עצוב בעיניי. המיתוג של N וגיר ידני עליי לא עובדים, כי זו עדיין יונדאי, והיא עדיין חברה שעושה חרא של רכבים. לא מפתיע אותי שהישראליאדה עטה על זה. ולא, לא אכפת לי מהביקורת שאחטוף על התגובה הזו. זה רק מוכיח לי ששום דבר לא השתנה כאן.

תשמע אפשר להתווכח על טעם ועל ריח וזה ברור שאתה אוהב יונדאי כמו שwokes מהרוואד אוהבים את ישראל. אבל אי אפשר להתכחש לכך שהחברה מצליחה, וזה לא היה קורה אם הרכבים שלהם היו "חרא"

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 46 דקות, Fraysa כתב:

אני עדיין עומד על כך שלשלם 340,000 ש"ח על רכב הנעה קדמית זה הזוי בעיניי.

ישבתי באלנטרה חדשה של חבר לפני כשבוע. לא מבין על איזו קפיצה אתם מדברים שיונדאי עשתה; הכל עדיין מרגיש זול וניסיון פתטי לתת הרגשה של פרימיום. זה קצת עצוב בעיניי. המיתוג של N וגיר ידני עליי לא עובדים, כי זו עדיין יונדאי, והיא עדיין חברה שעושה חרא של רכבים. לא מפתיע אותי שהישראליאדה עטה על זה. ולא, לא אכפת לי מהביקורת שאחטוף על התגובה הזו. זה רק מוכיח לי ששום דבר לא השתנה כאן.

בנוגע לתמחור של ההונדה. טיפה אוף טופיק אבל מרוב שהרכבים של היבואן הזה מתייקרים ברמה שעתית אתה כבר לא יודע כמה הוא עולה וצריך להכנס לאתר כדי לקבל מחיר מעודכן. אני זכרתי עד לאחרונה שהיתה על 340 ושגם זו היתה התייקרות חדה ביחס למחיר שהושק איתו הדור החדש בישראל. 

מסתבר שכנראה בשעה האחרונה היתה עוד עליית מחיר ועכשיו מאיר דורשים עליה לא פחות מ 355,000 שקל. אין לי מילים. 

ועוד לחשוב כשהושקה ב 2023 ביקשו עליה 313 אלף… ממש מחיר לרוץ ולחטוף (גם אז כמובן בכו על ההתייקרות לעומת דור קודם) 

לא נתפס עליה של יותר מ 40,000 בשנתיים על אותו הרכב בדיוק! לא עבר מתיחת פנים מאז לא שום דבר. הזוי ואני אתפלא אם מוכרים יותר מ 5 כאלה בשנה במחיר הנוכחי. 

בנוגע ליונדאי - תנסה קודם את האלנטרה N למרות שלפי איך שנשמע באת כבר עם דעה סגורה מהבית וכלום לא ישנה את זה. 

IMG_7269.png

IMG_7268.png

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, Doron_Z כתב:

בנוגע ליונדאי - תנסה קודם את האלנטרה N למרות שלפי איך שנשמע באת כבר עם דעה סגורה מהבית וכלום לא ישנה את זה. 

מנסה, כל הזמן. באמת מנסה לתת צ'אנס אמיתי, אבל כל פעם מתאכזב. עשיתי סיבוב עם חבר ב-i20 N, ורק לפני כחודשיים ביקרתי בסוכנות של Zeekr (מה שמעולם לא חשבתי שאעשה) כדי לראות את היצע הדגמים שלהם (ברור לי שזה לא בר השוואה, אך רק נתתי דוגמה כדי לחזק את זה שאני באמת מנסה). הם מתקדמים, זה נכון, אך זה מרגיש פשוט לא אפוי, ועבורי זה מרגיש שנות אור מהמתחרים האירופאיים. שיבושם לכל המעריצים מישראל.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

מעט מאוד אנשים יכולים להרשות לעצמם Type R ב 340,000 שקל. אתה לא מבין כנראה עד כמה ברמות המחירים האלה זה הפרש ענקי, יותר מאשר רכב של 1.2 מיליון לעומת 2 מיליון לבנאדם עשיר. 

ב 225 המון אנשים ממוצעים לגמרי (יחסית) שאוהבים רכבים כאלה נותנים את הפוש הקטן ומגשימים את החלום. ב 340 אלף זה סיפור גמור, גם כל החבר׳ה שקנו ברז וכאלה לא היו יכולים לרכוש אחת בתקציבים האלה או סביב להם כולל עצמי וזאת אחת הסיבות שהמיאטה ירדה לרמה של 10 רכבים בשנה כשהם התחילו להתקרב ל 270 על הכביש וזה היה כבר גדול מדי על רוב הלקוחות של הסגמנט. 

ואם אתה מתכוון ליד 2 אחת ישנה - השוואה לא רלוונטית כמו כל השוואה של חדש מול משומש. אישית לוקח בקלות כזאת חדשה על פני הונדה משומשת דור קודם שמי יודע מה עברה. בנוגע למגאן - אין אופציה ידנית וגם פה אין חדשה עוד. אין ממש השוואות ישירות בין הרכבים כי המגאן אירופאית (וכבר לא מיוצרת) וזאת אמריקאית  אבל ממש לא בטוח שהיא מציעה חוויה מהנה יותר בהכרח. 

אם אתה מתכוון אלי אני לרגע לא אמרתי שיש בעיה בתמחור. 

רשמתי שהמחיר אכן טוב בישראל. 

אבל ברגע האמת כשחיפשתי מכונית שיכולה לעשות קצת מהכל ולהיות גם זריזה וגם ארבע מקומות וגם נוחה לנסיעה רגילה אני אישתי בחרתי בגולף גיטיאיי (כמו שאמרתי המחיר איפה שאני גר זהה)

כרגע בישראל כן זה הדיל הטוב ביותר. 

וברור לי לגמרי שההפרש בין 340 ל225 הוא ענק. 

לא היתה פה בשום נקודה ויכוח על המחיר. 

היונדאי בישראל מתומכרת טוב יחסית למה שאתה מקבל אם לא אכפת לך שההרכבה וסלון הרכב פשוט זוועה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

פשוטה, אבל בהשוואה למה?

לקורולה? אה... לא ממש. 

לאוקטביה? כן. הפנים שם הוא דור קדימה. 

לסיד? לא.

לנירו? לא. לפחות לא בהשוואה לנירו הקודם. את החדש אני לא מכיר

קורולה מרגישה יותר איכותית לדעתי. מאזדה 3 עוד יותר. אבל זה לא העניין ברכב הזה ובטח שלא בN.

לפני 16 דקות, Fraysa כתב:

הם מתקדמים, זה נכון, אך זה מרגיש פשוט לא אפוי

זה הכל תלוי למה אתה רגיל וממה אתה מגיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Fraysa כתב:

מנסה, כל הזמן. באמת מנסה לתת צ'אנס אמיתי, אבל כל פעם מתאכזב. עשיתי סיבוב עם חבר ב-i20 N, ורק לפני כחודשיים ביקרתי בסוכנות של Zeekr (מה שמעולם לא חשבתי שאעשה) כדי לראות את היצע הדגמים שלהם (ברור לי שזה לא בר השוואה, אך רק נתתי דוגמה כדי לחזק את זה שאני באמת מנסה). הם מתקדמים, זה נכון, אך זה מרגיש פשוט לא אפוי, ועבורי זה מרגיש שנות אור מהמתחרים האירופאיים. שיבושם לכל המעריצים מישראל.

ומה חשבת על ה 20N ברמה הספורטיבית וברמה של איכות ההרכבה ביחס לסגמנט? גם ככה הסגמנט של סופר מיני חמה הוא די low budget. עד כמה היא כבר מרגישה נחותה יותר בקטע של איכות הרכבה/גימור/איכות ביחס לפולו או הדברים שפיג׳ו ורנו הוציאו? 

לפני 50 דקות, Stangg כתב:

אם אתה מתכוון אלי אני לרגע לא אמרתי שיש בעיה בתמחור. 

רשמתי שהמחיר אכן טוב בישראל. 

אבל ברגע האמת כשחיפשתי מכונית שיכולה לעשות קצת מהכל ולהיות גם זריזה וגם ארבע מקומות וגם נוחה לנסיעה רגילה אני אישתי בחרתי בגולף גיטיאיי (כמו שאמרתי המחיר איפה שאני גר זהה)

כרגע בישראל כן זה הדיל הטוב ביותר. 

וברור לי לגמרי שההפרש בין 340 ל225 הוא ענק. 

לא היתה פה בשום נקודה ויכוח על המחיר. 

היונדאי בישראל מתומכרת טוב יחסית למה שאתה מקבל אם לא אכפת לך שההרכבה וסלון הרכב פשוט זוועה. 

לא, התייחסתי להודעה הקודמת של GTאיי. וכן ברור לי שבהינתן שהמחיר דומה כמו בארה״ב וחשוב לבנאדם הקטע של הדיילי (ואיכות הפנים) בהרבה מעל הספורטיבי/התנהגות/פאן אז הוא יכול לבחור בגולף במקום, אני אישית פחות מתחבר לראש הזה בסגמנט של משפחתיות חמות אבל הקהל מצביע ברגליים ועובדתית הגולף היא האייקון שלו וכנראה לא בכדי, הערכים שמייצגת מדברת לקהל לקוחות גדול. ואגב כמו שכתבתי כמה הודעות אחרי ה TYPE R היום עולה בישראל יותר מ 355 אלף ככה שההפרש אפילו יותר מגוחך ממה שחשבנו. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

מי שרוצה ספורט וצריך 4 דלתות יבחר בType R או מגאן RS.

מי שרוצה ספורטיבי ברמה גבוהה ובמחיר טוב יכול ללכת עליה

הסיוויק יקרה בהרבה, ברמה שאין כבר בסיס להשוואה אמיתית.

מגאן כבר אין, וגם אלו שהיו עד לא מזמן לא היו ידניות.

ולא הבנתי למה סיוויק ומגאן כן, אבל היא לא.

פורסם (נערך)

הסיוויק היא באמת המלכה של הסגמנט אז אפשר להבין למה כן אבל המחיר שלה בכלל לא בר השוואה וממש לא שווה את ההפרש של 130 אלף אקסטרה בישראל. החוויה עדיפה אבל לא עדיפה ב 130,000 יותר. 

הרנו אני גם לא מבין למה כן מעל היונדאי, אולי המגאן דור קודם וזה שלפניו הם אייקון אבל הדור האחרון לא נחשב לכזה והוא גם לא נמכר עוד כחדש וגם הוא אוטומט בלבד שזה מוריד להרבה ממי שאוהב רכבים כאלה (הרי זה לא הקהל מיינסטרים/ערסים של וואג אלא קהל יותר הארדקור חובב נהיגה שגם נהנה מידני ברכבים כאלה אז זה כן פקטור) 

אני חושב שהאתגר המשמעותי של היבואן זה מה שמשותף לכל הדילרים של יונדאי בתחום הזה בעולם וזה המותג. עדיין מהווה חסם, אם וואג או הונדה היו מוציאות רכב כזה הוא היה להיט בטוח. 

הבעיה השניה זאת הצורה. סדאן וגם לא מהסוג הכי יפה גם ככה זאת לא צורה שמדברת במיוחד לחובבי נהיגה. היתה עם פוטנציאל אהדה גדול יותר כהאצ׳בק במחיר שפוי ולא מה שעולל היבואן ל i30N. מקווה שלמרות זאת הוא יצליח. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Doron_Z כתב:

בנוגע לתמחור של ההונדה. טיפה אוף טופיק אבל מרוב שהרכבים של היבואן הזה מתייקרים ברמה שעתית אתה כבר לא יודע כמה הוא עולה וצריך להכנס לאתר כדי לקבל מחיר מעודכן. אני זכרתי עד לאחרונה שהיתה על 340 ושגם זו היתה התייקרות חדה ביחס למחיר שהושק איתו הדור החדש בישראל. 

מסתבר שכנראה בשעה האחרונה היתה עוד עליית מחיר ועכשיו מאיר דורשים עליה לא פחות מ 355,000 שקל. אין לי מילים. 

ועוד לחשוב כשהושקה ב 2023 ביקשו עליה 313 אלף… ממש מחיר לרוץ ולחטוף (גם אז כמובן בכו על ההתייקרות לעומת דור קודם) 

לא נתפס עליה של יותר מ 40,000 בשנתיים על אותו הרכב בדיוק! לא עבר מתיחת פנים מאז לא שום דבר. הזוי ואני אתפלא אם מוכרים יותר מ 5 כאלה בשנה במחיר הנוכחי. 

IMG_7269.png

IMG_7268.png

מאמצע 2026 יפסיקו לשווק את הטייפ אר באירופה בגלל תקנות זיהום אוויר.

אני בספק אם היבואן יביא רכבים של הונדה בתקינה אמריקאית.

עריכה אחרונה על ידי הרקוליטו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...