Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש כאלו שלא מחפשים אמירה, או אף אם מודעים לה אך היא לא המכרעת בקניה .

BRZ זו מכונית ספורט לפני כל דבר. לנהג. הצופים פחות חשובים.

מעט מאוד (אם בכלל) האצ'ים חמים ומהירים יכולים לספק הנאה מהסוג של BRZ או מיאטה.

השאלה של האלנטרה היא לא מול BRZ, אלא האם מתגמלת לנהיגה לנהג שחייב פרקטיות. ולא בקטע של 0-100, כי פה החשמל מנצח בקלות. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • רעיון טוב! 4
  • תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בקטע של 0 ל100,
השוותי לטסלה מודל 3 ובנה את חלמותיך כלב ים.
בטוח שהחשמל מנצח בקלות?

image.thumb.png.df7e5be6f05d22d1d9941f8689497303.png

מה שגם שבדרך מ 0 ל 100 היונדאי עושה וורום ואם פונים מהר נדמה לי שהחיוך יהיה גדול יותר 

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

תוכל להוסיף בבקשה זיקר X AWD במחיר נמוך יותר ולראות את התוצאה? לא התאמצתי לחפש, האמן לי.

עריכה - עשיתי עכשיו בדיקה זריזה למחיר וזמנים:

כמובן שאצל וולוו וסמארט תמצא גרסאות מקבילות באיזורי המחיר שגם יורדות מ 4 שניות.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, סולל הדרך כתב:

כשאתה קונה BRZ יש אמירה!

כשאתה קונה יונדאי שכל מה שמפריד בינך לבין הליסינג של השכן זה הספויילר זאת לא אמירה.

רוצה 5 שניות למאה... קח חשמלי בפחות כסף.

לא מבין את ההתלהבות.

סליחה שהרסתי את החגיגה.

זה ספויילר, כונסי אוויר גדולים יותר, ג'נטים אחרים, קאליפרים אדומים, פס אדומ לאורך הרכב

image.thumb.png.12d673f65dc79b834162a4f30171c0e2.png

ומפלטים

image.png.419019af34262bcd8c1e09837d0e507d.png

לו הייתי אני הלקוח, כל אחד מהפרטים הללו היה חשוב לי.

ולפי הבוחנים (למשל באחד מהסרטונים בהודעה המקורית) זה יותר כיף לנהוג בה מאשר בחשמלית.
יש הבדל בין מכונית ספורטיבית למכונית מהירה

לפני 5 דקות, מיץ פטל כתב:

תוכל להוסיף בבקשה זיקר X AWD במחיר נמוך יותר ולראות את התוצאה? לא התאמצתי לחפש, האמן לי.

הוספתי ואתה המנצח!
מצד שני היונדאי לוקחת בזמן הטעינה

image.thumb.png.6fbe9883ab1a67732b1a3438fb6a346f.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

פורסם (נערך)

היתה לי vr6. תכלס אף אחד לא מבדיל בינה לבין 1.6CL

אז פשוט לא היו אפשרויות למשהו אחר מהיר. נכון,מהיר הוא לא בהכרח ספורטיבי אבל אם ספורטיבי שיראה כמו BRZ ולא כמו הרכב של דובצע (מבלי לפגוע במחילה) פאר תוצרת אלי אקספרס. מוחצן חסר קלאס... לדעתי

ואם מהיר, אז כל חשמלית סינית תיתן לה בראש

לפחות ה vr6 היתה משודרגת בטוב טעם

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

mcshmupi המראה שלה מושך בעיניך?

סליחה שאני נשמע אנטי, אבל זה נראה כמו נוצות על הרכב הלא נכון.

אני מאוד בעד ולפי ה N הקטנות, גם יש למה לצפות מבחינת נהיגה, אבל זה עיצוב קצת וולגארי.

פורסם (נערך)

לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

היתה לי vr6. תכלס אף אחד לא מבדיל בינה לבין 1.6CL

אז פשוט לא היו אפשרויות למשהו אחר מהיר. נכון מהיר לא בהכרח ספורטיבי אבל אם ספורטיבי שיראה כמו BRZ ולא כמו הרכב של דובצע (מבלי לפגוע במחילה) פער תוצרת אלי אקספרס. מוחצן חסר קלאס... לדעתי

לפחות ה vr6 היתה משודרגת בטוב טעם

על הvr6 אומרים שהוא "best sounding 6 cylinder engine"
נכון לדעתך? יש לזה חשיבות בעינך?

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, mcshmupi כתב:

על הvr6 אומרים שהוא "best sounding 6 cylinder engine"
נכון לדעתך? יש לזה חשיבות בעינך?

היה לה צליל נחמד, היא היתה מהירה לזמנה אבל לגמרי רכב שלא ענה על שום צפיה שלי. אני יכול להתעלף על פיאט 500 חלושה ולא מה vr6 כי רכב צריך גם להיות סקסי וגם עם נשמה, הרבה לפני ה 5 שניות מאפס למאה.

הBRZ עונה על שניהם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 1 דקה, מיץ פטל כתב:

המראה שלה מושך בעיניך?

סליחה שאני נשמע אנטי, אבל זה נראה כמו נוצות על הרכב הלא נכון.

אני מאוד בעד ולפי ה N הקטנות, גם יש למה לצפות מבחינת נהיגה, אבל זה עיצוב קצת וולגארי.

אני בהחלט  אוהב את התוספות, האלנטרה לכשעצמה היא לא מכונית יפה אבל מתיחת הפנים שיפרה את המצב.
אני מעדיף את העיצוב של הI30N אבל לאירופאים נמאס לחיות ולאמריקאים לא

Just now, סולל הדרך כתב:

היה לה צליל נחמד, היא היתה מהירה להזמנה אבל לגמרי רכב שלא ענה על שום צפיה שלי. אני יכול להתעלף על פיאט 500 חלושה ולא מה vr6 כי רכב צריך גם להיות סקסי וגם אם נשמה, הרבה לפני ה 5 שניות מאפס למאה.

הBRZ עונה על שניהם

מסכים אתך לגבי הBRZ. אבל כאמור, היא לא מתאימה לכולם.
במדינות נורמליות כמו ארצות הברית יש לא מעט לקוחות גם לBRZ (ולטויוטה GR86 ) וגם לאלנטרה. ולסייויק TYPE R. ולג'טה gli. ולסובארו WRX. ולמאזדה מיאטה. ולפורד מוסטנג. (כדאי שאפסיק לפני שאתחיל לבכות)

• מצחיק 1
  • מבאס 1

פורסם
לפני 35 דקות, mcshmupi כתב:

זה ספויילר, כונסי אוויר גדולים יותר, ג'נטים אחרים, קאליפרים אדומים, פס אדומ לאורך הרכב

ומותג מעפן. סליחה.

עוד לא שמעתי על מישהו שחולם שיום אחד תהיה לו יונדאי.

• מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי תלוי בדגם ובמדינה.
אתה חושב שיש יותר חולמים לRAV4 מאשר לטוסון ?

אני מניח שאם אנשים קונים דגמי מיינסטרים של יונדאי במחיר דומה למתחרים אז המותג לא פחות נחשק.

זאת שאלה אחרת לדגמי ספורט: לוקח זמן לבנות הילה וכנראה שיש הרבה יותר חולמים על TYPE R או GTI מאשר על N  
אבל אם המכוניות טובות ויונדאי יתמידו בזה אני מניח שעם הזמן יהיו גם להם חולמים. 

פורסם

ככל שיהיו פה עוד הוט-האצ'ים או הוט-סדאנים על הכביש, ורצוי ידניות, יהיה מעניין יותר לרוכשי היד שניה בעוד 5-10 שנים. אני בעד. קשה לי להגיד איך תהיה האלנטרה N מבחינת נהיגה. הביקורות על כל סדרת הN, החל מהטורבו ידניות וכלה בחשמליות - מעולות. אז אני נותן את הקרדיט ליונדאי במקרה הזה ומייחל לטוב.

אני אשמח לנהוג באחת, עוד לא יצא לי (לא ב30 ולא ב20, וגם לא באיוניק, שזה פחות מעניין אותי).

בסופו של דבר יש פה רכב ידני עם מנוע בעירה פנימי שעולה קצת מעל 200 אלף שקל, ועושה 0 ל100 בטווח הנמוך של ה5 שניות.

• אהבתי 9
פורסם (נערך)
לפני שעה, amosbmw כתב:

עוד לא שמעתי על מישהו שחולם שיום אחד תהיה לו יונדאי.

ענק...

אלא אם אתה רו"ח בפתח תקווה 😂

זה בדיוק הסקס אפיל שאין ביונדאי.

מסכים עם אלי, שכיד 2 זאת תוספת מבורכת לשוק, כחדשה הייתי מחפש משהו אחר 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, mcshmupi כתב:

בקטע של 0 ל100,
השוותי לטסלה מודל 3 ובנה את חלמותיך כלב ים.
בטוח שהחשמל מנצח בקלות?

image.thumb.png.df7e5be6f05d22d1d9941f8689497303.png

מה שגם שבדרך מ 0 ל 100 היונדאי עושה וורום ואם פונים מהר נדמה לי שהחיוך יהיה גדול יותר 

ויש גיר ידני בתוך כל זה מה שכבר עושה אותה יותר כיפית לחובבי הנהיגה. 

ההשוואה לחשמל מטופשת ואני גם לא חושב שיש קשר בינה לבין הברז, כל הסגמנט שלה מתבסס על אנשים שאוהבים לנהוג אבל לא יכולים להחזיק צעצוע אלא צריכים לשנע אנשים ודברים איתם, בהקשר הזה היונדאי הנ״ל עסקה מדהימה והרכב הכי טוב בסגמנט מלבד הטייפ אר שעולה 120 אלף ש״ח יותר (ולמרות שטובה יותר - בספק שמציעה 33 אחוז יותר הנאה ממנה. אולי 10 אחוז בלחץ) 

מקווה שהיא תמכור יפה כמו שמגיע לה, אם היה לי את התקציב הייתי מחליף את הרכב הפרקטי אצלנו ליונדאי הנ״ל שתשב לצד הברז בחניה. חלום של דבר. 

• רעיון טוב! 2
  • אחראי פורום
פורסם

בהחלט. בשיממון המוטורי הנוכחי, יצרן שמכוון לפיוריסטים, מבורך מכל מותג שיהיה.

לפני 57 דקות, EliC25 כתב:

בסופו של דבר יש פה רכב ידני עם מנוע בעירה פנימי שעולה קצת מעל 200 אלף שקל, ועושה 0 ל100 בטווח הנמוך של ה5 שניות.

• אהבתי 5

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...