Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שזה התחרה בוואגיות.
מעטפת הכוח יכולה להיות דומה עם מיפוי ויש שם מערכת הנעה מעניינת, אבל הבלמים, הבולמים והגיר המהיר, בכל אלה הוואגיות לוקחות בענק, וצריך גם לזכור שלוואגיות יש קהל נאמן, תוצאה של שני עשורים כמעט שבהם משווקות כאן וואגיות ספורטיביות+כאלה ששווקו בשנות ה-90.
בטח אפשר לשדרג את המאזדה, אבל מיפוי, בלמים משודרגים, בולמים חדשים כל אלה יביאו את המאזדה לרמות מחירים של הלאון.

אם כבר הזכרנו את הוואגיות וAWD מישהו מוכן להסביר לי למה צ'מפיון לא מביאים את הלאון קופרה סטיישן? במקום זה מביאים את השיקוץ הזה עם השם של הדינוזאור.
בסדר, אני מבין שאנשים אוהבים ג'יפונים, אבל לדעתי יש קהל לסטיישן ספורטיבית איכותית.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק, זו לא תחרות ראש בראש, אבל בלמים\בולמים\גיר פחות מעניינים את הרוכשים הפוטנציאלים של הרכבים האלה. הם מחפשים קו ישר.

אם כבר כמה חצאיות יכולות לקרוץ להם

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לסדאן יש מקום למי שמחפש רכב משפחתי גדול וחזק מה שבארץ נקרא גם רכב "מנהלים", ללא טורבו וללא גיר רובוטי ששנוא ביותר בארץ. לא חושב שיש אף דגם בסגמנט הזה סביב 200 כו"ס עם גיר פלנטרי וללא טורבו, ועוד של יצרן יפני עם מוניטין של אמינות.

אחרי לא מעט החלפות ותיקוני dsg  בvag או ברובוטים המקבילים הגיר הזה ימשיך לרוץ עם החלפת שמנים בלבד. מי שלא קונה ל-3 שנים אלא עד שיתיישן זה שיקול לא קטן שיתקזז עם עלות הדלק והחיסכון שנמנע על תיקונים כמו ברכבים המקבילים.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם
לפני 14 שעות, BassDriver כתב:

@farkash7הרמת לי להנחתה - בתור בעלים גאה של CX30, הייתי שמח מאוד לראות פה את ה CX30 2.5L Turbo awd, שנמכרת יפה בצפון אמריקה. יש שמכנים אותה שם "baby Porsche Macan".

נסחפת 😜

לפני כשעה, ntd כתב:

יזאת מאזדה, כלומר חברה יפנית קלאסית, ואחרי הרבה שנים, אני מניח שסוף סוף הם התייצבו על רכב אמין.

(חבל שאין טויוטה קורולה כזאת :) )

מזדה התייצבה על רכב אמין, אבל עכשיו שנוסף לזה טורבו - עוד חזון למועד. הטורבו לא מוסיף לאמינות (ככל שהאמונה הזו נפוצה) .

ימים יגידו מה יקרה למוניטין כשהנסועה (וההתגרזנות) תעלה ותפגוש את משטר התחזוקה הישראלי.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 47 דקות, farkash7 כתב:

מישהו מוכן להסביר לי למה צ'מפיון לא מביאים את הלאון קופרה סטיישן? במקום זה מביאים את השיקוץ הזה עם השם של הדינוזאור.
בסדר, אני מבין שאנשים אוהבים ג'יפונים, אבל לדעתי יש קהל לסטיישן ספורטיבית איכותית.

כי רוב הישראלים לא מי יודע מה מתעניינים בנוחות , ספורטיביות ושימושיות. זו הסיבה שקיימת אופנת הג׳יפונים הצפופים , וכך גם הצליחה הatto 3 , העיקר שיש מסך , קצת עור וצריכת דלק נמוכה. באירופה יודעים להעריך סטיישן איכותית והמהדרין גם ידנית. 

• אהבתי 1
פורסם

מעלה מבחן מעניין. משווים את המאזדה האצ' לגולף R שלא נמכרת בארץ ובטח תעלה קרוב ל 400,000 עם התימחור המשוגע שלהם, וטוענים שאין מנצחת ברורה. לדעתם היא טובה מה gti שעולה בארץ 100,000 יותר וממצבים אותה בין ה gti לבין ה R. כך שמבחינת vfm מאזדה כנראה תהיה הדבר הכי אטרקטיבי בשוק.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

רכב מונע בנזין עם מנוע 2.5 ליטר = צריכת דלק שמעסיקים לא מוכנים לשלם היום.

למקבל הרכב שווי שימוש במחיר של 180K = 4464 ש"ח

לרכב פלאג אין = הנחה של 1200 ש"ח על הסכום הנ"ל

היברידי - הנחה של 500 ש"ח

אלא אם הרכב יוצע במחיר סופר נוח לליסינג והעלות החודשית למעסיק תהיה אטרקטיבית מאוד אני לא רואה את הרכב הזה עושה גלים בליסינג.

כן ולא
אכן יש לא מעט צרכנים ששווי המס משפיע בצורה משמעותית על בחירת הרכב שלהם,

אבל מנסיוני (ויש לי לא מעט) יש הרבה שלוקחים רכב בליסינג ומשלמים עליו לא מעט (היום ברוב החברות העובד משלם את מלוא עלות הליסינג) ואז הם רוצים להתפנק,

חברות הליסינג אוהבות את מאזדה בגלל האמינות ושמירת הערך ולכן גם המחירים שמקבלים על המאזדה לרוב לא רעין בכלל.

פורסם
לפני שעה, llaavvii כתב:

כן ולא
אכן יש לא מעט צרכנים ששווי המס משפיע בצורה משמעותית על בחירת הרכב שלהם,

אבל מנסיוני (ויש לי לא מעט) יש הרבה שלוקחים רכב בליסינג ומשלמים עליו לא מעט (היום ברוב החברות העובד משלם את מלוא עלות הליסינג) ואז הם רוצים להתפנק,

חברות הליסינג אוהבות את מאזדה בגלל האמינות ושמירת הערך ולכן גם המחירים שמקבלים על המאזדה לרוב לא רעין בכלל.

כל עוד המעסיק משלם על הדלק , במרבית החברות אלאמלא עיסקה מעולה אשר תפצה את המעסיק על צריחת הדלק הרכב לא יהיה אפילו אופציה.

פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

אתה צודק, זו לא תחרות ראש בראש, אבל בלמים\בולמים\גיר פחות מעניינים את הרוכשים הפוטנציאלים של הרכבים האלה. הם מחפשים קו ישר.

אם כבר כמה חצאיות יכולות לקרוץ להם

אז הם יקנו טסלה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 36 דקות, llaavvii כתב:

מהכרותי את התחום (בכל אופן עבדתי בכמה חברות ובחלקם אף הייתי בפורום הליסינג)
ישנם לא מעט חברות שיתנו...

האקלים החברתי \ כלכלי השתנה מאוד , בחברה שאני עובד בה יש התחיבות כלפי המשקיעים \ לקוחות להורדת פליטות ולכן מרבית ציי הרכב הוא רכבי הייבריד  \ פלאג אין.

חברות גלובליות גדולות לא יאפשרו להכניס את הרכב עקב צריכת הדלק שלו והפגיעה ביעדע האקלים שלהם הם מחויבות .

בקיצור דברים השתנו מאוד בשנים האחרונות , רכב עם צריכה ממוצעת של 12 קמ"ל לא מתקבל היום בברכה...

פורסם
לפני 17 שעות, farkash7 כתב:

לא חושב שלמותג תהיה פה השפעה מכרעת כמו לסוג הרכב.
העמך מעדיף ג'יפונים זו השורה התחתונה...

זה דיון מאוד מעניין כשלעצמו. 

בקריאה ראשונה הסכמתי איתך. 

בדיעבד אנע לא בטוח. עדיין נתקל בהרבה אנשים שאומרים פיג׳ו זה זבל אל תיגע אין טויוטה? 

לפני 4 שעות, ntd כתב:

יוזמה מבורכת 

לדעתי תתחרה ב- VAG-יות ותגרום  להן להוריד מחירים (או לעשות מבצעים למיניהם, שיימשכו).

זאת מאזדה, כלומר חברה יפנית קלאסית, ואחרי הרבה שנים, אני מניח שסופסוף הם התייצבו על רכב אמין.

(חבל שאין טויוטה קורולה כזאת :) )

ככה שאני מעריך שיהיו כאלה שיקנו את הרכב ויעדיפו על ה- VRS ודומיו, כולל ערבים.

בטח בקרוב יהיה מבחן השוואתי מול ה- VRS.

חוץ מהדברים הרגילים (מרחב פנימי/גימורים) מתאר לעצמי שה- VRS תיקח בנוחות, והמאזדה תיקח בהתנהגות.

לגבי האלנטרה N? מקווה שלא תהיה אפיזודה, נוכח מה שקרה עם אחרים מאותו קונצרן (ה- i20N,i30N וגם קיה סטינגר).

ה אזדה 3 יותר נוחה מהאוקטביה, אז אני לא בטוח שזה יהיה נכון לvrs. 

אני גם זוכר מביקורת שראיתי כאמור שזו מכונית נהיגה מאחד מהנה בגלל ההנעה והמחשב שיודע להעביר הנעה לאחור (בעצם נותן לך לעשות מיני דריפטים). 

למעשה מאזדה יצרו פה מן שיקוץ wrx כזה. 

קורולה gr או יאריס gr הן הדבר הכי קרוב למכונית ראלי חוקית לכביש, אז המאזדה הזו היא כאילו 2/3 דרך לשם. 

אני דווקא חושב שהגרסה היקרה תמכור, אבל כמו שפרקש כתב כל השוק שהוא לא רכבים גבוהים לדעתי ימשיך להיות בנפילה והרכב הזה יישאר לחובבי הז׳אנר. גם ככה לא היו פה הוט האצ׳ יותר מדי, אז אני מסכים שזו תהיה מכונית יחסית נישתית וחבל. 

מודה שמאוד מסקרן אותי לנהוג בה. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, farkash7 כתב:

אם כבר הזכרנו את הוואגיות וAWD מישהו מוכן להסביר לי למה צ'מפיון לא מביאים את הלאון קופרה סטיישן? במקום זה מביאים את השיקוץ הזה עם השם של הדינוזאור.

בקושי קנו אוקטביה RS סטיישן, אז יקנו קופרה?

ייאמר לזכותם של צ'מפיון שהם מאפשרים הזמנה מיוחדת לדגמי ה-RS של אאודי שמגיעים במרכב סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 8 שעות, Fazer כתב:

תנו כזו עם 3 דוושות, ואני מוכן לעמוד בתור מעכשיו.

צ׳מפיון ידועה בזה שהיתה מאפשרת בהזמנה נקודתית לרכוש GTI ידנית למרות שהדגם שווק כאוטומט. יש לדלק את הפתח להביא את הגרסה הידנית, אולי יהיה אפשרי גם פה בהזמנות מיוחדות. 

רכב מגניב רצח להביא כידני, דווקא לא ממקום של התגרזנות בנס או במסלול (למרות שאפשר כמובן) אלא יותר למי שרוצה חוויית דיילי נעימה וכיפית ברמת גימור גבוהה וברכב אמין לטווח ארוך עם שמירת הערך של מאזדה ובמחיר שהוא באמת טוב ביחס לשוק ולתחרות. הייתי שמח למשפחתית ידנית כזאת בנוסף לברז. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...