Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Stangg כתב:

המקום היחיד שבו היא כנראה טובה יותר זה במסלול ושם הייתי הולך על אופציות מעט שונות. 

ממש לא נכון. אם היה צריך מסלול כדי להעריך התנהגות והרגשה של רכב ואת ההבדלים ביניהם אז כבר מחר בבוקר כל עולם הספורטיביות היה קורס - רק אחוז קטן הולך למסלול ועוד יותר קטן בתדירות שהיא מעבר לאחת באף פעם (עכברי מסלול נגיד) ועל האחוז הזה אי אפשר לבנות מכירות. 

95 אחוז מביקורות הוידאו של הרכבים האלה (ושל רכבים קיצוניים יותר האמת כולל פרארי וכל מי שתרצה) מהערוצים הכי גדולים ופופולריים מבוצעים ברחוב בכבישים מהנים ומפותלים, אחוז קטן מהם מכניס לביקורת שלו גם קטע של מסלול בנוסף לרחוב (לא במקום) 

בכל אספקט של חובב נהיגה היונדאי אמורה להיות מהנה יותר מהגולף, גם במסלול, גם בכביש מפותל/הררי וגם סתם כשלוקחים פניה מהירה בכיכר או ברחוב בדרך לעבודה או לסופר או אפילו במבחן שהכי לא מדבר לחובבי נהיגה אבל להמוני ערסים ולקוחות של רכבים כאלה - גם בפתיחה ברמזור כי מהירה יותר ובזכות סאונד פצצה שמגיע מהמפעל שמתלווה לכל האירוע. 

יכול להיות (טוב בטוח) שאת הברז שלי אני לא מנצל במקסימום אבל כיף לי הרבה פעמים לקחת אותה לסיבוב יחסית מוקדם בבוקר בעיר הקטנה של ההורים שלי כשאני מבקר בסופש והכל ריק וסתם להסתובב בין הרחובות הפנימיים והכיכרות בנהיגה של 6-7/10 כזה ולהנות מהתחושה ולזרוק קצת תחת. ממש לא חייבים מסלול כדי להנות או כדי להעריך התנהגות והרגשה של רכב. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...